עבור לתוכן

מה ההבדל בין שני המארזים הבאים: + CM690 II ל CM690 II Advanced

Featured Replies

פורסם

הבנתי ששניהם מאוד מומלצים השאלה היא מה ההבדל ומי טוב יותר ?

פורסם

גם אני שאלתי את זה לפני שקניתי.

עד כמה שאני זוכר (ואתה תמיד יכול ללכת לאתר של CM כדי לברר), ב- Adv. יש תושבת לדיסק SATA שמאפשרת חיבור וניתוק של דיסק בלי לפתוח את המארז, יש מתאם לדיסקי 2.5" ונדמה לי שהוא מגיע גם עם מאוורר אחד נוסף. הבדלים מינוריים למדי.

פורסם
  • מחבר

ומה קנית בסוף ?

תוכל לפרט על המעבד שקנית ומה מצב הטמפ' שם ?

הוא שקט לא שקט ? איזה קירור יש לך ?

תודה..

פורסם

ראיתי ברשת הבדלים בין הגירסאות, ובסוף קניתי את הCM690 II ADVANCED

מבחינת הקירור - מגיע עם 3 מאווררים 2 140 ממ ואחד 120(אחורי)

מגיע עם פילטר לספק(חשוב!) עם תושבת לחיבור מהיר של דיסקים קשיחים בSATA בחזית המארז, מגיע עם מתאם לדיסק 3.5->2.5

מגיע עם תושבת לחיזוק כרטיסי מסך והתקנת מאוורר צד.

מבחינת יעילות הקירור, בדקתי טמפ' המעבד שלי (I7-2600 עם HT) בIDLE הטמפ' בסביבות 30-32 מעלות.

אחרי חצי שעה בOCCT, שהמעבד גם הגיע לבד לתדר 3.9GHZ(כנראה OC אוטו') הטמפ' התייצבה על 61 מעלות +/- 2 מעלות קפיצה לפה ולשם.

אחרי חצי שעה מאמץ, סגרתי את תוכנת והמפ' ירדה שוב לאיזור ה32 מעלות תוך פחות מחצי דקה - דבר שמצביע על זרימת אוויר די טובה במארז הנ"ל.

אשמח לענות על שאלות נוספות על המארז המדובר :xyxthumbs:

בשימוש רגיל, לא עובר את ה40 מעלות

פורסם
  • מחבר

נשמע מושלם מבחינת הקירור, השאלה היא מה מבחינת רמת הרעש ?

פורסם

מבחינת הרעש, לדעתי הוא די סביר ונסבל, בהתעסקות בסיסית עם מדיה(סרטים, ניגון מוזיקה) או משחקים, לא שמים לב אל המחשב, גם לישון זה לא מפריע כי ממרחק 2.5 מטר כמעט ולא שומעים אותו(רעש הסביבתי נשמע יותר חזק).

מצד שני, אם השקט מאוד חשוב לך, תצטרך לקחת בקר מאווררים או להנמיך את המהירות שלהם דרך תוכנה יעודית(תלוי בהרכבה)

אני אישית רגיש לרעש, ודי מרוצה מהמארז הזה מהרבה מאוד סיבות ;) אבל אם אתה יכול, עדיף שתשמע אותו בחנות או אצלך חבר, כי זה מארז די פופולרי.

מה גם, במדיקות שעשיתי, הרעש העיקרי אצלי נובע מהכרטיס מסך(שנשמע יותר מכל 4 המאווררים שעובדים ביחד של המערכת והמעבד).

עכשיו שאלת מה ההבדלים, תרשה לנערת הCM להסביר ולהראות את ההבדלים ל2 הגירסאות שציינת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איזו השקעה תודה רבה !

רק שהוידאו שצירפת הוא השוואה בין CM690 ל CM690 Advanced ולא בין

האחרון ל + CM690 II אבל תודה בכל זאת.

פורסם

כל הפרטים:

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6646&category_id=3585

בADVANCED יש לך:

*2 מאווררים 14CM+אחד של 12(ה690II+ מגיעה עם 2 של 12CM ואחד של 14)

*תושבת לדיסק קשיח SATA בחלק הקדמי העליון במארז

*מחזיק לכרטיסי מסך

השאר נראה זהה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים