עבור לתוכן

ראוטר Dlink 655 כל פעם מאבד מהמהירות בחיבור WAN L2TP

Featured Replies

פורסם

אוקי נתחיל מכך שכבר החלפתי 3 פעמים את הראוטר בשנה אחת, פעם אחת כי לא משנה מה הוא לא רצה לעבור את המהירות 12MB פתאום בלי שינוי ובלי הגדרה מסויימת. אחרי זה קיבלתי ראוטר שהיציאה LAN 3 לא עבדה אז החלפתי גם אותו, ועכשיו פעם שלישית אני צריך להחליף עקב בעיה ראשונה שחזרה על עצמה הראוטר לא רוצה לעבור את ה 13-14MB ואני ב 16MB. מבדיקה ללא ראוטר מוריד תקין, מבדיקה שהראוטר מכוון על DYNAMIC IP ואני מתחבר דרך החייגן של הוינדוס זה תקין. כלומר משהו לא בסדר עם המעבד או החייגן הפנימי של הראוטר.

לי כבר די נמאס וגם בכללי יש איטיות כללית תמיד עם הנתב הזה, אני מחפש חברה עמידה חזקה או ראוטר שיחזיק הכל בכל זמן.

הדגמים ששמתי לב שקיימים כרגע הם

Linksys E3000 Wireless-N Router - Simultaneous 2.4 GHz and 5 GHz

ASUS Black Diamond Dual-Band Gigabit Wireless-N Router (RT-N56U)

Trendnet 450Mbps Wireless N Gigabit Router (TEW-691GR)

האם ניתן להשיג את ה ASUS ו TRENDNET בארץ ? כי מצאתי רק את E3000 בסביבות 840 ש"ח בכמה חנויות.

איזה מהם אתם ממליצים ? או דגם נוסף אבל עמיד לחלוטין בכל מה שאני אזרוק עליו, אני חייב אלחוטי יציב בכל התקנים מהירות בחיבור רשת בין מחשבים וכו'.

פורסם

רוב הנתבים שתרכוש בחו"ל לא יתמכו בחייגן L2TP של הכבלים כך שחבל על הכסף. שדרגת את הקושחה של ה-655?

פורסם
  • מחבר

רוב הנתבים שתרכוש בחו"ל לא יתמכו בחייגן L2TP של הכבלים כך שחבל על הכסף. שדרגת את הקושחה של ה-655?

כן עידכנתי ל-מה שפירסמתם לפני ה 1.34 BETA 18 או מה שלא יהיה הכי חדש בלינק עם התמיכה ל LNS, גם לפני ומאז העידכון עבד טוב עד שפתאום זה קרה, זאת כבר פעם שניה, התקשרתי לתמיכה של DLINK לא נתקלו בזה. ומן הסתם גם ניסיתי את הדברים הרגילים להוציא מהחשמל לעשות איפוס כללי וכו' אבל די אין לי כח כבר, זה לא פותר את העניין וזה מבאס להחזיר את ההגדרות, גם הראוטר לא יודע לשמור את ההגדרות או מה שלא יהיה, אבל בוא לא נתרכז בזה, יש איזה פאק בראוטר עם החייגן WAN. אני ינסה לבדוק גם את ה PPTP אבל יש לך בכלל רעיון איפה הבעייה יכולה להיות ? כי לי זה נראית כמו בעיית חומרה.

והזמנתי את Linksys E3000 Wireless-N Router - Simultaneous 2.4 GHz and 5 GHz

מזיג , יש להם במלאי מחר אני אלך לקחת, נמאס לי כבר להתעסק עם זה, יש לDLINK (לא סומך עליהם כבר ) הזה הרבה ירידות במהירות חוץ מתקיעה במהירות, הוא לא יציב או מה שלא יהיה. עולה הרבה אבל אני מקווה שכשבשם של CISCO הוא יהיה כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים