פורסם 2011 באפריל 1714 שנים בתנור, על מצב גריל, 7 דקות כל צד, יוצא בדיוק מידיום כמו שאני אוהב.ורק טרי מקצבייה אמיתית (לא בסופר!).
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים תנין ?! גועל נפש! סטייק אנטריקוט ופילה מומלץ רק על מנגל,בלי להתחכם הסטייק יצא טעים בכל מצב..אבל לא כדאי להזכיר תנור או מיקרוגל כי הרמה יורדת פה לקרשים. מלח גס,פלפל שחור גרוס וטמפרטורה גבוהה על המנגל ואתה על הגל.אל תשכח לברך אה ? ואל תקנו בשר מחינוואני.אני אישית בחיים לא הייתי סומך על הטיב.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר למה להגיד איכס על אוכל?!תנין זה יאמי... אכלתי גם הרבה סוגים של אנטילופות וגם קנגרו לא צריך להגעל, פשוט להכניס לפה וללעוס...gabriel6@ בגרמניה http://www.mongos.de/food/unser_food_markt.phpזו מסעדה שיש לה buffet all you can eat של הדברים האלה
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים אבל איך יודעים איזה סטייק לקנות ואיפה??? יש הרבה רשתות מפוקפקות כמו טיב טעם שרפי גינת מצא אצלם סלמונלה, אני לא רוצה לקנות סטייק עם סרטן
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מלח, פלפל ושמן זית. מידת עשיה - מדיום. צ'ימיצ'ורי בצד. הרבה צ'ימיצ'ורי בצד.בצפון קונים סטייקים בבשמת טבעון או באייזן.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחר לכבוד החג בערב נאכל בסעודה שרימפס מטוגן עם סטייק אנטריקוט שאני אבשל בסיר בתוך באגט טעים טעים
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים זה גם מגעיל וגם ממש נראה טעים... טעמת פעם שאתה אומר שזה מגעיל? אין כמו Surf and turf.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.