פורסם 2011 באפריל 1514 שנים בתנור? מחבת? על האש?היום נסיתי משהו חדש3 דקות כל צד במחבת ואז 15 דקות בתנור יצא טעים
פורסם 2011 באפריל 1514 שנים לא משנה מחבת או תנור - העיקר לא לשים מלח בזמן ההכנה, אז הסטייק ייצא כמו שצריך.
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים על איזה נתח בשר מדובר?! כל סוג צולים אחרת.את האנטריקוט שלי אני לא מכין, אבל אומר למלצרית יפה שהיה מדיום-וול.
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים אין כמו להכין את הסטייק הבייתי שלך.מלח גס, פלפל שחור, שמן זית אולי.ואז שמים על האש, אני אוהב לעשות חתכים בסטייק שיתבשל טוב טוב בפנים (medium well).וזהו
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים אתם יכולים להדריך אותי לגבי הבשר שמכינים בבית? אני יכול רק לשים במחבת ובמיקרוגל איזה סוגי בשר קונים (זוגלובק וכאלה בשרים מוכנים??) כמה עולה מה הכי זול ואיך מטגנים?? אני בחיים לא ניסיתי להכין בשר בבית אבל אולי הגיע הזמן
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים מיקרוגל?! רחמנא ליצלן.זוגלובק? אוי ויי.קונים סטייקים טריים בקצביה אמיתית. סטייק טוב יהיה טעים בלי שום תיבול.כמובן הכי טוב להכין על המנגל, אבל בבית אפשר להכין על מחבת סטייקים (מחבת כזו עם חריצים). מדליקים את הגז, משמנים קלות את המחבת, נותנים לה להתחמם כמה דקות, ואז מניחים את הסטייקים. כמה דקות מכל צד (תלוי איך אוהבים את הסטייק...) וזהו.מומלץ להוסיף: לוקחים תפוח אדמה, בטטה, בצל וראש שום, עוטפים בנייר כסף ודוחפים לתנור לשעה וחצי - שעתיים. יוצא מעולה (במיוחד הבטטה והשום, שיוצאים ממש ממש ממש רכים).בדיוק היום קניתי 4 סטייקים מחינאווי לי ולחברתי. היה טעים מאוד.
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים מחבר לדעתי הסטייק הכי טוב הוא האנטריקוט ואז הפילההסטייק שאני לא ממש אוהב הוא הRumpsteak... צריך ללעוס הרבהוכשלא מתחשק לי לאכול בשר בקר אז אני אוכל סטייק יען ומדי פעם סטייק תנין שניהם ממש רכים
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים יען ותנין?? בעע אנטריקוט שמן זית ושום עם מברשת [לפעמים כמה עשבים שיש במקרר] - ולמנגל אש גבוהה שיהיה מבחוץ קצת יבש ומבפנים מטפטף
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים אכלתי סטייק יען במסעדה פלצנית, ולא היה כזה טעים אני מעדיף אנטריקות או סינטה
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים אתה לוקח ארנבת מסובב לה את הראש עד שהיא מתה מוריד לה את העור מוציא את כול האיברים הפנימיים שם על מקל מדליק מדורה בפח הקרוב ומסובב בלי תבלינים - יש מספיק דם אחרי זה אתה אוכל את זה (טעם כמו של עוף) http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.montanafreetrappers.net/resources/_wsb_523x359_rabbit%2Bon%2Ba%2Bstick%2Blg.JPG&imgrefurl=http://teambushcraft.com/forum/index.php%3Ftopic%3D455.20&usg=__2MSv-dOi17gG38P1kyyRdgn1eqY=&h=359&w=523&sz=94&hl=iw&start=0&zoom=1&tbnid=glyWx1xnRIkNdM:&tbnh=124&tbnw=165&ei=c-ipTY7mJoeYhQff6dzHCQ&prev=/search%3Fq%3DRABBIT%2BON%2BA%2BSTICK%26hl%3Diw%26sa%3DX%26gbv%3D2%26biw%3D1920%26bih%3D955%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=385&vpy=651&dur=1050&hovh=186&hovw=271&tx=198&ty=111&oei=UOipTe_GJJKJhQfCstGqCQ&page=1&ndsp=53&ved=1t:429,r:20,s:0
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מזכיר לי שהיתי אצל חבר שאבא לו הוא 'חובב' בשרים מיוחדים. אז הוא היה שקוע באיזה משחק, סיננתי לו 'אחי אני מכין לי משהו לאכול' - ב'סדר אמר. אני מגיע לחדר כולי מרוצה עם הכריך שלי.. "תגיד, לפסטרמה הזו יש טעם קצת מוזר, יכול להיות שעבר לזה התוקף?" - "אין לנו שום פסטרמה במקרר, מאיפה הוצאת את זה?" "אנערף, היה למטה עטוף בניילון כזאת" - "הא, אז של אבא.. זה מתנין .." :eek2: :eek2: :eek2:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.