Rammler1983 פורסם 2011 באפריל 15 Share פורסם 2011 באפריל 15 בתנור? מחבת? על האש?היום נסיתי משהו חדש3 דקות כל צד במחבת ואז 15 דקות בתנור יצא טעים קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Screw_Master פורסם 2011 באפריל 15 Share פורסם 2011 באפריל 15 גבר קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Rammler1983 פורסם 2011 באפריל 15 מחבר Share פורסם 2011 באפריל 15 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
radioactive פורסם 2011 באפריל 15 Share פורסם 2011 באפריל 15 לא משנה מחבת או תנור - העיקר לא לשים מלח בזמן ההכנה, אז הסטייק ייצא כמו שצריך. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
HeaT-SinK פורסם 2011 באפריל 16 Share פורסם 2011 באפריל 16 על איזה נתח בשר מדובר?! כל סוג צולים אחרת.את האנטריקוט שלי אני לא מכין, אבל אומר למלצרית יפה שהיה מדיום-וול. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Riaz3r פורסם 2011 באפריל 16 Share פורסם 2011 באפריל 16 אין כמו להכין את הסטייק הבייתי שלך.מלח גס, פלפל שחור, שמן זית אולי.ואז שמים על האש, אני אוהב לעשות חתכים בסטייק שיתבשל טוב טוב בפנים (medium well).וזהו קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
UponTheRose פורסם 2011 באפריל 16 Share פורסם 2011 באפריל 16 אתם יכולים להדריך אותי לגבי הבשר שמכינים בבית? אני יכול רק לשים במחבת ובמיקרוגל איזה סוגי בשר קונים (זוגלובק וכאלה בשרים מוכנים??) כמה עולה מה הכי זול ואיך מטגנים?? אני בחיים לא ניסיתי להכין בשר בבית אבל אולי הגיע הזמן קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שניצל פורסם 2011 באפריל 16 Share פורסם 2011 באפריל 16 מיקרוגל?! רחמנא ליצלן.זוגלובק? אוי ויי.קונים סטייקים טריים בקצביה אמיתית. סטייק טוב יהיה טעים בלי שום תיבול.כמובן הכי טוב להכין על המנגל, אבל בבית אפשר להכין על מחבת סטייקים (מחבת כזו עם חריצים). מדליקים את הגז, משמנים קלות את המחבת, נותנים לה להתחמם כמה דקות, ואז מניחים את הסטייקים. כמה דקות מכל צד (תלוי איך אוהבים את הסטייק...) וזהו.מומלץ להוסיף: לוקחים תפוח אדמה, בטטה, בצל וראש שום, עוטפים בנייר כסף ודוחפים לתנור לשעה וחצי - שעתיים. יוצא מעולה (במיוחד הבטטה והשום, שיוצאים ממש ממש ממש רכים).בדיוק היום קניתי 4 סטייקים מחינאווי לי ולחברתי. היה טעים מאוד. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
lir@n פורסם 2011 באפריל 16 Share פורסם 2011 באפריל 16 הם באמת טובים הסטייקים של חינאוואי כמו שהקצב של חינאוואי מבטיח? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Rammler1983 פורסם 2011 באפריל 16 מחבר Share פורסם 2011 באפריל 16 לדעתי הסטייק הכי טוב הוא האנטריקוט ואז הפילההסטייק שאני לא ממש אוהב הוא הRumpsteak... צריך ללעוס הרבהוכשלא מתחשק לי לאכול בשר בקר אז אני אוכל סטייק יען ומדי פעם סטייק תנין שניהם ממש רכים קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
koko0 פורסם 2011 באפריל 16 Share פורסם 2011 באפריל 16 יען ותנין?? בעע אנטריקוט שמן זית ושום עם מברשת [לפעמים כמה עשבים שיש במקרר] - ולמנגל אש גבוהה שיהיה מבחוץ קצת יבש ומבפנים מטפטף קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Rammler1983 פורסם 2011 באפריל 16 מחבר Share פורסם 2011 באפריל 16 אכלתי סטייק סוס גם...לא משהו בכלל קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
eran256 פורסם 2011 באפריל 16 Share פורסם 2011 באפריל 16 אכלתי סטייק יען במסעדה פלצנית, ולא היה כזה טעים אני מעדיף אנטריקות או סינטה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
itsik1231995 פורסם 2011 באפריל 16 Share פורסם 2011 באפריל 16 אתה לוקח ארנבת מסובב לה את הראש עד שהיא מתה מוריד לה את העור מוציא את כול האיברים הפנימיים שם על מקל מדליק מדורה בפח הקרוב ומסובב בלי תבלינים - יש מספיק דם אחרי זה אתה אוכל את זה (טעם כמו של עוף) http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.montanafreetrappers.net/resources/_wsb_523x359_rabbit%2Bon%2Ba%2Bstick%2Blg.JPG&imgrefurl=http://teambushcraft.com/forum/index.php%3Ftopic%3D455.20&usg=__2MSv-dOi17gG38P1kyyRdgn1eqY=&h=359&w=523&sz=94&hl=iw&start=0&zoom=1&tbnid=glyWx1xnRIkNdM:&tbnh=124&tbnw=165&ei=c-ipTY7mJoeYhQff6dzHCQ&prev=/search%3Fq%3DRABBIT%2BON%2BA%2BSTICK%26hl%3Diw%26sa%3DX%26gbv%3D2%26biw%3D1920%26bih%3D955%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=385&vpy=651&dur=1050&hovh=186&hovw=271&tx=198&ty=111&oei=UOipTe_GJJKJhQfCstGqCQ&page=1&ndsp=53&ved=1t:429,r:20,s:0 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BigTools פורסם 2011 באפריל 17 Share פורסם 2011 באפריל 17 מזכיר לי שהיתי אצל חבר שאבא לו הוא 'חובב' בשרים מיוחדים. אז הוא היה שקוע באיזה משחק, סיננתי לו 'אחי אני מכין לי משהו לאכול' - ב'סדר אמר. אני מגיע לחדר כולי מרוצה עם הכריך שלי.. "תגיד, לפסטרמה הזו יש טעם קצת מוזר, יכול להיות שעבר לזה התוקף?" - "אין לנו שום פסטרמה במקרר, מאיפה הוצאת את זה?" "אנערף, היה למטה עטוף בניילון כזאת" - "הא, אז של אבא.. זה מתנין .." :eek2: :eek2: :eek2: קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.