פורסם 2011 באפריל 1514 שנים שלום לכולם אני ממש חדש בלינוקס והחלטתי להתקין אובונטו 10.10 ואז שיחתי איתה והתקנתי שוב ואז שוב שיחקתי ואז שוב התקנתי.ועכשיו ברצינות.יש לי בעיה רצינית כי זה למעשה משמש המחשב שלי אני לא מצליח לראות סרטים על המערכת הזאת יש לי vlc וכשאני מפעיל סרט (כל הסרטים בהפרדה גבוהה מלאה בקובץ mkv) וכשאני מפעיל את הסרט רואים אותו במשהו כמו 10 פריימים לשניה וקצת מבאס.מה אני עושה כדי לפתור את זה??ועוד שאלה למה בכרום או בכל דפדפן יש פונט מלפני 15 שנים?? (ניסיתי לשנות ולא הצלחתי)וזהו בנתיים אני מתאר לעצמי שיהיו לי עוד שאלות אז תודה על הסבלנות.תודה.נ.ב אין פסיקים ונקודות כי אני ממהר.
פורסם 2011 באפריל 1514 שנים 1. תבדוק שהדרייבר של הכרטיס מסך שלך באמת מותקן (לא תמיד אוטומטית) נכנסים למנהל החבילות ומחפשים או ATI או NVIDIA משם אתה אמור להבין איזה חבילה אתה צריך (לATI אני חושב שקוראים לזה FIRE משהו)2.פונטים תמיד אפשר לשנות בהגדרות מערכת אפשר למצוא את הפונטים של ווינדוס ולהשתמש בהםבכל מקרה עד סוף החודש אמורה לצאת גרסא 11.4 ואני ממליץ לך לעדכן שתצא
פורסם 2011 באפריל 1514 שנים מחבר יש לי את הדרייבר של nvidia מותקן כבר במחשב (זה שבא עם ההפצה כי זה שהורדתי מהאתר שלהם אין לי שמץ איך להתקין אותו).
פורסם 2011 באפריל 1514 שנים תכנס לתפריט באובונטו, יהיה שם available hardware drivers ויופיע שם דריבר NVIDIA שמתאים לך. תתקין
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים מחבר זה מה שעשיתייש שם 2 דריברים אחד שנקראה 173 ואחד שהוא אופטימלי בשבילי (לא רשום איזה מספר).מה אני יכוח חעשות אני רוצה לראות סרטים כמו בן אדם ??יכול להיות שלינוקס לא בנויה לסרטים כבדים כאלה?
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים תתקין את הדריוור ואמור לעבוד טוב הסרטים. אם לא תנסה תוכנה אחרת לצפייה ולא vlc.בקשר לפונטים תתקין את החבילהttf-mscorefonts-installer, זה יארגן לך פונטים של מייקרוסופט.בהגדרות פונטים של הדפדפן חבל שנגעת (וחבל שאנשים ממליצים על זה) עכשיו יהיו לך פונטים שונים ממה שהתכוונו מי שבנה את האתרים.
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים זה מה שעשיתייש שם 2 דריברים אחד שנקראה 173 ואחד שהוא אופטימלי בשבילי (לא רשום איזה מספר).מה אני יכוח חעשות אני רוצה לראות סרטים כמו בן אדם ??יכול להיות שלינוקס לא בנויה לסרטים כבדים כאלה?אם כתוב current אז תתקין אותוהכל יהיה בסדר, חבל שאתה לא אופטימי.
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים זה מה שעשיתייש שם 2 דריברים אחד שנקראה 173 ואחד שהוא אופטימלי בשבילי (לא רשום איזה מספר).מה אני יכוח חעשות אני רוצה לראות סרטים כמו בן אדם ??יכול להיות שלינוקס לא בנויה לסרטים כבדים כאלה?לינוקס מצוינת לסרטים יש מערכות הפעלה מבוססות לינוקס בחלק מהסטרימרים ובחומרה חלשלושה הם מריצים סירטי FHD בלי בעיה כמו שאמרו כניראה עשיתה משהו לא נכון ומאוד יכול להיות שהדריבר המתאים לא הותקן חוץ מזה מה המפרט שלך ? עריכה : הודעה של דובי זובי שהיתה כאן vv הועברה לנושא חדש http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497714.0
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים תעלה את המחשב, בלי לנסות לפתוח סרטתיכנס לתיקיה /var/log במנהל קבציםתעלה לכאן את התוכן של הקובץ Xorg.0.log. תסגור את הקובץתפתח קונסול (שורת פקודות), תכתוב vlc. אל תסגור את החלון של השורת פקודותב vlc הזה תפתח סרט FHD ותן לו לנגן ולהיתקע קצתתסגור את vlc ותעתיק לכאן את כל הטקסט שהופיע בחלון של הקונסול בזמן ש vlc היה פתוחתכתוב בקונסול glxinfo ותעלה גם אותו לכאןתפתח ותעלה לכאן שוב את התוכן של Xorg.0.log (הסוף שלו - אם היה שינוי מה log הראשון)אני משתמש אם דסקטופ KDE (אתה כנראה אם Gnome) ללא הפונטים של וינדוס. אצלי יש פונט גרוע שנבחר להיות ברירת מחדל כל הזמן בדפדפן, הוא נקרא helvetica. תעיף אותו ושהמערכת תמצא משהוא אחרמציע לנסות את ttf-dejavu פונטים טובים שמכילים פונט פשוט בעברית (דומה ל arial / tahoma)כדיי לקבל בדיוק את אותם פונטים כמו בוינדוס תתקין את מה ש liorwohl מציעתבדוק בהגרות appearance / fonts וכו אם anti aliasing ו sub pixel מופעלים. תנסה לשחק איתם קצת ולשנות את הכיוון צבעים של ה sub pixel@דובי : לא להתקין דרייבר (או להתקין כרטיס מסך לא נתמך) ואז לצעוק שמשהוא לא עובד - מקובל ב "דת ואמונה". שקוף שאתה פאנבוי של וינדוס, לא ממש מובן לי למה אתה מגיב בפורום לינוקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.