עבור לתוכן

מסכים כחולים

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון בערך בשבוע האחרון התחילו להיות לי הרבה בעיות במחשב ומסכים כחולים אין לי מושג למה זה קורה

הדברים היחידים שקרו לאחרונה הם שהתקנתי TS3 ושקניתי עכבר ומקלדת חדשים והתקנתי להם דריברים

זהו זה הדברים היחידים שעשיתי במחשב בזמן האחרון

הינה הדאמפ פילס:

http://www.f2h.co.il/u4rp35cm98h

אני פשוט לא יודע איך לקרוא אותם ולהבין מהם מה הייתה הבעיה

הרוב זה קורה לי כשאני יוצא נגיד מהתוכנה TS3 אבל אני יוצא ממנה כי כשאני משחק בזמן האחרון בBFBC2 הוא מתחיל להיתקע לי וכבר שנה אני משחק בו ורק בשבוע שבועיים האחרונים הוא מתחיל להיתקע לי ואז הוא עושה ריסט למחשב או מסך כחול ודברים כאלו זה פשוט מעצבן אותי אני לא יכול לדבר עם חברים שלי בטים ספיק בגלל כל המסכים הכחולים האלו

ובנושא אחר

כשאני מדליק את המחשב

הסמך של הלוח אם עולה ואז עובר למסך שחור עם נתונים כאלו כרגיל

ואז כשהווינדוס אמור לעלות נשאר לי מסך שחור של איזה 15-20 דקות ואז הסמל של הווינדוס מופיע והווינדוס עולה כרגיל ניסיתי לעשות תיקון לווינדוס דרך הדיסק וניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס זה לא עזר לי

מישהו יודע אולי מה הבעיה ואולי היא בכלל חומרתית ולא בווינדוס עצמו?

האם זה יכול להיות ההארד דיסק או אולי הלוח אם?

פורסם

יש תוכנה מסויימת שמאפשרת לך לקרוא את הקבצים של ה-MINIDUMP

תוריד את התוכנה בלינק הבא :

http://hwzone.co.il/downloads/diagnosis/diagnostics/?download=424&section=666&version=417

אתה פותח את התוכנה ,

ואז אתה נכנס ל-התחל - הפעלה

רושם

MINIDUMP

ותיפתח לך תיקייה עם כל הקבצים שנרשמו במערכת שלך מהמסכים הכחולים ,

את הקבצים אתה אמור לגרור לתוך התוכנה , ושם אתה יכול לראות פירוט יותר נראה לעין לגביי

מה גרם לתקלה שלך

תעלה פה את הממצאים שלך ונמשיך לעזור לך

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי למישהו מפורום אחר הינה ציטוט כי אסור לפרסם פה פורומים:"

זהו שלא הבנתי כלום ממה שרשום שם ככה שהמדיך לא עוזר לי

ואם באמת רציתה לעזור הייתה מוריד את החבילה ועוזר ולא מפנה אותי למדריך של מישהו אל תגיב אם אתה לא רוצה לעזור אף אחד לא מכריח אותך "

בדיוק אותו הדבר כאןאני לא הבנתי מה כתוב בקובץ זה לא עוזר לי שאתה אומר לי איך לפתוח את הקובץ הרי צירפתי במיוחד את הקבצים כדאי שאתה תפתח אותם ותקרא אום כי אני לא הצלחתי להבין מה הבעיהובוא נעבור את עניין המדריכים אני לא המשתמש הרגיל שלך "מר תכנאי באייבורי" דבר נורמאלי ולא כאילו אתה מדבר אל מישהו שלא יודע לפתוח תיקיה חדשה

פורסם

omerbr - הגם שלא השתמשת במילים לא יפות - גישה כמו שלך מאוד לא מקדמת ויוצרת אנטגוניזם.

ניסו לעזור לך - לא כמו שאולי רצית - תגיב בתודה ותמשיך הלאה - או לא תגיב כלום - אבל בוודאי אל תגיב כמו שהגבת.

טכני - אישית אני משתמש בתוכנה http://www.resplendence.com/whocrashed הרבה יותר ברורה לי.

נא תשומת לבך - שמור על הדיון הנאות - בהצלחה,

גבריאל

פורסם

לעומר - יאאאא מצחיק , זה הורדה לתוכנה בתוך הלינקייה של האתר - HWZONE ,

אז איזה פורום אני מפרסם פה בדיוק ?

ואם באמת רציתה לעזור הייתה מוריד את החבילה ועוזר ולא מפנה אותי למדריך של מישהו

זה לא מדריך , זה לינק להורדה של תוכנה שאמורה לסייע לך לזהות את הגורם למסכים הכחולים ...

הרי צירפתי במיוחד את הקבצים כדאי שאתה תפתח אותם ותקרא

אנחנו לא פה כדי לבצע לך את העבודה של הבדיקה , אי לכך ובהתאם לזאת אנחנו לא חייבים לקרוא או להוריד שום דבר

את מטלות הבדיקה אתה צריך לעשות , את הייעוץ לבדיקות ואיך עושים אותם אנחנו נותנים .

בנוסף , כותבים , "טכנאי" ולא "תכנאי"

עם "ט"

וזה שאתה קורא לי - "מר טכנאי באייבורי" זאת מחמאה , כי אני מרוויח שם לפחות 7 אלף שקל בחודש ,,,

ורוב הלקוחות שאני מוציא מרוצים גדול ... רוב הלקוחות שמקבלים ייעוץ ממני ולא חוזרים יותר לתיקון במעבדה גם גדול ...

ואם יש לך בעיה להבין קבצים ו/או תוכנות שכוללים אנגלית , אני לא הכתובת ,

לאדם ממוצע שכן מבין במחשבים זה היה עוזר ...

וכמו שאמר זה שמעליי - אם אין לך משהו טוב להגיד , עדיף שלא תגיד אותו

אני נותן ייעוץ לאנשים בחו"ל ובפורומים באנגלית מאמריקה ,

ורק בפורום בישראל אני נתקל באנשים עם אופי דוחה ויחס מזביע , מדי פעם , רק בישראל ,

זה רק אומר משהו על המדינה שלנו , לא ?

פורסם
  • מחבר

לעומר - יאאאא מצחיק , זה הורדה לתוכנה בתוך הלינקייה של האתר - HWZONE ,

אז איזה פורום אני מפרסם פה בדיוק ?

זה לא מדריך , זה לינק להורדה של תוכנה שאמורה לסייע לך לזהות את הגורם למסכים הכחולים ...אנחנו לא פה כדי לבצע לך את העבודה של הבדיקה , אי לכך ובהתאם לזאת אנחנו לא חייבים לקרוא או להוריד שום דבר

את מטלות הבדיקה אתה צריך לעשות , את הייעוץ לבדיקות ואיך עושים אותם אנחנו נותנים .

בנוסף , כותבים , "טכנאי" ולא "תכנאי"

עם "ט"

וזה שאתה קורא לי - "מר טכנאי באייבורי" זאת מחמאה , כי אני מרוויח שם לפחות 7 אלף שקל בחודש ,,,

ורוב הלקוחות שאני מוציא מרוצים גדול ... רוב הלקוחות שמקבלים ייעוץ ממני ולא חוזרים יותר לתיקון במעבדה גם גדול ...

ואם יש לך בעיה להבין קבצים ו/או תוכנות שכוללים אנגלית , אני לא הכתובת ,

לאדם ממוצע שכן מבין במחשבים זה היה עוזר ...

וכמו שאמר זה שמעליי - אם אין לך משהו טוב להגיד , עדיף שלא תגיד אותו

אני נותן ייעוץ לאנשים בחו"ל ובפורומים באנגלית מאמריקה ,

ורק בפורום בישראל אני נתקל באנשים עם אופי דוחה ויחס מזביע , מדי פעם , רק בישראל ,

זה רק אומר משהו על המדינה שלנו , לא ?

א.איך נותנים למישהו שרמת הקריאה שלו נמוכה מרמת הקריאה של ילד בכיתה ג להיות טכנאי מחשבים?:

כמו שאמרתי למישהו מפורום אחר הינה ציטוט כי אסור לפרסם פה פורומים:

אם הייתה טורח לקרוא הכל בצורה טובה ולא מזפזפ אולי הייתה יודע שפניתי גם לפורום אחר ולא רק לך

ב.אני יודע טוב מאוד לקרוא באנגלית אבל אני חושב שאתה יותר טוב בקריאת סימנים?

כי פשוט כשאני פותח עם התוכנה את הקבצים זה מה שמופיע לי

%^$^$%$%^#$@%$%#^$%$#$%$%$%^$%^#$

כמה אותיות באנגלית ומספרים וזהו זה לא אנגלית ולא נעליים

אז בגלל שאתה מרוויח 7 אלף בחודש(כן בטח אני בטוח אחרי שהצעתה למישהו לא לעשות OC אם אין לו קירור מים או גז מה שרק מוכיח את הטענה שלי שאייבורי היא החנות הכי גרוע בארץ ולפני שאתה מתקן ואומר רשת רק רציתי להגיד לך שאתה מוזמן לפנות לאוניברסיטה לעברית ולבדוק בעצמך את הנושא אתה מוזמן גם לבדוק את נושא ה' אחרי כל מילה שאני כותב שמסתיימת בת' גם שם אתה תופתע לגלות דברים חדשים)

אני מבקש ממך בזאת להפסיק לקרוא,לכתוב,להיכנס לאשכול שלי

ורק שתדע שלפחות בפורום האחר שפניתי אלייו נתנו לי יחס פי עשר יותר טוב מכאן האומנם לא פתרו לי את הבעיה אבל לפחות 15 אנשים קפצו לעזור לי עם הבעיה שלי לעומת כאן שחושבים שאם הם עוזרים אתם עושים טובה למישהו תורידו את האף שלכם אולי תלמדו משהו מפורומים אחרים על יחס

פורסם

אני לא יורד לרמה של מישהו שהכתיבה שלו מזכירה לי ילד בן 9

שיהיה לך יום נעים

ואתה לא בדיוק האדם שיחליט בשבילי לאיזה אשכול אני ייכנס ואיזה אשכול אני יגיב

צריכים לעשות פה בפורום חסימה לאנשים שמגיעים מאתר FXP

בנוסף , חנות - זה חנות בודדת

אייבורי - זאת רשת חנויות ,

מעבר לכך , מה שאתה עושה כרגע זאת הוצאת דיבה ,

קודם תסיים בית ספר ואחר"כ תדבר ...

פורסם

כן, אם מישהו מנסה לעזור לך כאן, הוא עושה לך טובה.

אז תוריד את האף שלך, דגנרט.

פורסם

omerbr קיבלת הזהרה על שימוש בשפה לא נאותה

אני שב ומבקש כי תשמור על רמת דיון נאות

ושוב - אל תשכח שאתה בא לכאן בבקשת עזרה - המינימום הנדרש הוא לכבד את החברים האחרים

בתקווה כי לא אצטרך לנקוט בצעדים נוספים,

גבריאל

פורסם

גן ילדים !

עכבר של RAZER ? משהו אחר שלהם ? לעדכן דרייבר שלו.

פורסם
  • מחבר

omerbr קיבלת הזהרה על שימוש בשפה לא נאותה

אני שב ומבקש כי תשמור על רמת דיון נאות

ושוב - אל תשכח שאתה בא לכאן בבקשת עזרה - המינימום הנדרש הוא לכבד את החברים האחרים

בתקווה כי לא אצטרך לנקוט בצעדים נוספים,

גבריאל

בתור מנהל אתה אמור לדעת מה זה שפה נאותה אני לא קיללתי ולא אמרתי משהו שקרוב לשפה שהיא לא נאותה

גן ילדים !

עכבר של RAZER ? משהו אחר שלהם ? לעדכן דרייבר שלו.

מקלדת בכל מקרה

העכבר לא בא עם דריבר בחבילה שלו לכן הייתי צריך להתקין מהאתר הרשמי של רייזר ככה שהעכבר עצמו מעודכן ולמקלדת יש דיסק איתה שגם עידכנתי מהאינטרנט במקום מהדיסק כדאי שלא יצא שאני יתקין דריבר ישן

אני לא יורד לרמה של מישהו שהכתיבה שלו מזכירה לי ילד בן 9

שיהיה לך יום נעים

ואתה לא בדיוק האדם שיחליט בשבילי לאיזה אשכול אני ייכנס ואיזה אשכול אני יגיב

צריכים לעשות פה בפורום חסימה לאנשים שמגיעים מאתר FXP

בנוסף , חנות - זה חנות בודדת

אייבורי - זאת רשת חנויות ,

מעבר לכך , מה שאתה עושה כרגע זאת הוצאת דיבה ,

קודם תסיים בית ספר ואחר"כ תדבר ...

היחיד פה שמתנהג כמו ילד בן 9 הוא אתה ביקשתי ממך יפה לא להגיב לי באשכול מעבר לזה זו ההחלטה שלך אם להיתנהג כמו ילד קטן ולהמשיך להגיב כאן

אתה מוזמן לחפש אותי בפורום FXP ואתה מוזמן לחפש שם אשכול בנוגע למסכים כחולים למקרה וחשבתה שהפורום שעליו דיברתי הוא FXP

כמו שאמרתי אתה מוזמן לבדוק באקדמיה העברית ללשון את הנושא ואולי תלמד משהו חדש

בשפה העברית לחנות בודדת ולרשת חנויות יש את אותו משקל קונוטצי(ואני לא מדבר על השפה העברית הרשמית אלה על שפת היום יום אתה מוזמן לבדוק את זה)

וחמוד אני אומנם בכיתה י"ב אבל אני לומד בבית הספר הטוב בישראל(IASA חפש בגוגל) ואני עומד על ממוצע 97 בבגרויות שלי וממוצע 95 בתעודה שלי

פורסם

כיתה י"ב סיימתי לפני יותר מ-8 שנים ,

ההשכלה שלי היא השכלה של הנדסאי ( אם אתה יודע בכלל מה זה אומר ) ...

יש לך עוד הרבה עד שתגיע לחצי ממה שאני הגעתי ...

ושוב אני חוזר ואומר , אתה הוא לא האדם שיחליט בשבילי איפה להגיב

פורסם
  • מחבר

כיתה י"ב סיימתי לפני יותר מ-8 שנים ,

ההשכלה שלי היא השכלה של הנדסאי ( אם אתה יודע בכלל מה זה אומר ) ...

יש לך עוד הרבה עד שתגיע לחצי ממה שאני הגעתי ...

ושוב אני חוזר ואומר , אתה הוא לא האדם שיחליט בשבילי איפה להגיב

כמו שאמרתי אני מבקש מך יפה לא להגיב כאן מפה זה כבר החלטה שלך אם לכבד את הבקשה שלי או לא אתה בוחר שלו אבל אחרי זה אל תגיד שאני ילד בן 9

שנית אתה עוד לא עובד במייקרוסופט בתור מפקח ראשי של ייצור או מנהל סניף גוגל בישראל

ומפה תחזור לשורה הראשונה שכתבתי

הצלחתי להריץ בעזרת התוכנה השנייה שהביאו כאן את קבצי הדאמפ

הבעיה כנראה נגרמה בגלל הקובץ danew.sys שם הקוד שלה הוא 0x80000003 מחיפושים בגוגל מידע על הקובץ כמעט ולא מצאתי ולא פתרונות שעובדים לבעיה שלי

עריכה:HWZONE יודעים שהאתר שיש לך בחתימה לקח להם את השם? ואני חייב לשאול השם בפורום שלך הוא criva השם של האתר הוא chwzone נראה לי קצת חשוד

פורסם

כן , אז השם דומה , וכן , זה בכוונה וזה ידוע , ויש סיבה מסויימת לכך ,

יחד עם זאת זה עדיין לא אחד ל-אחד , כך שע"פ זכויות יוצרים והקניין הרוחני הדבר איננו מפר אותם

כך שאפילו שזה דומה , הדבר איננו מהווה עילה לתביעה ,

אי לכך ובהתאם לזאת , אתה לא מצליח להפחיד אפילו את קצה העפעף שלי ,

אני לעומתך למדתי קצת את החוקים של המדינה שאני חיי בה ...

וגם תואר ראשון במשפטים , אז אני יודע טיפטיפה יותר ממך מה טוב ומה לא

בנוסף , אם אתה כ"כ רוצה

תביא לי תעודת זהות שלך , אני ירשום שם עם מארקר , "גבר גבר"

אתה זה שקיבלת אזהרה , לא אני ,

אני רואה שאתה באמת רוצה שישעו אותך , נכון ?

פורסם

הפורום הזה מאוד מקצועי ודואג לענות על תשובות של כולם אתה לא יכול להכריח מישהו לפענח קבצי DUMP עבורך.

מכיוון שצריך להוריד סמלים ותוכנה כגון windbg, מספיק שהוא הפנה אותך לתוכנה זה כבר עזר יכולת להגיב שאתה לא יודע

מה לעשות איתה והיו מפנים אותך למדריך או משהו, אני זוכר שאת הקריסה הראשונה שלי פענחתי בעצמי באמצעות מדריכים.

אז מספיק לעשות גן ילדים :) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים