עבור לתוכן

אין צפצופים בהדלקה - לא נכבה בלחיצה ארוכה

Featured Replies

פורסם

קראתי כאן וב GOOGLE המון פוסטים לבדיקת תקינות המחשב.

הצלחתי לבדוק את כל החלקים חוץ מהמעבד (אין לי לוח-אם עם חיבור "חלק(ללא פינים)")

1- אין צפצופים.

2- אי אפשר לכבות את המחשב דרך לחצן/ג'אמפר אלא רק בעזרת כיבוי הספק.

האם יש עוד בדיקה כלשהי, פיזית(לראות על הלוח) או מערכתית(היווצרות חום בחלקים מסויימים(התושבת,צ'יפסט וכו') לאחר ההדלקה).

בדקתי את לוח-האם ללא שום דבר מחובר חוץ מספק וספיקר, גם החלפתי ספיקר- אין צפצופים.

הלוח הוא: Ga-8i945plge-rh

בתודה, נתן

פורסם
  • מחבר

הקפצה, בכוונה לזרוק תלוח.

החלפתי מעבד עדין אותה בעיה...

לוח אם הלך?

פורסם

הספק שלך 100% תקין ?

איפוס ביוס עשיתה ?

פורסם
  • מחבר

הגעתי לפוסט של איוון.

עשיתי הכל.

לוח האם כנראה מת.. זרקתי אותו.

נחכה למישהו שלא צריך תמחשב שלו :)

או שנחפש יד שניה פה...

פורסם
  • מחבר

בדקתי הכל, גם שמתי מעבד אחר...

והלוח גם לא נכבה בעזרת ג'אמפר, אז כנראה שיש בעיה כלשהי בלוח.

פורסם

תבדוק קבלים מנופחים בלוח ובספק

תבדוק שאין מגע עקום (שאוליי מקצר) בסוקט של המעבד

תעבור אל כל הלוח ובמיוחד אל המייצבי מתח לייד המעבד תבדוק אם הם ללא סימני התחממות

תבדוק את הסוללה של ה BIOS (היא לא ריקה ?) ואם הג'אמפר של האיפוס מחובר נכון (ב Gigabyte לפעמים יש 2 מגעים לג'אמפר ולא 3. אם יש לך 2 אז לא אמור להיות שם ג'אמפר בכלל)

תנסה להפעיל את הלוח ללא מעבד וללא זיכרון ולהגיע למצב שהוא מצפצף (תחבר רמקול ל speaker אם אין רמקול בלוח)

אם כל זה והנסיונות האחרים נכשלים ואתה עדיין רוצה לזרוק אותו, יש לי עניין בלוח

פורסם

יש לי לוח דומה (Gigabyte GA-8I945GZME-RH) ויש בו בעיה דומה,

בהתחלה השתגעתי מזה ולא הבנתי למה זה קורה, חשבתי גם כן שיש כבר איזה בעיה שאני לא מצליח לעלות עליה אבל בסוף הסתדרתי כמו שאתה רואה.

כשאני מחבר את הזכרונות הוא נדלק ולא קורה כלום, כשאני מוציא אותם הוא כמובן מצפצף שאין לו זכרונות.

אצלי הבעיה היא בסלוטים של הזכרונות, יש בהם איזה פאק ואני צריך לשחק עם הזכרונות חצי שעה כדי שהמחשב ידלק.

אני מכניס אותם אחד אחד בפרד, דוחף את הראשון חזק בפנים וכל פעם דוחף טיפה פנימה או מושך טיפה החוצה (בכל מיני נקודות לאורכו) עד שהמחשב מצליח להידלק ואז עובר לזכרון השני ועושה את זה גם שם,

עד שהלוח מחליט שככה הם מחוברים כמו שצריך ואז עושה לי טובה ומדליק את המערכת כמו שצריך (אין בעיה בזכרונות, בדקתי עם כמה וכמה זכרונות שונים, הבעיה בלוח).

אולי הבעיה הזאת קיימת גם אצלך וזה בעיה כלשהי בסדרה, באופן דומה לפחות (אצלי הוא כן מצפצף וכן נכבה, ברוב המקרים לפחות),

אם כבר זרקת את הלוח, חבל, אם הוא עדיין אצלך או שיש לך איך להשיג אותו בחזרה, תבדוק אולי זאת באמת הבעיה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאכן הייתי פזיז מידי, אבל תסכול זה בעיה חזקה.

פעם הבאה אהיה מעט יותר סבלני.

יש לי עוד לוח לבדיקה.

מתי שאהיה בבית ואעשה לו את כל הבדיקות אפתח תרד חדש לקבל את עזרתכם הרבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים