פורסם 2011 באפריל 1414 שנים מחבר אין קשר לריבוי חיידקים בחום ועמידותם אל מול הקור? טענה שאני לא מבין בביולוגיה.
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים הבעיה היחידה בהפשרה והקפאה מחדש ( בלי לקחת בחשבון את עיניין הטעם )היא במוצרי בשר, שם יש באופן טבעי בקטריות שיתרבו בתנאי טמפרטורה רגילים וכך הבשר יתקלקל.
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים הצהרתי על כוונותיי להחזיר באגט שחיממתי במיקרו ועמיתה שלי הזדעזעה. למה?אני הזדעזתי מזה שהקפאת אותו מלכתחילה וגם מזה שחיממת את הבגאט במיקרו.
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים מחבר ככה זה כשיש דיל 2 באגטים ב6 שקל. קונים. טמפ' החדר מייבשת את הבאגט. מקומו במקפיא.
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים דיל 2 ב 6??? זה נשמע כמו גניבה לאור יום.אצלי זה 10 ב 9 ש"ח.אצלי זה 6 ב-10. אבל עדיין, 2 ב-6?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.