עבור לתוכן

שכן טוען שנכנסתי לו ברכב למרות שלא, אבל הסימן על שני הרכבים תואמים.

Featured Replies

פורסם

אהלן.

לפני יומיים הגיע אלי השכן של דודה שלי, ופשוט בא אלי בטענה שאני נכנסתי לו ברכב (לנדקרוזר) ועשיתי לו סימן ואת המגן טמבון קדמי הרסתי לו בקטנה.

קודם כל זה לא קרה, אף אחד לא נוהג ברכב שלי חוץ ממני כי המפתחות עלי תמיד, הרכב חנה באותו מקום אותה כמות דלק אותו קילומטרז ככה שאין מצב שמישהו נסע לי באותו.

הבחור טוען שזה היה לפני שלושה ימים, בכלל היתי אצל המשפחה בעיר אחרת בשבת הזאת, וכשהגעתי עפתי לעבודה עד הצהריים ע"י הסעה שאוספת אותי.

הבחור מאיים עלי בתביעה שהוא יביא שמאי בלה בלה שיבדוק ויגיד שאני דפקתי לו תרכב גם אם אני לא מוכן להודות בכך.

אמרתי לו שהוא יכול להביא שמאי שיגיד שאני דפקתי לו תרכב ואני יכול לבוא ולהגיד שהוא זה שבעצם דפק לי את הרכב ומאשים אותי. בדיוק אותו הדבר.

הוא טוען שזה קרה ברוורס, ואין מצב שזה יקרה ברוורס האוטו שלי רחוק משלו בערך כ 10-15 מטר, ואני עושה רוורס לכיוון אחר כי לכיוון שלו, אי אפשר להכנס בכלל!

ובלי שום קשר בכלל האוטו לא היה שם בזמן הזה...עוד יותר הזוי.

מה שנשאר לי לחשוב שאולי הוא באמת דפק לי תרכב (יש לי לנסר 97 גם אם היה שריטה מה זה לא משנה לי האוטו שרוט כולו, ויש ביטוח שיכסה אם דפקתי לו תרכב אז למה לי לברוח??) ובא להאשים אותי בשביל לתקן את זה.

השריטה של הרכב שלי ושלו תואמות גם מבחינת צבע, ומיקום השריטה. ככה שזה באמת נראה שזה מהרכבים.

אין לו ילדים שיגעו באוטו אלא רק הוא.

שקלתי להפעיל ביטוח, אבל בתאכלס למה לי לעשות את זה אם לא אני נתתי לו מכה לרכב?

אותי זה מעצבן הקטע הזה..במיוחד שאין לי דרך להכנס לו ברכב רק אם אני ממש רוצה בכוח ובטמטום.

מה דעתכם על האירוע הזה? מה עלי לעשות? אבא שלי אומר שאם אני לא עשיתי שיקפוץ עד השמיים שיביא שמאי ושיעשה חמוצים על הדרך...

• תגובות 41
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק מה שאבא שלך אמר. שיעשה שמיניות באוויר מצידך, אתה לא אשם.

פורסם

תשלח אותו לחפש את החברים שלו רחוק ממך.

פורסם

תתבע אותו שהוא נכנס לך באוטו על כול שריטה שיש לך באוטו ותיקח את המכה הכי חזקה שהאוטו שלך חטף תשפשף עליו חתיכת פח עם הצבא של האוטו שלו ולך לשמאי

הוא לא יכול לתבועה אותך

כי זה לא קרה

פורסם

אין גבול לחדשנות.

פורסם

תנסה לחפש פירורי צבע על הרצפה ליד המקום שחנית בו. אם תמצא שם אז ברור שהוא נכנס בך.

פורסם

תשים מגן חזירים לאוטו שלך

פעם הבאה שהוא ירצה להכנס בך הוא יחשוב פעמיים :lol:

פעם אחרונה שמישהוא נכנס לי באוטו (ג'יפ עם מגן חזרים) התפרקו לו שני הדלתות הצדדיות ובקושי היו סריטות על המגן חזירים

פורסם

מה זה טוען?!.גם אני יכול לטעון הרבה דברים...

אתה מוכן לקחת אותו לתביעות קטנות?אני הייתי רץ איתו את כל הדרך ובסוף כל החשבון יהיה עליו +פיצויים

פורסם

תשים מגן חזירים לאוטו שלך

פעם הבאה שהוא ירצה להכנס בך הוא יחשוב פעמיים :lol:

פעם אחרונה שמישהוא נכנס לי באוטו (ג'יפ עם מגן חזרים) התפרקו לו שני הדלתות הצדדיות ובקושי היו סריטות על המגן חזירים

צריך להוציא את הדבר הזה מהחוק.

פורסם

הוא בטח נכנס בך ורוצה שאתה תתקן.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות חברים.

אין מיקום של פירורים באיזורים של המכה, לצערי :P ובדקתי.

הקטע הוא שרואים שזה כנראה משני הרכבים שלי ושלו, רק את המכה מי נתן?

הוא דיי הבהיל אותי עם הקטע של יגיש תביעה נגדי ויביא שמאי, כי אני אף פעם לא נתקלתי בדברים כאלה או תאונות חס וחלילה. אפשר להגיד שזה הדבר הכי רע שיצא לי בנתיים (שגם לא אני אשם בו).

זו חניה סגורה של השכונה, אז ככה שבאמת אני לא יודע כבר מה להגיד חח. התחלתי לצחוק שהוא אמר לי את כל זה כי אמרתי לו "תשמע אין לי מושג מי נכנס לך באוטו אני רואה סימנים אבל אני לא עשיתי את זה, ואין לי יותר מה להגיד לך, אתה רוצה שמאי בשמחה".

עד שהוא צעק ודיבר קצת לא יפה ודודה שלי שלא חסר לה גנים מרוקאים יצאה עליו בצרחות שהוא חוצפן שהוא בכלל נכנס אלינו לבית ומעיר אותי על הבוקר בגשם רצח מוציא אותי החוצה בשביל לבדוק את זה.

ובתאכלס אם הוא באמת תובע זה הוא לוקח את הכל עליו לא? כי הרי זו תביעה קטנה כמה בכלל יעלה טמבון קדמי כזה? יותר נכון מגן טמבון של הלנדקרוזר איפה שהגריל נראה כזה כמו שיניים, וגם זה ממש ממש בפינה הימנית.

מה זה מגן חזרים בכלל חח

פורסם

עזוב אותך, עדיף תחכה לשעה מאוחרת ותתנקם במניאק, שקית סוכר + הדלקן שלו = השבתה כוללת של כל המכונית.

פורסם

אל תתרגש,אל תשים אליו לב. שיצעק שיעשה רעש....מכיר כאלה קרה לי לא פעם ולא פעמיים בעבודה...

פורסם

צריך להוציא את הדבר הזה מהחוק.

הוציאו, אסור להתקין כזה על רכבים משנת 2008 ואילך אאל"ט.

פורסם

אם אתה בטוח שאתה לא עשית את זה וזה לא נשמע לך אפשרי.

האפשרות היחידה שנשארה זה שהוא עשה את זה לך.

או שהוא מנסה להפיל עליך תאונה שהוא עשה עם מישהו אחר או שהוא מפיל עליך תאונה שהוא עשה איתך.

אם מישהו היה עושה את זה לי ומנסה להאשים אותי הייתי מתעלם ממנו עד גבול האפשרי.

אם הוא יקח אותך למשפט תגרום לו להפסיד.

אם הוא בדרך נס ינצח, תמיד יש צדק גבוה יותר (ואני לא מתכוון לאלוהים).

כשאדם רשע גורם לך נזק בכוונה מתוך מחשבה שמותר לו ושזה ישתלם לו, הדבר הכי נכון לעשות זה לדאוג שהוא לא יצא מזה מרווח.

ויש כל כך הרבה דרכים לגרום לו להתחרט על המהלך הזה במשך כל חייו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים