עבור לתוכן

נתקל בבעיה בעת הפעלת המערכת.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

לפני כמה שבועות\חודשים התקנתי את הSL 10.6.6.

היום, אחרי שבוע בערך שלא נכנסתי למערכת, אני מנסה להפעיל אותה, ובזמן הטעינה זה מראה לי עיגול אדום (כמו תמרור אין כניסה), ולא מפעיל את המערכת שלי.

איך אני מציל אותה ? ממש לא בא לי להתקין אותה מחדש...

תמונות מצורפות.

תודה מראש על העזרה :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

השגיאה נקראת "Still Waiting For Root Device". האם ביצעת לאחרונה שינויים כלשהם בחיבורי הכוננים במחשב, או בהגדרות הממשק SATA בביוס?

פורסם
  • מחבר

לא משהו שזכור לי.

לשנות את חיבורי הSATA ?

פורסם

הSATA אמור להיות מוגדר למצב AHCI בביוס, תבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

הגדרתי, וניסיתי לשנות את החיבורים, הוא בכלל לא מזהה את הכונן שלי, הוא לא מעלה את הBOOT MANAGER שלו.

כל עוד המערכת עולה(מנסה) זה אומר שהוא אמור לזהות אותה, לא ?

אם זה לא היה יודע מאיזה כונן להעלות אותה היא לא הייתה מנסה להפעיל את עצמה, כי אין לה בעצם שום כלי להפעלה.

אבל ברגע שיש לה את הכלים שלה, כמו הBOOT MANAGER ואת התוכנה שמפעילה אותה, זה אומר שהיא יודעת מאיפה היא צריכה לעלות, ומשם היא מושכת את התוכנות.

מערכת מוזרה ביותר !

פורסם

אם אתה מגיע לשגיאה הנ"ל זה אומר שעברת את שלב עליית הBootloader שברמת ההיגיון אמור לשבת על הכונן של OSX.

בדרך כלל דברים כאלה לא יכולים לקרות ככה סתם, והסיבה בגללה זה קרה יכולה לכוון אותנו לפתרון הבעיה.

האם ניסית להעלות את המערכת בעזרת BootCD בו השתמשת לצורך התקנה?

באיזה גרסה של OSX אתה משתמש, ועם איזה Bootloader?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בSnow leopard 10.6.6.

הגירסא של הBL לא ידועה לי, זה מה שהתקינה לי התוכנה הזו של הדרייברים... אני אפעיל את המחשב מחדש יותר מאוחר, ואני אבדוק. זה חשוב ? (אני לא יכול להפעיל מחדש עכשיו מפני שאני עושה שימוש בשרת שיסיים את עבודתו יותר מאוחר.

זה לא הבוט לואודר הרגיל עם התפוח של אפל.

לא, לא ניסיתי להפעיל את המערכת עם הBootCD בו השתמשתי לצורך ההתקנה. זה יכול לעזור ?

פורסם

זה מה שהתקינה לי התוכנה הזו של הדרייברים...

איזה תכנה של דרייברים?

פורסם
  • מחבר

זה לא זיהה לי את כרטיס המסך, אז נראה לי שאתה נתת לי איזה אתר והמלצת לי להתקין לפיו.

הייתה שם תוכנה שמזהה את ההתקנים שלי, וזה התקין אותה ואח"כ הBL נהיה שונה, הוא גם רץ יותר מהר (יש בר שנותן לך זמן לבחור[ללחוץ אנטר או לחכות שתעלה המערכת שלו], עם הBL של המק הבר היה זז יותר לאט, ועכשיו הוא נותן אולי 2 שניות[לעומת 5 של הMac])

מקווה שתבין למה אני מכוון...

פורסם
  • מחבר

זה ה Boot Loader שלי.

v5.0.132 Chameleon v2.0-RC5 r700.

תודה רבה על העזרה :)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מישהו ? משהו ?

radioactive, אין עוד אלטרנטיבות לטיפול בבעיה הזו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים