פורסם 2011 באפריל 1314 שנים שלום לכולםזה כבר שעה וחצי שאני מחפש את3COM DISCOVERY TOOLיש לי איזה AP של 3COM WL-524 שכבר מוגדר ברשת קטנהואני רוצה רק להכניס לו סיסמה...כוון ש HP קנו אותם הפכתי כל אבן למצוא את התוכנה ללא הועיל.ולא מצליח לעלות על ה IP של הח** הקטן הזהיש למישהו פתרון איך אני מוצא את ה IP שלו.
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים בשביל מה אתה צריך את הכלי הזה אם אתה יכול למצוא אותו גם בשאילתות ARP/CAM פשוטות?
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים מחבר ב ARP -A לא מצאתי אותוהפעלתי IP SCAN על הסגמנט יותר מידי אנשים היו מחובריםמה שנשאר זה ARP -S ולשנות לו כתובת אבל לא ממש בא לי על זה.יש לך רעיון שלא הזכרתי? אשמח.
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים איזה arp -a? אתה אמור לחפש אותו בסוויטצ' שהוא מחובר אליו פיסית ולאי איזה מחשב בסגמנט רשת עם עוד מאות נקודות קצה.
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים מחבר בו בו נחזור למציאותזה לא סווטיש מנוהל...דבר שני שמתי לב שאתה עונה תשובות כאילו יש לך שוט ביד.אז או שתתן תשובה ענינית או שאל תענה בכלל.
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים נסה את הכלי הזה -- http://www.angryip.org/w/Homeטיפ -- תוסיף לטור התוצאות את האפשרות ל-WEB DECTECT -- ככה תוכל לראות מאחורי איזה כתובת יש שרת אינטרנט פעיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.