פורסם 2011 באפריל 1314 שנים שלום לכולם מה דעתכם על סריקת כל המסמכים שקימיים באופן פיזי (ביניהם : תלושי משכורת , קבלות , חשבונות וכו') וגיבוי במחשב וברשת ואז לא להחזיק באופן פיזי שום ניירת. מבחינת חוק האם זה תקין ? האם קבלה או תלוש משכורת סרוק קביל בכל המסודות (בניהם הממשלתיים ) ? תודה.
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים למיטב זכרוני, במס הכנסה דורשים את המשכורות המקוריות, ולא עותקים (אם אי פעם תרצה להגיש בקשה להחזר מס, לדוגמה).
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים מהרגע שיש לי סורק עם הזנת דפים אני סורק הכל בצורה מסודרת לגיבוי קבוע, כי מסמכים פיזיים יכולים תמיד ללכת לאיבוד גם כשאתה מסודר יחסית
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים זה לא בדיוק הסוף לניירת. זה דרך מצוינת לגבות מסמכים. אבל אני אף פעם לא אזרוק את המסמך המקורי.
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים יש לי מדפסת משולבת אלחוטית.כל מסמך שצריך לשמור מיד נסרק, ומושלך לאחר מכן לפח (מלבד תלושי משכורת וטפסי 106).
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים אם יש מסמך שאתה גם ככה מתכנן לא לשמור לאחר הסריקה - תבדוק אפשרות לחשבונית במייל - הרבה יותר ידידותי לסביבה וגם חוסך לך את הטרחה בלסרוק..
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים לא מדובר בחשבוניות של טלפון/כבלים/ארנונה וכו'.אותם אני לא סורק, במילא מגיע אישור תשלום בדוא"ל.מדובר בתעודות אחריות, חשבוניות, חוזי שכירות וכו'.
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים איסוף בתיקיה של כל המסמכים ופעם בשבועיים מיון בקלסר מסודר שנמצא במקום לא נגיש במיוחד - לא קשה במיוחד ונשמר יופי טופי. למה צריך לשנות?
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים בנוגע למסמכים רשמיים כגון חשבוניות וכולי יש מה שנקרא חתימה דיגיטלית ואז זה מוכר על ידי המדינה אבל כל מה שאין לו את החתימה הנ"ל מאוד תלוי.
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים בהרבה מקרים במוסדות ממשלתיים לא מתקבלים העתקיםיש בעיה נוספת והיא שחזור מהגיבוי העם בעוד תקופת זמן ארוכה (40 שנים) תוכל לשחזר את המסמכים
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים בעוד 40 שנה לא צריך לשחזר את המסמכים (חוץ מנוסטלגיה אולי). לרוב שום מסמך בן יותר מ-7 שנים אינו נחוץ יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.