עבור לתוכן

הסוף לניירת - סריקה למחשב וגיבוי אונליין,מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

מה דעתכם על סריקת כל המסמכים שקימיים באופן פיזי (ביניהם : תלושי משכורת , קבלות , חשבונות וכו')

וגיבוי במחשב וברשת ואז לא להחזיק באופן פיזי שום ניירת.

מבחינת חוק האם זה תקין ? האם קבלה או תלוש משכורת סרוק קביל בכל המסודות (בניהם הממשלתיים ) ?

תודה.

פורסם

למיטב זכרוני, במס הכנסה דורשים את המשכורות המקוריות, ולא עותקים (אם אי פעם תרצה להגיש בקשה להחזר מס, לדוגמה).

פורסם

מהרגע שיש לי סורק עם הזנת דפים אני סורק הכל בצורה מסודרת לגיבוי קבוע, כי מסמכים פיזיים יכולים תמיד ללכת לאיבוד גם כשאתה מסודר יחסית

פורסם

זה לא בדיוק הסוף לניירת. זה דרך מצוינת לגבות מסמכים. אבל אני אף פעם לא אזרוק את המסמך המקורי.

פורסם

יש לי מדפסת משולבת אלחוטית.

כל מסמך שצריך לשמור מיד נסרק, ומושלך לאחר מכן לפח (מלבד תלושי משכורת וטפסי 106).

פורסם

אם יש מסמך שאתה גם ככה מתכנן לא לשמור לאחר הסריקה - תבדוק אפשרות לחשבונית במייל - הרבה יותר ידידותי לסביבה וגם חוסך לך את הטרחה בלסרוק..

פורסם

לא מדובר בחשבוניות של טלפון/כבלים/ארנונה וכו'.

אותם אני לא סורק, במילא מגיע אישור תשלום בדוא"ל.

מדובר בתעודות אחריות, חשבוניות, חוזי שכירות וכו'.

פורסם

איסוף בתיקיה של כל המסמכים ופעם בשבועיים מיון בקלסר מסודר שנמצא במקום לא נגיש במיוחד - לא קשה במיוחד ונשמר יופי טופי. למה צריך לשנות?

פורסם

בנוגע למסמכים רשמיים כגון חשבוניות וכולי יש מה שנקרא חתימה דיגיטלית ואז זה מוכר על ידי המדינה אבל כל מה שאין לו את החתימה הנ"ל מאוד תלוי.

פורסם

בהרבה מקרים במוסדות ממשלתיים לא מתקבלים העתקים

יש בעיה נוספת והיא שחזור מהגיבוי העם בעוד תקופת זמן ארוכה (40 שנים) תוכל לשחזר את המסמכים

פורסם

בעוד 40 שנה לא צריך לשחזר את המסמכים (חוץ מנוסטלגיה אולי). לרוב שום מסמך בן יותר מ-7 שנים אינו נחוץ יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים