פורסם 2011 באפריל 1114 שנים שלום לכל חברי הפורום.בזמן האחרון שמתי לב שהאנטנות של הנתב שלי (Edimax BR6424N) מצהיבות.כשהנתב היה חדש הם היו לבנות ועכשיו אחרי כשנה האנטנות הצהיבו והעניין די הדאיג אותי.האם זה תקין? הנתב עדיין באחריות, האם ללכת למעבדת אייבורי מחשבים ולדרוש תיקון?בתודה מראש, אלעד.
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים אני מניח שיש שמש ישירה על הנתב ולכן הפלסטיק מצהיב.מאחר והמוצר אמור להיות בתוך הבית וללא שמש ישירה עליו, היצרן לא טורח להוסיף לפלסטיקה את החומר שמונע זאת (החומר יקר).זה רק עניין קוסמטי.
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים גם אצלי הן הצהיבו ולא הייתה עליו שמש ישירה בכל התקופה שהוא היה בשימוש, כך שלא נראה לי שזאת הבעיה.
פורסם 2011 באפריל 1514 שנים הן מתבשלות מהקרינה. : היו לי כמה ראוטרים של אדימקס, לכולם האנטנות הצהיבו אחרי תקופה מסויימת. לא חושב שצריך להתייחס לזה, כפי שנאמר זה רק עניין אסתטי. אם עדיין זה נושא לדאגה, תרים טלפון לפיקוק (היבואן הרשמי) ותשאל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.