פורסם 2011 באפריל 1014 שנים תנסה להיזכר בעוד פרטים. כשאתה מתכוון נינג'ות, אתה מתכוון לכאלו רעולי פנים כן? לא חושב שזה זה, אבל עולה לי לראש Shinobi:
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים מחבר עד כמה שאני זוכר אולי לא ממש מדייקזה שני נינג'ות כנראה אחים או משהו, רואים את הפנים, היה שלב נדמה לי ברכבתבתקופה של דאבל דראגון, קצת מאוחר יותר, נדמה לי שבארץ קראו לזה דאבל נינג'ה בגלל זהעריכה נראה לי :BAD DUDES VS DRAGON NINJAלמרות שהחבר שחיפש את המשחק אמר שהיה שלב שקשור לקרח, אז אולי זה לא זה.
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים לדעתי יכול מאוד להיות שזה SHINOBI.אני זוכר איך לפני 20 שנה אני וחברים שלי היינו חוזרים מביה"ס (גרתי אז בארה"ב) ושיחקנו בזה בחנות. אח, איזו נוסטלגיה...
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים מחבר גם לי זה נראה המשחק, למרות שחבר שמחפש את המשחק אמר שזה לא זה, הגרפיקה היתה יותר טובה והיה שלב של החלקה על קרח משהו כזהאני אישית לא זוכר את המשחק.
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים אם אפשר להדחף ולהצטרף לחיפוש - היה משחק פעם במקום שקראו לו PIANNO והיו שם משחקי וידאו.היה משחק מכות שהיית בוחר שחקן מכמה.היה שלב כזה שהם רבים על משאית ולאוייב היה מסור חשמלי עגול(לא מסור חשמלי רגיל)וכשהאוייב היה מפספס הוא היה מנסר את רצפת המשאית.(ניתן היה לשחק עם 2 שחקנים בו זמנית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.