עבור לתוכן

גלקסי או Desire HD

Featured Replies

פורסם

שוב, מה זה קשור לעמידות? פלסטיק הרבה יותר שביר מאלומיניום למיטב ניסיוני.

נתתי בעמוד הקודם הסבר מפורט מ 0 שעונה בדיוק למה שהתייחסת, יפה שאתה טורח להתעלם ממנו לחלוטין....

• תגובות 60
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה"הסבר" הזה הוא דעתך בלבד. עוד לא הבאת שום הוכחה מלבד ניסיון מגוחך לשלוח אותי לפיזיקה של כיתה ט'.

בפעם האחרונה שבדקתי פלסטיק זה דבר הרבה יותר שביר ממתכת. מוצרי אלקטרוניקה שעשויים מפלסטיק הרבה יותר שבירים ממוצרים דומים שעשויים ממתכת.

אבל עזוב, זה לא באמת אכפת לי. תחשוב מה שבא לך :nixweiss:

פורסם

"פי 50"- צורת דיבור. יש לך נטיה מאוד ילדותית לקחת צורות דיבור תרתי משמע, ואז לדרוש הוכחה שזה בדיוק ככה. אם אני אגיד לך "יש לי הוכחות מפה ועד עזה" אני מניח שתבקש ממני להדפיס אותן, ולבדוק שאורך השביל שנוצר אכן מוביל מהבית שלי ועד למרכז העיר עזה.

ועכשיו ניכנס להסבר המיותר מאוד למה "פלסטיק עמיד יותר מאלומיניום", במכשירים ניידים לפחות.

פלסטיק, אלא אם אתה יוצא מגדרך כדי להקשיח אותו במיוחד, הוא חומר רך יחסית. ככלל, חומרים רכים יותר הם אלסטיים יותר, ונוטים לחזור לצורה המקורית שלהם אחרי שהופעל עליהם כוח.

קח משטח זכוכית, תנסה לכופף אותו עד לקבלת זוית של סה"כ 5 מעלות. המשטח ישבר.

עכשיו קח את הדיסק הקרוב אליך. תכופף אותו. אתה עובר את ה 10 מעלות בכיף, והדיסק חוזר אחרי זה למצב המקורי שלו.

אלומיניום (שוב, אלא אם יצאת מגדרך להקשיח אותו במיוחד) בד"כ יתכופף עד לנקודה מסוימת, אבל לא יחזור למצב המקורי שלו.

זה למה אם אני אקח עכשיו מברג ואדקור את גב הפלסטיק בגלקסי לא ישאר כלום, אולי שריטה, ובדיזייר תישאר נקודה של מתכת לחוצה פנימה.

זה לגבי עמידות של החומר עצמו.

בנוסף, פלסטיק זה פולימר, פולימרים עשויים שרשראות שרשראות, וזה יופי של דבר לספיגת זעזועים. פלסטיק סופג זעזועים בצורה טובה, ולא יעביר את האנרגיה מזעזוע (או מכה) כזה או אחר למשטח הבא אליו הוא מתחבר.

אלומיניום, מצד שני, זו מתכת, מתכות בנויות כסריג צפוף, וזה בערך הדבר הכי טוב שאפשר לחשוב עליו אם אתה רוצה להעביר זעזוע.

לגבי קרינה, אתה לא צריך להיות פרופסור להנדסת חומרים כדי לדעת שככל שחומר כלשהו צפוף יותר הוא חוסם קרינה טוב יותר.

לגבי מחירים- המחיר של כיסוי סוללה לגלאקסי S ולדיזייר HD זהה- כ 25 דולר. (למקוריים. תחליפיים באיביי ניתן לרכוש בפחות)

ההבדל הוא שבגלאקסי מדובר על כיסוי גב שלם, ובדיזייר HD על צ'ופצ'יק קטן שמכסה מהצד.

אם שרטת חלק מהגב? בגלאקסי עדיין מדובר על החלפת מכסה סוללה שתעלה 25 דולר, בדיזייר HD:

http://www.htcrepairparts.com/back-cover-housing-for-htc-desire-hd-a9191ace-p-3563.html

ושים לב, זה רק החלק העליון. הכיסוי האחורי הוא ב 2 חלקים.

משהו מכל זה נראה לך כמו "דעה"? זה כמו שתטען ש "מים הם נוזל" זו דעה :facepalm:

You are beyound help

פורסם

פיקה, תפסיק לבלבל בשכל.

כן. כן מה שכתבת שם זו דעתך. לא ראיתי שום מבחן או הוכחה (לינק חביבי, לינק למחקר מדעי) לזה שסלולרי מפלסטיק הוא "עמיד" יותר מסלולרי ממתכת.

אתה רוצה להביא אחד (אם יש לך), תביא. אתה לא רוצה, אל תביא ואל תעשה טובות.

אבל תפסיק לבלבל בשכל על דברים שהם דעתך בלבד. ואומנם ייתכן שהם נכונים (וייתכן באותה מידה שלא), אבל אתה מביא אותם ללא שום ביסוס, ומציג אותם לגולשים תמימים כעובדה.

פורסם

טוב, זו רק דעתי שמים זה נוזל :xyxthumbs:

פורסם

דעתך היא שמים זה נוזל ושעדיף לבנות מכוניות מפלסטיק כי זה חומר עמיד יותר ממתכת :xyxthumbs:

פורסם

דעתך היא שמים זה נוזל ושעדיף לבנות מכוניות מפלסטיק כי זה חומר עמיד יותר ממתכת :xyxthumbs:

דיברנו על אלומיניום, לא כל מתכת.

ואם עניין העמידות לטמפרטורה/משקל דרוש לא היה גורם למחיר של הפלסטיק שדרוש לקפוץ לשמים, אז כן, אני גם בעד זה.

לא יודע אם שמעת, אבל מכוניות סופר יקרות היום עשויות מקארבון פייבר, שזה, במקרה, סוג של פלסטיק. ועל הדרך, חופות של מטוסי קרב עשויות מפוליקארבונט, שזה, גם במקרה, סוג של פלסטיק.

פורסם

אולי לפני שאתם מפסיקים לריב תבדקו שאתם מדברים באותם מושגים?

אין סתירה בין הדברים שאתם אומרים - אתם פשוט מתייחסים ל"עמיד" אחרת.

Scorn אומר שפלסטיק עמיד יותד כי פלסטיק שיקבל מכה לא יתעקם - זה נכון, פלסטיק כל מכה שתיתן לו לא יתעקם, אבל מכה מספיק חזקה תשבור אותו.

Milfrod לעומת זאת טוען שאלומניום יותר עמיד כי הוא לא ישבר - זה גם נכון, המכה שאתה צריך לתת לאלומיניום כדי שהוא ישבר תהיה הרבה יותר גדולה ממכה שתשבור פלסטיק.

השאלה היחידה כאן היא מה אתם מעדיפים - פלסטיק לא יקבל "דפיקות" ממכות יחסית קטנות אבל ישבר במכה גדולה ואלומיניום לעומת זאת יקבל "דפיקות" ממכה קטנה יחסית אבל גם מכה גדולה לא תשבור את הכיסוי רק תיתן לו עוד מכה לאוסף.

אתם מוזמנים להמשיך לריב.

פורסם

deddy, אי אפשר לקבוע את זה בכלליות. גם בפלסטיק וגם באלומיניום אפשר לטפל במליון צורות שיובילו למליון תוצאות.

אלומיניום אחרי טיפול חום יכול להיות מאוד קשיח אבל מאוד שביר, אלומיניום רך כמו במכשירים הסלולריים בד"כ מאוד לא שביר (יכול לעשות קיפול של 90 מעלות בכיף), אבל ניזוק מאוד מאוד בקלות.

הנקודה שלי הייתה שאלומיניום ניזוק יותר בקלות, יקר יותר להחלפה, ומספק פחות הגנה על המסך וה "בפנוכו" של המכשיר.

את הנקודה הזו הוכחתי כבר, מי שרוצה לקרוא ולהפנים מוזמן, מי שמעדיף לקשקש, שיקשקש.

פורסם

בקיצור, נסיים בזה שאף אחד פה לא עם תואר בהנדסת חומרים וזהו...

אם אתם ממש רוצים אני אפנה לאחד החברים שלי שכן לומד את זה אבל ההסבר שלו יהיה מיותר לדיון הזה

הSGS בנוי מפלסטיק, הDHD בנוי מאלומיניום, שניהם שיברו אם תרצו מספיק חזק, כל אחד בנקודה אחרת.... זה הכל

לכל מי שחושב שהפלסטיק מרגיש זול וכו'.. זה סוגיה אישית לכל אחד, מה שכן הוא שהSGS, כמו גם הCAPTIVATE שלי הם קלים ברמה כזאת שאנשים שלקחו אותו אצלי ביד הרימו גבה לגבי המשקל האפסי שלו

פורסם

deddy, אי אפשר לקבוע את זה בכלליות. גם בפלסטיק וגם באלומיניום אפשר לטפל במליון צורות שיובילו למליון תוצאות.

תקן אותי אם אני טועה אבל "לקבוע את זה בכלליות" זה בדיוק מה שאתה עשית. אמרת חד משמעית ש"פלסטיק עמיד יותר מאלומיניום" וזה פשוט בולשיט בריבוע.

זה שתגיד על אנשים אחרים שהם מקשקשים, לא ישנה את העובדה שאתה הוא זה שמקשקש :)

העובדה היא שכל עולם הגאדגט'ים הולך לכיוון אלומיניום, כאשר פלסטיק אפשר למצוא בעיקר במכשירים זולים (תרתי משמע) ובאיכות בניה נמוכה.

אגב,

5. When compared to plastic, aluminum is more durable and has more tensile strength.

Read more: Difference Between Aluminum and Plastic | Difference Between | Aluminum vs Plastic http://www.differencebetween.net/object/difference-between-aluminum-and-plastic/#ixzz1JKg0Ajpw

Similar to the HTC Legend, the new Desire HD will be fashioned out of a single block of aluminium, making it stronger than handsets built from several pieces of plastic.

http://www.gadgetguy.com.au/htc-makes-aluminium-the-new-black-with-the-desire-hd-article-10026-8.html

ועוד אחד בשביל הכיף:

Aluminum is very strong and resistant to impacts. Impacts may show on the exterior but the energy from the impact is absorbed within the distortion and not transferred to the content. With polymer or plastic cases, when an impact occurs the case will often flex or deform and transfer the majority of the impact energy directly to the contents. The polymer or plastic case then returns to its original shape leaving the contents damaged unbeknownst to all until the case and the damaged contents are in the field.

Aluminum vs Plastic, head-to-head comparison.

Safety–Plastic can not handle heavy weight and extreme heat. Aluminum on the other hand can be engineered to handle any amount of weight and does not melt or distort when in extreme heat environment. Engineered plastic presents a significant fire hazard, and releases toxic gasses in the event of a fire.

Strength-to-weight– Using comparative strength-to-weight ratio data, aluminum represents a 3X improvement over a comparable plastic case of similar demisions. This number increases in extreme heat.

:lol:

http://www.icc-case.com/aluminum/

אבל היי,

אל תיתן למציאות לבלבל אותך אחשליגיבור! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

לוקח עמידות ללחץ בתור עמידות כללית, ואז מצטט מאתר גאדג'טים בתור "מקור מדעי"

תקרא את הלינקים שאתה עצמך הבאת (במיוחד את ICC case, שטוענים שפלסטיק ישנה את הצורה שלו ולכן יעבור את רוב האנרגיה מהמכה לתוכן, אחת הטענות המפגרות ביותר ששמעתי אי פעם) לפני שאתה תוקע אותם פה, אתה רק גורם לעצמך להיראות כמו דביל.

כל הכבוד גבר, אני בטוח שה e-peen שלך גדל ב 20 מידות.

פורסם

אבל היי,

אל תיתן למציאות לבלבל אותך אחשליגיבור! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

הבאתי לינק, לא משנה לאן אבל הבאתי, אז אני מלך העולם :xyxthumbs:

פורסם

אגב סתם בשביל הקטע, ראיתי את זה פתאום ונזכרתי בך :)

http://blog.gsmarena.com/htc-sensation-vs-samsung-galaxy-s-ii-comparison-table/

שים לב לשורה "Build" ולאיזה מהמכשירים מסומן ברקע ירוק שמסמל יתרון...

או שאולי אדון פיקה ממשיך לטעון שהוא יודע יותר טוב מכולם ושגם gsmarena מדברים שטויות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים