פורסם 2011 באפריל 1014 שנים מבחינת גודל ומשקל לא משנה לי במיוחד כי רוב הזמן המכשיר לא נמצא ביד או בכיס אלא בתיק שלי או ברכב אשמח לקבל כמה שיותר מידע ומפרט מה לדעתכם עדיף איזה מכשיר נחשב לטוב וחזק יותר מה ההיתרונות וחסרונות במכשירים תודה לעונים
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים מחבר הייתי יכולה לעשות זאת לבדאבל רציתי לשמוע דעות של אנשים שאולי השתמשו פיזית בשניהם שיהיה אמין במקום שאלך סחור סחור אחרתוצאות בגוגל..
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים הבנאדם מתכוון לדיזייר HD, שזה מכשיר חזק יותר, חדש יותר, וטוב יותר בכל דבר אפשרי מה HD2.בכל מקרה, בין שניהם, אישית הייתי מעדיף את הגלאקסי בגלל הגודל, המסך היותר טוב, וזמן הסוללה שלא משהו בכלל בדיזייר HD.מבחינת מעבד הם בערך אותו דבר, מבחינת מאיץ גרפי הגלאקסי S חזק יותר.אגב, את הת'רד הזה היית אמור לפתוח בפורום גאדג'טים, לא בכללי...
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים מחבר הDESIRE לא מדהים.. בכלל לא. הSGS לוקח אותו בגדול. אולי HTC HD2 יכול להתחרות בSGSיש הבדל ענק בין desire לבין DESIRE HD, והתכוונתי כמובן ל HD!
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים מחבר הבנאדם מתכוון לדיזייר HD, שזה מכשיר חזק יותר, חדש יותר, וטוב יותר בכל דבר אפשרי מה HD2.בכל מקרה, בין שניהם, אישית הייתי מעדיף את הגלאקסי בגלל הגודל, המסך היותר טוב, וזמן הסוללה שלא משהו בכלל בדיזייר HD.מבחינת מעבד הם בערך אותו דבר, מבחינת מאיץ גרפי הגלאקסי S חזק יותר.אגב, את הת'רד הזה היית אמור לפתוח בפורום גאדג'טים, לא בכללי...טעות פתחתי בכללי..גלקסי נראה פלסטיקי לחלוטין כמו צעצועאולי יותר דק וקל אבל המסך קטן יותר.. איך הוא יותר טוב מ HD?השתמשתי קצת בשניהם וה HD נראה לי איכותי פי כמה במסך ובמהירות :-\
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים אז אולי יש לך בעיות ראיה .המסך בSGS הוא אחד המסכים הכי טובים בשוק , מסך הSLCD בDesire HD הוא בדיחה טובה . במחיר של המכשירים האלו אני מצפה מחברה שתשתמש בלא פחות מפאנל IPS במסכים שלה ,ולא בפאנל TN עם זוית צפייה נמוכה ושלא לדבר על הצבעים הדהויים במסכי הSLCD בעלי פאנל הTN . חוץ מזה שבסך הכול כול יתרון אפשרי חוץ מגודל מסך קיים בSGS ,עם מצלמה טובה יותר ,זמן סוללה גבוהה יותר, מסך טוב יותר , מאיץ גראפי חזק יותר .
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים אתה רוצה שם פרטי ומשפחה ? טלפון ות.ז. אולי ? למה אתה שואל שאלות קיטבג ?לא ,אבל אני רוצה לדעת עד כמה ה"מקור" שלך אמין .. כי אני לא ראיתי ברשת שום ידיעה רשמית על זה שהAtrix מגיע לאורנג' .
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים אז אולי יש לך בעיות ראיה .המסך בSGS הוא אחד המסכים הכי טובים בשוק , מסך הSLCD בDesire HD הוא בדיחה טובה . האם יצא לך להשתמש בשניהם שאתה טוען בכזאת נחרצות שה-s-amoled הוא המסך הטוב ביותר ומסכי SLCD הם "בדיחה טובה" ?כל מי שעשה השוואה אמיתית בין שניהם יודע, ולעזאזל אפילו ביקורות וידאו ביוטיוב מראות את זה בצורה ברורה, שההבדל הוא לא הבדל משמעותי במיוחד. כן, יש יתרון. אבל לקרוא לאחד "הכי טוב בעולם" ולשני "בדיחה טובה" זו הגזמה פראית ותלושה מהמציאות.
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים ראיתי את מסך הSAMOLED בGalaxy S , יש לו כול יתרון אפשרי על פני הSLCD בDesire HD , גם פה אתה יכול לראות את זה http://www.gsmarena.com/display_shootout-review-541p7.php לא אמרתי שכול SLCD הוא בדיחה עצובה ,הSLCD שסמסונג השתמשו בו בWave יחסית סביר , אבל המסך בDesire HD פשוט גרוע ,זוית צפייה נמוכה ,צבעים דהויים ואין יותר מה לפרט .
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים לאייפון 4 יש מסך מעולה, וברזולוציה הכי גבוהה שקיימת למיטב ידיעתי נכון להיום. על מסך בגודל 3.5 אינץ' זה בכלל נראה נפלא. אני מסכים איתך שהמסך של ה-SGS נראה טוב יותר, אבל לדעתי ההפרש לא כזה היסטרי כמו שמשתמע מהדברים שלך. הנה הדגמה נחמדה של שניהם. בהתחלה זה באמת נראה כמו הבדל ענק, אבל אח"כ הוא משנה קצת את התאורה והקיצוניות של ההשוואה מתמתנת:
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים טעות פתחתי בכללי..גלקסי נראה פלסטיקי לחלוטין כמו צעצועאולי יותר דק וקל אבל המסך קטן יותר.. איך הוא יותר טוב מ HD?זו הפעם ה 500 שאני כותב את זה נראה לי- פלסטיק עמיד יותר ממסגרת אלומיניום, זול יותר להחלפה, ולא חוסם קרינה.אז כן, זה נראה פחות יפה ומרגיש פחות פאנסי, אבל מבחינה פרקטית, אין דבר טוב יותר.הסברתי קודם איך ה SGS טוב מהדיזייר HD, לגבי מסך קטן או גדול יותר, זו בחירה שלך איזה גודל מכשיר אתה רוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.