עבור לתוכן

אנשים פה רואים את הסדרה The Event? אם לא מאוד מומלץ! [ספוילרים]

Featured Replies

פורסם

זו בדיוק הבעיה , שהיא נמרחה (במיוחד בעונה הראשונה) ועוד אחרי זה , להוסיף חטא על פשע , קיצצו אותה ל10 פרקים ודחסו "עלילה" של עונה שלמה (לפחות) בעשרה פרקים....

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למרות שהשניה מחפרת על הראשונה שממש היה צריך להחזיק מעמד בלהמשיך לראות אותה, גם התחלתי לראות את הגלימה חח סדרה מעפנה חחחח

פורסם

^^

כן , עוד סדרה עם רעיון נחמד וביצוע כושל....

(אתה מוזמן להתקיל אותי בעוד כמה סדרות , נראה אם ראיתי אותן או לא... :D )

פורסם

Outcasts עכשיו אני בפרק שני חח

פורסם

הבריטית נכון? גם אותה ראיתי :D

חכה שתגיע לפרק השמיני והאחרון , אתה תתפוס את המסך ותצעק "למה?!?!?!" :D :D

פורסם

חחח וואלה טוב... מה בשבילך הפתעת העונה? בסדרות?

פורסם

מה הכוונה שלך בהפתעת העונה?

פורסם

איזה סדרה שעשתה לך טוב על הלב... חח

פורסם

השפל הכלכלי שהאמריקאים עדיין מתאוששים ממנו השפיע המון על מצב הסדרות.

סדרות היום שלא משיגות רייטינג גבוה (או לפחות את הרייטינג שמצפים מהן) מבוטלות.

The Walking Dead של AMC היא החריגה מהבחינה הזאת , רשת AMC לא מפיקה הרבה סדרות ואלה שכן, זוכות לכמות פרקים עונתיים קטנה ממה שרגילים בסדרות אחרות.

AMC הפיקה את RUBICON שהייתה עם רעיון מבריק אבל הביצוע לא כל כך , הצופים נטשו אותה די מהר וביטלו אותה.

לא מבזבזים כסף על משהו שלא מחזיר את ההוצאות....

ומה עם סדרות כמו Heroes, שהיו לפני המשבר הכלכלי?

פורסם

אני כבר לא זוכר מה הלך שם בכלל חח למרות שזאת אחת הסדרות מסכירה לי ימים טובים יותר

פורסם

ראיתי שהזכירו את V, היום סיימתי ליראות את כל הפרקים שיצאו עד עכשיו. העונה הזו קוצרה ל 10 פרקים בלבד ועוד לא הודיעו על עונה חדשה אז כניראה שגם מהסדרה הזו לא נשמע יותר, בחירה לא כל כך טובה של ABC, סדרה עםהרבה פוטנציאל.

באמת? זה פשוט לא יאומן. בפרק ראשון של הסדרה משנות השמונים קראו יותר התרחשויות מהרימייק הזה של 2 עונות.

מישהו יודע מה קורה עם גיבורים? אני יודע שביטלו, אבל אמרו שיכול להיות שזה לא סופי ויהיה איזה המשך.. זו הייתה סדרה טובה.

אתה לא רציני.....

פורסם

double

פורסם

ומה עם סדרות כמו Heroes, שהיו לפני המשבר הכלכלי?

שחטה את הכסף שנתנו לה ובנתה סיפור זוועתי (כל מה שקרה אחרי העונות הראשונות) - היא מתה וטוב שככה...

אין לי איזו סדרה שהיא הפתעה , אם אני רואה אותה אז זה אומר מבחינתי שהיא בעלת פוטנציאל.

את The Chicago Code אני מחבב מאוד , היא לא הפתיעה אותי אבל אני מרוצה שהיא לא אכזבה.

Blue Bloods סדרה טובה גם כן....

סדרה חדשה בשם Chaos גם ממש חביבה

Detroit 1-8-7 לא רעה...

וזה ככה בשליפה....

פורסם

ראיתה את Dark Blue?

פורסם

כן.... משהו לא הסתדר לי עם השחקנים אבל בסה"כ היא הייתה בסדר....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים