עבור לתוכן

אנשים פה רואים את הסדרה The Event? אם לא מאוד מומלץ! [ספוילרים]

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על הסדרה?

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סדרה חביבה אבל מפה ועד "מאוד מומלץ" המרחק גדול...

אם אני זוכר נכון היא עומדת גם ככה בפני ביטול...

בסה"כ כמו שאמרתי היא חביבה , לא הציגה משהו חדשני או מרתק/מסתורי.

מבלי לחשוף פרטים או ספויילרים , כל מה שקרה עד עכשיו, את רובו הגדול ידעתי שיקרה כולל זהות הדמויות...

פורסם

סדרה מצוינת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קודם כל הסידרה כבר המשיכה מעבר ל 13 פרקים הראשונים, כך שזה כבר סימן מעודד. אני מאוד אוהב אותה. קראתי באיזה מקום שהיא שילוב בין 24 לבין 4400 שזה אחלה.

בכל מקרה, הבעיה שלה היא שצריך לעקוב אחרי הסדרה מההתחלה כמו LOST ואז לא מצטרפים צופים חדשים ויש בעיה ברייטינג. אבל אם הסדרה טובה אנשים רואים אותה ב VOD וב DVD וזה גם מאוד חשוב לרשתות האמריקאיות היום.

פורסם

הרייטינג שלה צלל ולפני חודש NBC הודיעה שככל הנראה היא תבוטל.

ההפוגה שהייתה בסדרה רק עשתה לה רע.

24 ו4400? מילא 4400 (עוד איכשהו) אבל אין שום קשר או דמיון ל24....

פורסם

אחרי שראיתי את V אני ממליץ סדרה זורמת מאוד עכשיו אני רואה את Camelot סדרה לא רע :]

פורסם

כן, קמלוט לא רעה בכלל , "הבעיה" היא שיש רק 3 פרקים בינתיים :D

פורסם

מה יהיה עם האמריקאים האלה, כל סדרה שניה מבטלים. מביאים רעיון מפוצץ, מפיקים כמה פרקים טובים, ומכאן הירידה תלולה. לא נותנים להנות מסדרה אחת נורמלית עד הסוף.

מעניין מתי תיגמר היצירתיות בסדרה החדשה שהתחלתי לראות ה- The Walking Dead, עד עכשיו היא בסדר (ובארה"ב עוד מעט מתחילה עונה 2).

אגב,

אתר שכבר שנים אני משתמש בו, נותן את זמני הסדרות בארץ אל מול המצב שלהן בארה"ב -

http://www.tve.co.il/page/sitsh

פורסם

השפל הכלכלי שהאמריקאים עדיין מתאוששים ממנו השפיע המון על מצב הסדרות.

סדרות היום שלא משיגות רייטינג גבוה (או לפחות את הרייטינג שמצפים מהן) מבוטלות.

The Walking Dead של AMC היא החריגה מהבחינה הזאת , רשת AMC לא מפיקה הרבה סדרות ואלה שכן, זוכות לכמות פרקים עונתיים קטנה ממה שרגילים בסדרות אחרות.

AMC הפיקה את RUBICON שהייתה עם רעיון מבריק אבל הביצוע לא כל כך , הצופים נטשו אותה די מהר וביטלו אותה.

לא מבזבזים כסף על משהו שלא מחזיר את ההוצאות....

פורסם

הייתה אחת הטובות The Walking Dead!!!! וגם הסדרה Persons Unknown של 2010 בכל מקרה!

פורסם

חחחח... בכל מקרה היא קיבלה עוד עונה ככה שזה לבד מעיד על האיכות שלה...

לגבי Persons Unknown , הבעיה איתה שהיא בוטלה עוד לפני ששודר פרק אחד.

היא בכלל צולמה ב2008-2009 ורק שודרה ב2010. היא נגמרה בCliffhanger ענק וחבל שכך , היה לה המון פוטנציאל....

פורסם

חוסר האמון של NBC בסדרות שלה גורם הרבה מאוד נזק ומצדיק את זה שהיא הרשת הגרועה ביותר בארה"ב.

THE EVENT התחילה מאוד טוב אבל הדרדרה אחרי כמה פרקים. הפרקים שיצאו אחרי ההפסקה ישרו קו עם התחלת הסידרה, הרמה עלתה והעלילה מלאה יותר מקודם. לדעתי ההפסקה עזרה להם לתקן חלק מהבעיות שהיו עם הסדרה ולשנות כיוון בהתאם למה שהצופים רצו. אם NBC יבטלו גם את הסדרה הזו כניראה שלרשת הזו אין הרבה עתיד כי עברו כמה שנים מאז שהיא הצליחה להוציא סדרה יציבה שלא כל עונה רוצים לבטל אותה.

גם CHUCK זוכה לאותו יחס מגעיל, כל עונה מרגישה כאילו היא העונה האחרונה, אני חושב שהעונה הזו טובה יותר מהעונה הקודמת וכניראה שבאמת תסיים את הסדרה.

ראיתי שהזכירו את V, היום סיימתי ליראות את כל הפרקים שיצאו עד עכשיו. העונה הזו קוצרה ל 10 פרקים בלבד ועוד לא הודיעו על עונה חדשה אז כניראה שגם מהסדרה הזו לא נשמע יותר, בחירה לא כל כך טובה של ABC, סדרה עםהרבה פוטנציאל.

פורסם

סדרה חמודה, לא יותר, הרצון שלי לראות את הסדרה ירד בחצי מאז הפגרה..

מישהו יודע מה קורה עם גיבורים? אני יודע שביטלו, אבל אמרו שיכול להיות שזה לא סופי ויהיה איזה המשך.. זו הייתה סדרה טובה.

פורסם

חוסר האמון של NBC בסדרות שלה גורם הרבה מאוד נזק ומצדיק את זה שהיא הרשת הגרועה ביותר בארה"ב.

גם CHUCK זוכה לאותו יחס מגעיל, כל עונה מרגישה כאילו היא העונה האחרונה, אני חושב שהעונה הזו טובה יותר מהעונה הקודמת וכניראה שבאמת תסיים את הסדרה.

מסכים איתך לגמרי , היחס שצ'אק מקבלת ממש ממש נוראי.

חידשו אותה והקדימו את השידור של העונה הקודמת רק "כי לא היו לנו סדרות אחרות לשדר" - משתמשים וזורקים וזה באמת חבל....

לגבי V , יש לי לא מעט הסתייגויות לגביה אבל זו כבר דעתי האישית....

פורסם

למישהו יש בעיה עם V?! חח מה הבעיה עם הסדרה הזאת קצת נמרחה אבל היא סבבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים