פורסם 2002 במרץ 1023 שנים אני משתמש ב - xp ויש לי בעיה עם המשחקים max payne & sims hot date אני יודע שיש להם קראקים באינטרנט אבל אני לא מוצא שני המשחקים לא עובדים ב xp מישהוא יכול להביא לי לינקים????ובנוסף עם יש לכם את הקובץ comm2.exe מהמשחק commandos 2 שיפתור את הבעיה שהמשחק יוצא לבדו בבקשה גם לשלוח לינק
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים אני משתמש ב - xp ויש לי בעיה עם המשחקים max payne & sims hot date אני יודע שיש להם קראקים באינטרנט אבל אני לא מוצא שני המשחקים לא עובדים ב xp מישהוא יכול להביא לי לינקים????ובנוסף עם יש לכם את הקובץ comm2.exe מהמשחק commandos 2 שיפתור את הבעיה שהמשחק יוצא לבדו בבקשה גם לשלוח לינק
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים אני משתמש ב - xp ויש לי בעיה עם המשחקים max payne & sims hot date אני יודע שיש להם קראקים באינטרנט אבל אני לא מוצא שני המשחקים לא עובדים ב xp מישהוא יכול להביא לי לינקים????ובנוסף עם יש לכם את הקובץ comm2.exe מהמשחק commandos 2 שיפתור את הבעיה שהמשחק יוצא לבדו בבקשה גם לשלוח לינקבעעעעע....יש הבדל גדול בין קראק לפיקס, בין השאר שפיקס הוא רשמי וניתן למצאו באתר החברה...
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר לא פיקסים אלה patch (הקובץ שמחליף את הקובץ המקורי של ה exe...)אני פשוט לא מוצא את הנכונים מצאתי אחד ל commandos2 אבל זה לא עוזר
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר המשחקים האלו לא עובדים ב xp אבל יצאו patches שהם מחליפים את הקובץ exe וכך המשחק עובדתמצאתי patch ל sims hot date אבל לא ל max payne ו comm2.exe
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר commandos 2 עובד ב xp אבל יש לו את הבעיה שהוא יוצא לבד וצריך להחליץ ארת קובץ ה exe ובקשר ל max payne לא כול גרסאות המשחק עובדות ב xp לכן צריך להוריד patch ואני מחפש את הלינקים ל patch הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.