עבור לתוכן

קראקים

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ב - xp ויש לי בעיה עם המשחקים max payne & sims hot date אני יודע שיש להם קראקים באינטרנט אבל אני לא מוצא שני המשחקים לא עובדים ב xp מישהוא יכול להביא לי לינקים????

ובנוסף עם יש לכם את הקובץ comm2.exe מהמשחק commandos 2 שיפתור את הבעיה שהמשחק יוצא לבדו בבקשה גם לשלוח לינק

פורסם

קראקים?

לא אצלנו.

פורסם

אני מאמין שהוא מתכוון לפיקסים בשביל שהמשחקים יעבדו באקס-פי

נכון ג'יי ג'יי?

פורסם

אני משתמש ב - xp ויש לי בעיה עם המשחקים max payne & sims hot date אני יודע שיש להם קראקים באינטרנט אבל אני לא מוצא שני המשחקים לא עובדים ב xp מישהוא יכול להביא לי לינקים????

ובנוסף עם יש לכם את הקובץ comm2.exe מהמשחק commandos 2 שיפתור את הבעיה שהמשחק יוצא לבדו בבקשה גם לשלוח לינק

פורסם

נו?

הוא ביקש לינקים לפיקסים, לא למשחקים.

פורסם

בעעעעע....

יש הבדל גדול בין קראק לפיקס, בין השאר שפיקס הוא רשמי וניתן למצאו באתר החברה...

פורסם

הבן אדם התבלבל

לפחות זה מה שאני הבנתי מההודעה.

פיקסים זה חוקי

פורסם

טוב נו :P

נחכה לתגובה שלו :)

פורסם
  • מחבר

לא פיקסים אלה patch (הקובץ שמחליף את הקובץ המקורי של ה exe...)

אני פשוט לא מוצא את הנכונים מצאתי אחד ל commandos2 אבל זה לא עוזר

פורסם

מה אתה מצפה מ"הקובץ" הזה שיעשה?

פורסם
  • מחבר

המשחקים האלו לא עובדים ב xp אבל יצאו patches שהם מחליפים את הקובץ exe וכך המשחק עובדת

מצאתי patch ל sims hot date אבל לא ל max payne ו comm2.exe

פורסם

לא עובדים בXP?

אני שיחקתי במקס פיין ובקומנדוס 2 על הXP שלי!

אתה מחפש קראק...

פורסם

{אני לא כול כך בטוח}

מדור הפאצ'ים

חוקי למשעי.

פורסם
  • מחבר

commandos 2 עובד ב xp אבל יש לו את הבעיה שהוא יוצא לבד וצריך להחליץ ארת קובץ ה exe ובקשר ל max payne לא כול גרסאות המשחק עובדות ב xp לכן צריך להוריד patch ואני מחפש את הלינקים ל patch הזה

פורסם

ניסית באתר הרשמי של החברה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים