פורסם 2011 באפריל 914 שנים שלום לכולם אני מניח שגם אצלכם קפץ העדכון של IE9 בעדכוני הווינדוס (לכל משתמשי הווינדוס כמובן... ) האם מישהו כבר שידרג את האקספלורר ל9? אני ישמח לקבל פידבק לגבי חווית השימוש בגדול IE8 היה עובד לי כמו שצריך בכל האתרים אבל לאחרונה פתאום יש כל מיני באגים מוזרים וקריסות שלא קשורות לכלום אפילו בFB!! כמובן שבFF האתרים האלה כן מוצגים בצורה תקינה אבל אני לא אוהב את השועל הזה... בקיצר אני ישמח לשמוע ממישהו שיש לו IE9 תגובות (טובות וכמובן גם רעות) תודה מראש
פורסם 2011 באפריל 914 שנים מישהו כתב כאן ש IE9 צורך המון משאבים ולא מומלץ למחשבים ישנים.דבר נוסף,אאל"ט ב IE9 מופעלת, כברירת מחדל, האצת חומרה גרפית, שגורמת לפונטיםלהיות מטושטשים, ממש כמו ב FF4. העניין הוא שב FF4 אני יודע איך לבטל את זה.אני לא יודע איך לבטל את זה ב IE9.
פורסם 2011 באפריל 914 שנים מחבר אני לא ממש יודע על איזה טשטוש פונטים אתה מדברבדיוק לפני כמה שעות הרצתי עדכונים ל FF והוא התקין FF4אני לא ממש רואה שינוי בפונטיםמה לגבי שדרוג מIE8 ל IE9?מישהו שם לב לבעיות מסוימות? דברים מסויימים שלא עוברים?מה לגבי RSSים?
פורסם 2011 באפריל 914 שנים ב FF4 מתווסף cleartype כברירת מחדל. קל לראות את זה אם משתמשים ב FF3ו FF4 במקביל, כמו שאני השתמשתי. אם אתה רוצה לראות את ההבדל, תקרא כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466152.msg4235837#msg4235837 ואל תשכח לעשות ריסטרט לדפדפן. אם אתה עדיין לא רואה הבדל גש לרופא עיניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.