עבור לתוכן

מתלבט בין מספר כונני SSD

Featured Replies

פורסם

הייי אני צריך כונן SSD לנייד

אני מתלבט בין מספר כוננים:

VERTEX 2 120GB

INTEL 320 120GB

(דור 3 - אבל מבחינת ביצועים לא נראה כך)

CRUCIAL C300 128GB

(בקר MARVALL לפי הכתבה הבקר הזה נחות מהSF-1200 אך כונן זה ספציפית נותן ביצועים טובים)

לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו,קראתי את המאמר של ההשוואה שפורסם פה באתר אבל אין שם מסקנה חד משמעית מה יותר טוב.כל הכוננים האלה כמעט זהים בינהם במחירים לכן נשאלת השאלה מי מבינהם הכי טוב לשימוש יום יומי.

או שאולי בכלל עדיף לרכוש כונן CRUCIAL C300 בנפח של 64 גגה,הלכתי על הכוננים של ה120 כי הם נותנים ביצועים יותר טובים מהכונן של ה64 אך הייתי מעדיף ללכת על הכונן שיתן את מירב הביצועים במחיר הכי נמוך (ואם 64 לא נותן את זה אז אין ברירה צריך 120)

פורסם

כולם טובים, אני עם הVERTEX 2 ומרוצה !

בנייד שלי שמתי את ה WD scorpio 7200rpm , גם סבבה! (320GB)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,אני כרגע נמצא עם WD SCORPION 500GB 7200 אבל אני רוצה משהו מהיר שיעלה את המערכת מהר יטען את הפוטושופ מהר וכאלה,שיהיה "ואו" מבחינת מהירות

פורסם

הייתי רוצה להמליץ לך על ה- Seagate Hybrid Momentus XT 500GB, הוא מעלה את ה- OS ותוכנות נבחרות כמעט כמו SSD, אך ההסתייגות שלי שלמוצר הזה יש המון בעיות, Seagate הקדישה לתיקון הבעיות צוות שלם הכולל את מנהל השיווק שלהם בראשו, והם מבטיחים תיקון.

בכל מקרה הפואנטה היא, שאם יש לך קצת סבלנות והבעיות של הדיסק יתוקנו, הוא יכול להיות אופציה למי שרוצה ביצועי SSD עם נפח גדול במחיר מצחיק.

לי יש את הדיסק בנייד והביצועים שלו פשוט מעולים (WIN7 למשל עולה בפחות מ- 20 שניות), אני חווה חלק מהבעיות המדוברות (ניתן לקרוא בפורומים של Seagate), אך אני בנתיים מחכה לתיקון מ- Seagate כי לדיסק הזה יש המון פוטנציאל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים