עבור לתוכן

מחפש מלחם

Featured Replies

פורסם

אחרי שני מלחמים זולים ודפוקים (אחד שלא התחמם ואחד שהמיס את עצמו) החלטתי לקנות מלחם נורמלי, ואני מחפש הכוונה.

מה שאני צריך זה מלחם פונקציונאלי ובנוסף יש לציין שאני לא שוחה בכסף, אז עדיף גם זול אם אפשר.

המלצות, מישהו?

פורסם

רוב המלחמים הזולים הם בסדר. אני מכיר נכון לעכשו דגם אחד שממיס את עצמו אאל"ט אם ידית מפלסטיק כחול

1 - מלחם זול ב 15 שקל מדוכן - היו לי 2 כאלה. הראשון החזיק משהוא כמו 2 שנים ונשרף (היה בתוכו פלאש ונשרף הגוף חימום) השני החזיק יותר ואז חישמל אותי ברגע שנגעתי בו אם הבדיל (דרך הבדיל)

2 - HAKKO RED - היה לנו בבית ספר באלקטרוניקה כאלה. הם החזיקו איזה 10 שנים ויותר אם התעללות של תלמידי בית ספר

3 - מלחם זול - קנו לנו בבית ספר באלקטרוניקה, הם המיסו את עצמם אל הרגע הראשון שהפעילו אותם אז הבית ספר החזיר אותם

4 - GOLD 25 W ב 80 שקל - מלחם חזק שמחזיק הרבה שימוש אבל הוא שמן ומגיע אם ראש לא חד - ממש לא נוח לאלקטרוניקה (מתאים יותר לדברים כמו חשמל כבד יותר / חשמל רכב וכו)

5 - מלחם ב 30 שקל מהום סנטר - זה מה שהבית ספר הביא בסוף במקום 3. מלחם בסדר - לא יודע כמה הוא מחזיק אבל נראה לי לפחות 2 - 3 שנים

6 - המלחם שיש לי עכשו 60 שקל מהום סנטר - אחלה של מלחם

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנסה למצוא מכשיר של ZICO. הם מוצרים אמינים, יש לי כזה בבית שעדיין עובד כבר שנים. אומנם הוא כבר לא בשימוש כיוון שיש לי תחנת הלחמה רצינית יותר בימינו, אך המלחם הזה לא איכזב אותי, וגם ניתן בקלות להחליף לו ראשים (סטנדרטיים לחלוטין, ויש אפילו ראשים חלופים של החברה עצמה). המחיר לא אמור להיות הרבה, אני רכשתי את שלי ב-60 שקלים בערך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני משתמש כבר קרוב ל6 שנים (אם לא יותר) בhakko presto מסוג אקדח.

לפני שבוע החלפתי לו ראש בפעם הראשונה, למרות שבתכלס הוא עבד בלי בעיה, פשוט החלטתי להתחדש.

כיום מחירו כ-200 שקלים, למרות שלדעתי אפשר למצוא בפחות.

מלחם אמין שעושה עבודה מצויינת, עם כפתור המאפשר לו להתחמם זמנית מעבר לחום הרגיל שלו.

פורסם

HAKKO בבית האקו ת"א (שד' הר-ציון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים