עבור לתוכן

Samsung hd103sj VS WD1002FAEX Western Digital

Featured Replies

פורסם

1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ

Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎

מי יותר טוב ? מי יותר מהיר ? מי יותר אמין ? מי יותר שווה תכסף ולמה ?

פורסם
  • מחבר

לא ענית לי על השאלה ! שאלתי מי יותר טוב מבין שני אלה לא בקשתי ביקורת !

פורסם

הסמסונג עדיף כי הוא נותן בערך את אותו דבר במחיר הרבה יותר טוב.

שניהם בסביבות אותו מהירות.

לWD יש ראשים קצת יותר מהירים שמרעישים יותר.

מבחינת אמינות לא ידוע לי על שום דבר יוצא דופן.

עדיף לחסוך כסף ולקחת סמסונג.

כל עוד אין הבדל משמעותי לכאן או לכאן בשום עניין, אני לא רואה סיבה להשקיע את ההבדל במחיר.

אם כבר להשקיע כסף אז זה לכיוון הרדיסק גדול יותר או SSD.

אתה קולט שבמחיר של הFAEX אתה יכול לקבל 2TB 5400 בתוספת של כמה עשרות שקלים ?

לא מזמן קניתי 2TB 7200 RPM במאה שקל יותר מהמחיר של הFAEX.

פורסם
  • מחבר

אבל ה 5400 הוא איטי ..

לגבי ה SSD תגיד אם אני קונה נגיד SSD למה השימושים שלו ? רק למערכת ההפעלה ? כאילו איך זה הולך ? ואם אני רוצה להתקין משחקים או דברים אחרים זה לא משפיע?

פורסם

זה לא רק למערכת ההפעלה, אתה יכול לאחסן בו כל תוכן שרק תרצה. מקובל שאם כבר משקיעים את הכסף ב-SSD אז מתקינים עליו את מערכת ההפעלה משום שהיא אינה צורכת הרבה נפח ומצד שני נהנית מזמני הגישה המצויינים של SSD. מן הסתם שאתה יכול להתקין משחקים אבל זה רק יעזור לך בטעינת שלבים או טקסטורות, בכל הנוגע ל-FPS ברוב המשחקים לא יהיה שום הבדל. איך זה הולך? זה בדיוק כמו כונן קשיח רגיל מבחינת המערכת, מבחינת המשתמש זה הרבה יותר יקר לפי נפח אז כדאי להשתמש ב-SSD בשביל הדברים החשובים שנהנים מזמני גישה קצרים.

לא ענית לי על השאלה ! שאלתי מי יותר טוב מבין שני אלה לא בקשתי ביקורת !

אני כן עניתי על השאלה. אם ה-WD היה יותר טוב אז הוא היה נמצא ברשימת הכוננים המומלצים שבסטיקי. משמע, התשובה לשאלה שלך היא שהסמסונג עדיף.

פורסם

אבל ה 5400 הוא איטי ..

זה לא משנה כי אתה לא אמור להיות במצב שאתה לא מקבל תמורה לכסף שלך עד כדי כך שב10% תוספת למחיר יש לך 100% יותר גודל.

קח סמסונג וסגור עניין.

אתה צריך הרבה מקום ואתה רוצה הרדיסק מהיר במחיר עוד איכשהו שפוי ? יש לך את ההיטאצי 2TB 7200RPM שבהעברות רציפות מנצח גם את הסמסונג והFAEX (בראשים הוא יותר איטי כך שזה לא שחור לבן).

והתוספת אליו מ2TB 5400 RPM עוד אפשר לומר מוצדקת כלכלית כי זה בערך 20% מחיר בשביל 20% תוספת לביצועים.

יש מצב שכדאי לציין את ההיטאצי 2TB בסטיקי כאופציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים