פורסם 2011 באפריל 814 שנים אני מאוד אוהב את Oblivion, Fallout ומשחקים בסגנון הזהשיחקתי Dragon Age 1 + 2 מאוד אהבתיGothic 3 לא משנה מה אני מנסה לא רוצה לעלות גם אחרי Community patch.. חבל מאוד רציתי לנסותWitcher לא כל כך אהבתי אולי ננסה את 2 עד שיצאGothic 4 ו-Risen שיחקתי נחמד לא יותר מדיימה עוד יש שם בחוץ מהשנים האחרונות שפיספסתי אולי?משעמם לי!!
פורסם 2011 באפריל 814 שנים אלה החדשים יחסית שמומלצים:FALLOUT:NEW VEGASTWO WORLDS IIDIVINITY II:THE DRAGON KNIGHT SAGADRAKENSANG:THE RIVER OF TIMEVENETICA, זה כבר חצי RPG וחצי ACTION-ADVENTUREMAGICKA, משחק H&SDEATHSPANK, גם H&S אבל מאד מצחיקהמלצות ישנות יותר:DRAKENSANG THE DARK EYEAVENCAST:RISE OF THE MAGEסדרת MASS EFFECTJADE EMPIRETHE BARD'S TALEסדרת KNIGHTS OF THE OLD REPUBLICNEVERWINTER NIGHTS 2 וההרחבות
פורסם 2011 באפריל 914 שנים מה עוד יש שם בחוץ מהשנים האחרונות שפיספסתי אולי?משעמם לי!! משחקי תפקידים אמיתיים כגון Fallout 1&2, Baldur's Gate, Planescape Torment ורבים אחרים. \
פורסם 2011 באפריל 914 שנים תן צאנס לTHE WITCHER, גם אני לא אהבתי בהתחלה אבל המשחק משתפר והסיום מדהים.
פורסם 2011 באפריל 914 שנים משחקי תפקידים אמיתיים כגון Fallout 1&2, Baldur's Gate, Planescape Torment ורבים אחרים. \הוא מעוניין ב Action RPG's אם לא הבנת..
פורסם 2011 באפריל 914 שנים NEVERWINTER NIGHTS 2 אחלה משחקאם אתה בעניין של סיפור ומשחקיות מעולה אבל גרפיקה מיושנת, ממליץ לך בחום רב על PLANESCAP TORMENT ו FALLOUT 1 2BALDUR'S GATE 1 גם משחק שמשתווה לרמה שלהם.MASS EFFECT אמור להיות RPG מעולה בנתיים אני מצטער על הכסף.
פורסם 2011 באפריל 914 שנים מחבר קודם כל תודה רבה לכולם!שמעתי הרבה על Planescap Torment אבל השאלה עד כמה הגרפיקה של המשחק תפריע לי? בהתחשב שהמשחק קיים כבר יותר מעשור...
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים שאלה שהתשובה תעלה לך רק 3-4 דולר ב GOG לדעתי.מאיפה לנו לדעת מה יפריע לך או לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.