פורסם 2011 באפריל 714 שנים בבקשה עזרה > כבר משתגע מיזהיש לי אופיס 2003 פרופשיונאל - התקנה מלאהסה"כ רוצה להחליף את מימשק המשתמש מאנגלית לעברית - וזה לא קורה1. ניסיתי באפשרות הפשוטה כביכול - דרך הכלים של אופיס (דרך תפריט התחל) מצאתי שם בתיקיית TOOLS את שינוי שפה ....ובדקתי שזה הכל בעברית >>>>> אבל אין לשונית של שינוי ממשק משתמש!!!וצריכה להיות כזו לפי מה שראייתי באינטנרט <<< הלשונית הראשונה לא מופיעה ליhttp://www.econ.kuleuven.be/dinb/archive/20050617/change_office_language.htmlמה עושים ??? ?ניסיתי גם להוריד את חבילת MUI וזה אומר לי שהגירסה לי לא מתאימה???כבר מיואש ?!?!?!
פורסם 2011 באפריל 914 שנים מחבר אין לך את הלשונית כי MUI לא הותקנה.כשהיא תותקן בהצלחה הלשונית תופיע.יודע...הבעיה היא שתכלס הגירסה היא באנגלית - של האופיסאת MUI בעיברית הוא כותב לי שלא נמצאה תוכנה מתאימהואת MUI באנגלית - הוא כותב לי שחסר מרכיב בתוכנה...וגם לא נותן לי להתקיןלא יודע איך לצאת מיזה ???
פורסם 2011 באפריל 914 שנים אינך צריך MUI באנגלית.מה זאת אומרת לא נמצאה תוכנה מתאימה? יש עוד מידע?תצלם בבקשה את השגיאה ותפרסם אותה כאן.
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים מחבר הסתדרתי...השגתי גירסה אחרת כבר בעיבריתזה אחרי שכל השבת התעסקתי עם הבעיה הזו - הרבה כמוני בעולם....ולפחות לגבי אך פיתרון לא עבדתודה לכל מי שניסה לעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.