פורסם 2011 באפריל 714 שנים שלום לכם חברים.יש ברשותי דפדפן אקספלורר 6אני מנסה לכתוב,הודעות בפורום ולא ניתןהאם הפורום לא תואם את הדפדפן שיש ברשותיכי בעבר היהניתן ,האםחסמתם את Ie6להודעות בפורום?הודעה זאת כתובה דרך האייפוד שלי.אשמח לקבל תשובה
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר לא תומכים בדפדפן בן 11 שנה. תשדרג.www.ie6countdown.comלמה לשדרג אם הוא עובד טובוגם היתה אפשרות לכתוב,בפורום בעבר אצלכםאז למה כעת אי אפשר?תנו אופציה גם לדפדפן ישן
פורסם 2011 באפריל 714 שנים ברוך הבא לשנת 2011. נא לשדרג לדפדפן מתאים.IE6 לא נתמך כבר כמה שנים טובות גם על ידי מיקרוסופט, אז למה הפורום צריך לטרוח ולתמוך בו?ולאחרונה הפורום עבר שדרוג גירסא ויכול להיות שזה גרם לכך ש-IE6 כבר לא עובד.ואיך כל זה קשור לפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה"?אתה מוזמן לפנות לאחד ממנהלי הפורום בנושא, אם כי אני יכול להבטיח לך שהתשובה שלהם תהיה זהה - תשדרג דפדפן.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים למה לשדרג אם הוא עובד טובוגם היתה אפשרות לכתוב,בפורום בעבר אצלכםאז למה כעת אי אפשר?תנו אופציה גם לדפדפן ישןולתת למתכנתים לשבור את הראש שבוע שלם רק כדי להתאים אתר לדפדפן עלוב בגלל שאתה מתעצל לשדרג?אתה זה שגולש עם דפדפן מיושן ומלא בפרצות אבטחה, אל תתפלא אם יום אחד תמצא את המחשב שלך נגוע במזיק כלשהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.