עבור לתוכן

אין sound ב- win7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, :hi:

קניתי מחשב חדש INTEL PENTIOM DUAL CORE E5800

לוח אם intel chipset G41

התקנתי WIN7, ואחרי ההתקנה גיליתי שאין לי sound. אני משתמשת בכרטיס קול build in

בדקתי את תקינות הרמקולים והם עובדים.

חיפשתי קצת באינטרנט, ומסתבר שיש להרבה אנשים בעיות עם ה-sound ב-win7 , ושצריך להגדיר בהגדרות של ה-sound להשתמש ב-spekears כ-sound default ולהפוך את ה-device השני ללא זמין ( ה-device שהוא SPDIF )

אבל לצערי זה לא עבד. ואני שומעת לפעמים "בומים" כאלה שיוצאים מהרמקולים.

ניסיתי להסיר את הdriver ממנהל ההתקנים, לעשות restart ולהפעיל שוב כדי שwin7 יתקין לבד, ומה שקרה שהוא התקין לבד אבל לא עבד ה-sound.

חשבתי אולי זה כבר קשור למגעים. בגלל הבומים שאני שומעת מהרמקולים

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.... ;)

תודה רבה :)

פורסם
  • מחבר

אוקי.

פורסם

מה הדגם המדויק של לוח האם שלך, ואיזה כרטיס קול יש לך בדיוק?

הייתי מציע להוריד דרייבר עדכני מהאינטרנט ל- win7 ולנסות אותו.

פורסם
  • מחבר

הורדתי דרייבר מהאינטרנט מ-intel. שאמור להתאים ללוח אם, וזה לא עזר.

כמו כן, קיבלתי יחד עם המחשב דיסק של דרייברים המתאימים ללוח אם , ומתאימים לגירסת win7, וגם לא עזר.

ניסיתי גם כן להסיר את הדרייבר ולאחר אתחול לתת ל-win7 להתקין , ה-win התקין וכביכול הראה שהכל עובד. אבל גם לא עזר.

חשוב לציין, אם אני מפעילה למשל winamp אני רואה בהגדרות sound שהכל עובד בצורה תקינה.

פורסם

האם ישנם סימני קריאה או שאלה כלשהם במנהל ההתקנים?

יש לך icon של קול בשורת המשימות? במידה וכן, תלחצי עליו כפתור ימני ואז תבחרי ב- "Playback devices". אילו התקנים מופיעים בחלון שנפתח? מי מהם מסומן ב- V? תעשי על כל אחד מהם כפתור ימני ואז תבחרי ב- "Test". מישהו מהם מנגן, או לפחות עושה פוזה שהוא מנגן (בר הניגון מימין יראה קווים ירוקים)?

פורסם

נסי לפעול בדרך הבאה:

- להסיר לגמרי את הדרייבר של הכרטיס קול.

- לנטרל את כרטיס הקול המובנה בBios ולשמור את ההגדרות.

- להחזיר את ההגדרות ב- Bios של כרטיס הקול.

- לנסות להתקין דרייבר דרך ה- Windows updates.

*אם זה לא עוזר. נסי לבדוק במערכת הפעלה אחרת/ Linux Live cd כלשהו שהבעיה היא לא בכרטיס קול עצמו והוא מתפקד כראוי.

פורסם
  • מחבר

הסתדר. :D

התקנתי שוב את ההתקנה של הלוח אם. ולאחר restart הופיע תוכנה צד שלישי של הכרטיס קול ואז הגדרתי שם line out.

ואז חזר הקול :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים