עבור לתוכן

ביצועים מאכזבים ל SSD

Featured Replies

פורסם

שלום.

כונן Vertex2 שלפי הטענה של היצרן הוא בעל 275/285 MBPS.

הנה התוצאות של AS SSD BENCH:

ואגב -

AHCI כן פעיל

מה יכולה להיות הסיבה שהכונן לא מתפקד במהירות של 275/285?

3%20After%20SATA.PNG

פורסם

יש לך בעיה של Alignment לפי מה שאני רואה, אמנם AS SSD מדווח שהוא בסדר אבל עדיין כאשר הוא מסודר (Aligned) עם הOffset שיש לך כרגע יהיה פגיעה בביצועים. אותו דבר קרה לי עם הC300 בביקורת כאשר השתמשתי בAcronis על מנת לשכפל מידע מדיסק לדיסק, יכול להיות שעשית בו שימוש גם כן?

את הOffset של הAlignment ניתן לראות כהנתון בירוק שמופיע לך למעלה בפירוט על הדיסק - "103424K", כדי שהכונן יתפקד כמו שצריך אתה צריך Offset של 1024K.

למידע נוסף:

http://www.sevenforums.com/tutorials/113967-ssd-alignment.html

דבר נוסף, אמנם כונני Sandforce אוהבים להתפאר במהירות של 275MB בכתיבה ו 285MB בקריאה אך זה ממש לא ככה במציאות, כדי שיהיה לך דרך לראות אם הביצועים שלו תקינים תשתמש בנתונים של הביקורת שביצענו, שם יהיה לך קנה מידה ממשי לביצועים בפועל שאתה אמור לקבל.

פורסם
  • מחבר

אכן השתמשתי ב IMAGE !!!!

מדהים שעלית על זה !!!

עלי להתקין מחדש הכל?

אין מנוס?

פורסם

jclarkk

אתה טועה, זה לא חייב להיות 1024K, ו- AS SSD לא סתם מדווח שזה בסדר - 103424K מתחלק ב- 1024K.

1024K - זה פשוט ברירת מחדל של WIN7.

benyben

1. המהירויות הם UP TO

2. מהירות לינארית לא תלויה ב- AHCI.

3. לא נתת מפרט מחשב עליו בוצע הבדיקה.

פורסם

layzee, לא סתם אני אומר את זה.... היה לי פגיעה ניכרת בביצועים כאשר היה לי Offset בגודל הזה אך כאשר החזרתי ל1024K הכל נעלם.

פורסם

איך החזרת את זה?

איך ולמה זה בכלל משתנה?

גם אני במצב דומה

פורסם

jclarkk

מן הסתם עשית כמה דברים לשנות את ה- Offset, כמו להתקין OS מחדש וכו'.

אתה מבלבל בין סיבה לתסמין: 103424K זה תסמין להעברת מערכת ישנה ל- SSD בעזרת תוכנות צד שלישי.

מה "נדפק" בדרך אני לא יודע, אבל כל Offset בכפילויות של 4K הוא תקין לכשעצמו.

פורסם

אז כדי להחזיר את זה צריך לנסות להתקין מע"ה מחדש?

אין דרך אחרת?

אני לא יודע אם זה כן משנה או לא משנה

אני רק יודע שאני ממש מאוכזב מהC300 שלי (לעומת ורטקס 2 מהגרסא התקולה ועוד SSD אחר) ועכשיו אני רואה שבקטע הזה הוא היחיד שאין לו 1024 ואשמח לשנות את זה (:

*אגב, לא העברתי שום מערכת ישנה לSSD שלי. התקנתי עליו הכל בצורה ישירה.

פורסם

הקפצה(?)

אשמח לתשובה (:

פורסם

תפרסם קודם כל תוצאת AS SSD.

jclarkk

מן הסתם עשית כמה דברים לשנות את ה- Offset, כמו להתקין OS מחדש וכו'.

אתה מבלבל בין סיבה לתסמין: 103424K זה תסמין להעברת מערכת ישנה ל- SSD בעזרת תוכנות צד שלישי.

מה "נדפק" בדרך אני לא יודע, אבל כל Offset בכפילויות של 4K הוא תקין לכשעצמו.

layzee, אתה אכן צודק כשאתה אומר שחלוקה ב4K מעיד על תקינות אך המצב בפועל אצלי ואצל רבים היה שכאשר נמצאים על הOffset הזה או לחליפין כאשר משתמשים בAcronis יש פגיעה ניכרת במהירות הרנדומאלית.

הנה תר'ד שמשווה את תוצאות הAS SSD של אנשים ותראה כל מי שהיה לו את הOffset הזה ירד לו הביצועים באורך פלא:

http://www.overclock.net/ssd/754763-ssd-benchmark-thread.html

פורסם

jclarkk צודק. אמנם ה Alignment מתחלק ב 4 ולכן הוא תקין, אבל זה לא אומר שבהכרח הוא האופטימלי.

ולא, כדי לתקן Alignment לא חובה להתקין OS מחדש, יש מספיק כלים שעושים את העבודה ושומרים על המידע הקיים.

פורסם

יש איזשהו כלי מומלץ?

פורסם

אשמח לשמוע גם על הכלי המדובר, אני גם עם ביצועים מאכזבים ושחזור אימיג' של אקרוניס אחרי שהלפטופ לא זיהה את ה- SSD..

מדובר על Gskill pheonix pro 60gb, בלפטופ יש SATA1.

תמונה של AS SSD האחרון:

as-ssd-bench%20FM-25S2S-60GBP2%20%2011.04.2011%2016-58-57.png

פורסם

ניסיתי את הכלי של פאראגון, לא עושה כלום אומר שאין מה ליישר והכל תקין.. מה עושים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים