עבור לתוכן

האם חויית המשחק בLIVE לקויה ביששראל לעומת ארה"ב ואירופה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אין צורך בויכוח על יתרונות וחסרונות של הפלטפורמות, יחסית לשחקן PC-ONLY עד כה אני יודע הרבה-הרבה יותר מדי על הקונסולות ומכיר את הנישה הזו טוב מדי, כך שברכישת 360 אני יודע בדיוק על מה אני הולך וזה מתאים לי, הרבה יותר מאשר להשאר אך ורק בPC, אם תרצו.

השאלה היא האם יש מקום נוסף חוץ מYAD2.CO.IL שבו אוכל לרכוש 360 יד שניה בזול? קצת כואב להוציא באיזור ה1.3K על סלים ארקייד כשאני רואה ג'אספרים 20GB עם שלל משחקים וכבל HDMI וכו' וכו' יחסית חדשים ב600 ש"ח בYAD2... (לצערי פרוצים וזה למה אני לא קונה)

אשמח אם תעזרו :xyxthumbs:

• תגובות 32
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יהיה קשה למצוא אחד לא פרוץ, עוד בעיה עם השוק בארץ...

בכל מקרה עדיף שתקנה חדש, ה SLIM הרבה יותר טוב.

- שקט יותר.

- קטן יותר.

- קר יותר.

- הספק נמוך יותר.

- WIFI B/G/N מה שאין בכלל בדורות הקודמים.

- HDMI (ניראה לי שיש גם בחלק מהקודמים).

- הכנה לקינקט.

יש עוד, אלה החשובים יותר.

פורסם

חבר'ה אין צורך בויכוח על יתרונות וחסרונות של הפלטפורמות, יחסית לשחקן PC-ONLY עד כה אני יודע הרבה-הרבה יותר מדי על הקונסולות ומכיר את הנישה הזו טוב מדי, כך שברכישת 360 אני יודע בדיוק על מה אני הולך וזה מתאים לי, הרבה יותר מאשר להשאר אך ורק בPC, אם תרצו.

השאלה היא האם יש מקום נוסף חוץ מYAD2.CO.IL שבו אוכל לרכוש 360 יד שניה בזול? קצת כואב להוציא באיזור ה1.3K על סלים ארקייד כשאני רואה ג'אספרים 20GB עם שלל משחקים וכבל HDMI וכו' וכו' יחסית חדשים ב600 ש"ח בYAD2... (לצערי פרוצים וזה למה אני לא קונה)

אשמח אם תעזרו :xyxthumbs:

תגיד אתה נורמלי ?

אלו מחירים של קונסולות אחרי תיקון RROD וסיכוי מאוד גבוה לןקבל RROD אחרי תקופה קצרה

אני נידפקתי עם PS3 שכניראה עבר תיקון YLOD בזמנו ותאמין לי זה לא חוויה טובה

אבל לפחות הצלחתי למכור אותו כמקולקל ב500 שקל וגם ככה זה היה החלפה בWII בלי להעביר כספים

אחרי שחרשתי על הWII מספיק

בכל מקרה עם אתה קונה ב600 שקל תיהיה מוכן מאוד לאפשרות של תיקון עצמאי עם יש לך מספיק כישרון לזה

עם אין לך תתרחק כמו מאש

לי אין את הזמן ליתעסק בשטויות האלו

חוץ מזה להרבה מהישנות יש גם באן מLIVE שזה גם בעיה גדולה

LIVE וקונסולות פרוצות לא מסתדרות טוב ביחד

תקנה כבר סלים ארקיד עם יש לך בעית תקציב

ה4 גיגה יספיק לשמירות יתקדמות ויש לו כרטיס רשת אלחוטי

פורסם
  • מחבר

ב600 ש"ח היה מדובר בג'אספר 20GB ללא באן מהלייב (לא חובר מעולם) בן 4 חודשים שלא קיבל RROD, אבל כמו שאמרתי לצערי הוא פרוץ...

בקיצור מאיפה אפשר להשיג סלים ארקייד בזול?ם:

פורסם

את המחירים הזולים ביותר תמצא ב gamepoint, playgame ו genesisgames. אין לי ניסיון עם אף אחת מהן אבל המחירים שם זהים, 1002 ש"ח ל- 4G ו- 1348 ש"ח ל- 250G (שגם מגיע עם אוזניות).

מהחנויות שכן קניתי מהן או שמעתי עליהן דברים טובים יש את PCGAMES ו VGS.

ב PCGAME ה 4G יעלה לך 1107 ש"ח אבל כרגע אין להם מלאי, ה 250G יעלה 1380 וכן זמין במלאי.

ב VGS המחירים עוד יותר גבוהים, 1239 ו- 1469 בהתאמה.

המחירים לא כוללים משלוח (חוץ מ PCGAMES שהמשלוח שלהם אמור להיות בחינם) או משחקים ואם אין לך שלט נוסף אז מומלץ לקנות אחד למקרה שתרצה לשחק עם חבר (יש ב 205 ב KSP, אם אני זוכר נכון אפילו ראיתי ב 195 ואיזה חנות).

פורסם

זה המשפט הכי מטומטם שנתקלתי בו בחיים שלי!!!

זה כל כך מראה על חוסר המושג שלך שאין טעם אפילו להסביר לך עד כמה אתה טועה!

אתה יותר ממוזמן לבוא לחדש, לתקן ולהוסיף מאשר לזרוק תגובה של פאנבוי הדוק. *לא שהAVATAR שלך מצביע על זה חס וחלילה*

זאת עובדה - מי שבבעלותו מחשב גיימינג (אפילו החלש ביותר) ומחליט לרכוש קונסולה ע"מ לשחק בכותרים אשר קיימים כבר במחשב יורד מדרגה מבחינת ההנאה מכמה סיבות:

1)גראפית - לא אטרח להסביר אפילו

2)מולטיפלייר - חוסר שרתים יעודיים , קהילה מצומצמת , אינטרנט רעוע (כולל גיימר).

3)בקרה ושליטה - (לשחק בFPS לדוגמא זה הרבה יותר מגושם לעומת המחשב) *לגבי משחקים שהחוויה עדיפה עם ג'וייסטיק - גם במחשב ניתן לחבר ג'ויסטיק כך שזה לא ביג דיל.

ETC

קונסולות טובות בגלל משחקי המכות/ספורט והאקסקלוסיבים של כל אחד מהמחנות.

כמו שקרירין המליץ לי בת'ראד שלי - הכי טוב לקנות את הARCADE ולהנות ממה שאפשר.

בוא לא נשכח שמחירי הקונסולות (אקס בוקס והPS3 ) כמעט כפולים מהמחירים באמריקה ויקרים ב50% מאירופה.

לפותח הדיון - אם תוכל לאמת שהקונסולה אכן לא אחרי תיקון או התעסקות תיקח אותה ותהנה.

אבל : היא לא תחליף אפילו בקצת את מה שיש לך עכשיו במחשב

bad company כדוגמא ;)

פורסם

אני לא רוצה לפתוח את הויכוח המיותר הזה אבל אני רק יגיד שקודם כל,

משחקים בימינו קודם כל יוצאים לקונסולות ורק אחר כך למחשב, אם בכלל, שזה אמור להגיד לך משהו.

ואותם מחירי הקונסולות הגבוהים עדיין נמוכים יותר ממחירי מחשבים שמסוגלים להריץ את אותם משחקים בגרפיקה גבוהה יותר,

וגם ככה ההבדל לא אמור להיות כל כך קריטי למי שרוצה פשוט להנות מהמשחק.

אבל אני מניח שאתה קובע את כל הדברים האלה אחרי שבדקת לעומק את איכות הרשתות של הקונסולות, את הקהילות שלהם

ואחרי ששיחקת בעשרות משחקים בלעדיים אחרת בטוח לא היית יכול להגיע למסקנות האלה!

אתה מוזמן להגיב אבל אני לא מתכוון להמשיך את הויכוח המיותר הזה!

פורסם
  • מחבר

אפרופו מולטיפלייר שמהווה במקרה את הייעוד של ה360 שאני מתכוון לרכוש, אני אישית מעדיף את LIVE על פני שרתים ייעודיים בסה"כ מטעמי האישי, בואו נגיד שבחודשים הראשונים של MW2 בפיסי כשהכל עבד כמו שצריך אהבתי הרבה יותר לשחק בפארטי ולעבור מלובי ללובי מאשר לשחק בשרתים ייעודיים כמו שאני משחק COD4 כיום...

מה גם שאיכות העבודה בLIVE טובה בהרבה מרוב האופציות האחרות למשחק אונליין.

נדמה לי שאקח מGENESIS, מה אתם אומרים?

פורסם

ההבדל בין ה 4G ל 250G הוא רק 200 שקל אז לדעתי עדיף לקנות את הדגם עם הדיסק הקשיח. בשביל להוסיף דיסק קשיח ל 360 צריך לפתוח אותו (בניגוד ל PS3) וה 250G גם מגיע עם אוזניות ומקרופון שזה נחמד אם משחקים ב LIVE.

לא ראיתי דברים שליליים על החנות הזו (GENESIS) אבל אין עליהם הרבה מידע והאתר שלהם לא מרשים במיוחד. הייתי מעדיף להוסיף כסף ולקנות ממקום גדול יותר כמו VGS או PCGAMES, ל VGS יש גם מעבדה מאוד טובה. PCGAMES אין להם מעבדה אבל המחיר שלהם זול יותר, המשלוח חינם ויש נקודות איסוף בתל אביב ומודיעין.

פורסם
  • מחבר

אני חייל כך שלהתפרע יותר מדי עם 200 פה ו150 שם אני לא מעוניין ולא יכול, מה גם שהבוקס נועד למספר מאד מצומצם של משחקים במולטי בלבד כמו קוד למשל, לא מאמין שיהיה לי צורך גם ברבע מה250 ג'יגה... בנוסף יש את ההוצאות על המשחקים, כבל vga לחיבור למסך מחשב ולייב לשנה.. לכל משחקי הסינגל יש לי את המחשב שיספיק לעוד הרבה זמן ועל אותו הדיספליי יציג את המשחקים בצורה מרשימה יותר מהבוקס, משחקי סינגל די עדיפים במחשב עם פאד של 360 מבחינתי ונסיוני...

מה המקומות הכי זולים לרכישת עותק של בלאק אופס וכבל vga של מייקרוסופט לחיבור למסך 22?

פורסם

האוניות והמיקרופון לא מעניין אותך? לפעמים זה נחמד שאפשר לדבר עם אנשים במשחק (למרות שב COD אין לזה כל כך שימוש).

זה המתאם ל VGA הכי זול שראיתי

http://www.underdog.co.il/product.aspx?p_id=8252

לאיזה רמקולים אתה הולך לחבר את הכל?

אפשר להשתמש במתאם HDMI TO DVI ואז להעביר את הסאונד דרך היציאה האופטית של הקונסולה אבל זה בתנאי שיש לך רמקולים מתאימים.

משחקים הכי זול בחנויות מאנגליה, אם אתה יכול לקנות משם תבדוק את ZAVVI, SHOPTO ו GAME.

אם לא אז בארץ בדרך כלל הכי זול לקנות מ PCGAMES, תבדוק גם את הדילים שלהם על המשלוחים (בקניה מעל 300 שקל משלוח בדואר רשום חינם ובקניות גדולות יותר גם דואר שליחים ו UPS בחינם).

פורסם

אני חייל כך שלהתפרע יותר מדי עם 200 פה ו150 שם אני לא מעוניין ולא יכול, מה גם שהבוקס נועד למספר מאד מצומצם של משחקים במולטי בלבד כמו קוד למשל, לא מאמין שיהיה לי צורך גם ברבע מה250 ג'יגה... בנוסף יש את ההוצאות על המשחקים, כבל vga לחיבור למסך מחשב ולייב לשנה.. לכל משחקי הסינגל יש לי את המחשב שיספיק לעוד הרבה זמן ועל אותו הדיספליי יציג את המשחקים בצורה מרשימה יותר מהבוקס, משחקי סינגל די עדיפים במחשב עם פאד של 360 מבחינתי ונסיוני...

מה המקומות הכי זולים לרכישת עותק של בלאק אופס וכבל vga של מייקרוסופט לחיבור למסך 22?

טעות ענקית

החוויה בקונסולות היום זה לשחק על מסך גדול

עם אין לך תקציב לזה חבל לך לקנות 360

ועם אתה חיל עדיף לך DS אוPSP או 3DS ולא ניחת

פורסם
  • מחבר

לא טעות ולא נעליים, הטלויזיה הגדולה תבוא בהמשך אבל כרגע גם לשחק מקרוב יותר יספק אותי. לא הכל ביחד...

והסמארטפון מספיק לי בבסיס, מה גם שיש מסביבי מלא מחשבים ניידים.

אשמח אם במקום להגיד לי דברים שאני יודע יותר טוב ממה שאתם חושבים שאני יודע, תענו לי על השאלות שלי ;)

פורסם

אני לא רוצה לפתוח את הויכוח המיותר הזה אבל אני רק יגיד שקודם כל,

משחקים בימינו קודם כל יוצאים לקונסולות ורק אחר כך למחשב, אם בכלל, שזה אמור להגיד לך משהו.

ואותם מחירי הקונסולות הגבוהים עדיין נמוכים יותר ממחירי מחשבים שמסוגלים להריץ את אותם משחקים בגרפיקה גבוהה יותר,

וגם ככה ההבדל לא אמור להיות כל כך קריטי למי שרוצה פשוט להנות מהמשחק.

אבל אני מניח שאתה קובע את כל הדברים האלה אחרי שבדקת לעומק את איכות הרשתות של הקונסולות, את הקהילות שלהם

ואחרי ששיחקת בעשרות משחקים בלעדיים אחרת בטוח לא היית יכול להגיע למסקנות האלה!

אתה מוזמן להגיב אבל אני לא מתכוון להמשיך את הויכוח המיותר הזה!

למה ויכוח?

מחלוקות :D

אני יכול לומר שאתה צודק בקשר להרצת המשחקים - מחשב ב2000 שקל או 1500 שקל בחיים לא יריץ משחקים כמו הקונסולות (רזולוציות ETC).

גם נכון בנוגע ליציאת משחקים לקונסולות למרות שהפרש זמנים לא כ"כ משנה אלה הפורטינג של המשחק מהקונסולה למחשב זו הבעיה - GTA IV כדוגמא. Assassins creed Brotherhood למשל יצא הרבה יותר מאוחר למחשב אבל יוביסופט עשו עבודת קודש - שיחקתי בPS3 ובמחשב והגראפיקה של המחשב לא רואה ממטר את הסוני. מה גם שהשליטה הרבה יותר אופטימלית אף על פי שהיא מתבצעת במקלדת ועכבר.

אני אישית הזמנתי את red dead redemption לסוני ודי התאכזבתי מהגרפיקה - לא ציפיתי לטשטוש כזה ,גרפיקה בינונית ומטה.

אני חייב לזקוף משהו לזכות הקונסולות

שיחקתי היום בדיוק רבע שעה על השעון עם חבר בטקן, ממש כמה סיבובים. לא נהנתי כך כבר המון זמן!! הרבע שעה הזו משתווה לשעות בכל משחק אחר בPC . לכן לקונסולות תמיד תהיה פינה חמה בליבי.

נ.ב - חבר עכשיו בבולגריה וביקשתי שיביא לי את Super Street Fighter IV :-X

פורסם

ב TEKKEN אפשר לשחק שעות :smile1: גם ב PES...

גם בדמו של MK אנשים השקיעו שעות, במיוחד אם יש לך אנשים לשחק איתם בזה (ויש עכשיו רק 4 דמויות :P ).

אני חושב שעניתי לך על רוב השאלות. לא חושב שהמעבר לקונסולות הוא צעד נכון או טוב אבל אם זה מה שאתה אז תהנה :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים