פורסם 2011 באפריל 514 שנים היום בהרבה מהטלויזיות יש אופציה שבצורה מלאכותית מחליקה את הוידאו ומוסיפה פריימים ככה שהוא נראה כמו וידאו שרץ ב 60 פריימים לשנייה שאני חושב על זה פשוט מדובר באיזה משהו פשוט שנעשה דרך הטלויזיה איפה אני יכול למצוא ולהוריד דבר כזה שיפעל כמו מין פלאגין שיעבוד עם נגנים כמו VLC אוליככה שהמחשב יעשה את הטריק וינגן כל קובץ ב 60 FPS אם טלויזיה יכולה לעשות את זה אז כל מחשב יכול נשמע לי די פשוט אבל לא מצאתי משהו כזה שיעבוד ב REAL TIME ככה אני יהיה יכול לחבר את הנייד ל LCD בסלון ולהנות מאופציה של 60 FPS דרך המחשב כי על הטלויזיה שלי אין אופציה כזאתאבל אצל אבא שלי יש
פורסם 2011 באפריל 514 שנים אתה יכול להשתמש בנגן הזהhttp://www.mirillis.com/en/products/splashpro.htmlתקבל את אפקט "אופרת הסבון" שמקבלים בטלוויזיות עם המנגנון הזהעריכה:הקדימו אותי
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר תודה מוריד TRIAL אני משתמש בגרסת LITE החינמית בשביל להסתכל בממיר DVB-T לא ניסיתי את ה PRO אגב גם אני לא אוהב איך ה60 FPS גורם לסרטים להראות במיוחד בסרטי קולנוע עם אווירה זה הורס לגמרי אבל חלק מהסרטים זה מוסיף נתקין את ה פרו נראה איך זה עריכה " נחמד עשה את העבודה ניגנתי את טרון החדש ב 1080 עם האפקט לא יודע אם זה מוסיף לסרט או לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.