פורסם 2002 במרץ 1023 שנים אוקיי , היה לי משעמם מאוד אפילו באחרי הצהריים היום , לקחתי את הדרמל ליד , ורציתי לראות עד כמה אני טוב בETCHING .התברר שלא ממש ;D . אני מתכבד להציג את הסמיילי הכי מעוות ומכוער שהעולם ראה :
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים לא נחמד מצדך לצחוק עליו ככה.אחרי הכל כולנו יודעים שאין תועלת בלהחביא מה שחושבים...אז אני יאמר את זה בפשטות ובזריזות:כשרון בציור הוא דבר נדיר, אצלך הוא נכחד לפני שהוא נוצר.עכשיו כולם מרגישים יותר טוב,לא?אבל בשם שפמי וזקן שכני,אישי הטוב עבור לדברים שבהם אתה טוב...זאת אומרת הכל חוץ מציור/חריטה/פסיפס/מוזייק/פרסקו וכיוצא בזה.בברכת בררררררררר ידידותית עבות השפם Jim
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס הוא נדרס
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים אני רואה שהמודינג שאתה עושה יהיה קצת...אין אומרים...לא משהו...במילים אחרות מכוער!!!!!!!
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים הבהרה :היה לי משעמם ולא ידעתי לאן זה יגיע ....נא לא להרוג אותי .אם אין לך מה לעות אתה יכול להביא לי את המקדחי כוס......לא חבל שתשחק אותם סתם בזמן שאני יכול לתת להם מטרה בחיים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.