עבור לתוכן

אחרי התקנת תוכנה מופיעה הודעת "access violation"

Featured Replies

פורסם

אני עובד במקביל עם XP ו W7. התקנתי תוכנה מסויימת (לקריאת גרפים), על XP והיא עובדת ללא דופי.

ניסיתי להתקין על W7, ואני מקבל את ההודעה שבתמונה המצורפת.

אתר מסויים שעלה בחיפוש בגוגל טען שזאת שגיאת רג'יסטרי, והמליץ להתקין את התוכנה שלו:Registry Convoy 2009

אחרי התקנה, סריקה, ומחיקה של כמה מאות קבצים הבעיה לא נעלמה.

אשמח לפתרונות.

עריכה: הפעלתי את התוכנה כאדמינסטרטור ועכשיו היא עובדת!

[attachment deleted by admin]

פורסם

עצה שלי: תתרחק כמו אש מכאלו עצות!

ההודעה הזאת לא אומרת שום דבר פרט למי שמפתח את התוכנה. איך אתה מצפה להבין שגיאה בלי memory dump שנעשה ע"י debugger?

תבדוק שהתוכנה בכלל נתמכת במערכת ההפעלה הנוכחית והאם היא יכולה לרוץ במצב תאימות לאחור.

פורסם
  • מחבר
תבדוק שהתוכנה בכלל נתמכת במערכ ההפעלה הנוכחית והאם היא יכולה לרוץ במצב תאימות לאחור.

לאיזו תוכנה אתה מתכוון, לזו שלא הצלחתי להפעיל בהתחלה, או לזו שהורדתי ל"ניקוי" הרג'יסטרי?...

אני מניח שאתה מתכוון שזאת שלא הצלחתי להפעיל בהתחלה, והצלחתי רק ע"י הפעלה כאדמיניסטרטור.

ובכן, אם היא עובדת (בסופו של דבר) על W7, אז היא נתמכת, לא?...לא ברור לי מה הכוונה ב "נתמכת".

ומה הכוונה ב "מצב תאימות לאחור"...?

אגב, יש מצב שתוכנת הניקוי הזאת (Registry Convoy 2009), שהתקנתי והפעלתי, מחקה לי משהו שלא היה

צריך להמחק?...אם כן, אני יכול לעשות system restore או צעד יותר קיצוני, כמו התקנה של system image

שיצרתי לפני כמה שבועות. מה יותר מומלץ?...

אגב, חבר שלי התקין עכשיו את התוכנה הזאת גם על W7 ולא הופיעה לו כל הודעת שגיאה...הותקנה חלק

מהתחלה...

פורסם

אין לי מושג מה ה registry blahblah הזאת עושה, אם אתה רוצה להיות בטוח תשתמש ב system restore.

פורסם
  • מחבר

^^^

כן תודה.כדי להיות עוד יותר בטוח, השתמשתי ב system image. אם אני מבין נכון הפעולה הזאת דורסת

את כל מה שהיה קודם (כמו פירמוט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים