עבור לתוכן

השוואה בין הצעות מחיר לשרתי איחסון אתר

Featured Replies

פורסם

שלום

קיבלתי הצעת מחיר לשרת איחסון אתר. האתר המדובר הוא אתר של מרפאה שכבר בנוי לגמרי. מבחינת כניסות אני לא צופה ליותר מ-100 כניסות ביום (לפחות לא בחודשים הראשונים). הצעת המחיר שקיבלתי היא הנ"ל:

יתרונות:
  • השרת ממוקם בחוות השרתים של בזק בינלאומי ונוהל על ידי מומחי שרתים המובילים בישראל.
  • השרת מותאם במיוחד לסוג האתר שאנו מפתחים עבורכם.
  • לאתר שלכם יהיה גיבוי יומי/שבועי וחודשי.
  • אפשרות לחשבונות מייל על פלטפורמת גוגל אפס (Google Apps) המובילה בעולם כפלטפורמת מייל לעסקים קטנים ובינוניים.
  • עלות התקנת האתר כלולה במחיר האיחסון.

חבילות אפשריות:

• חבילה בסיסית בנפח עד 100 מ"ב מתאימה לרוב האתרים עלות של 55 ש"ח לחודש בתשלום מראש לשנה כלומר 660 ש"ח לשנה + מע"מ
  • חבילה גדולה בנפח עד 500 מ"ב לאתרים בהם יש תוכן רב הכולל תמונות רבות. עלות 95 ש"ח לחודש בתשלום מראש לשנה כלומר 1140 ש"ח לשנה + מע"מ.

אנו מזכירים כי במידה ותבחרו בחברת איחסון אחרת עלות התקנת האתר הינה 3 שעות עבודה (840 ש"ח + מע"מ).

לעומת זאת, אני רואה שב-godaddy יש נפח גדול יותר, והמחיר זול יותר.

הבעיה שבאמת אין לי מושג איך לעשות את ההשוואה (אני מאמין שאין יתרון גדול בלאחסן את האתר על שרת ישראלי, כי הרי אין בעיה לגלוש לאתרים שלא מאוחסנים בארץ). אני מבין שגם אצטרך לשלם יותר אם אבחר חברת איחסון אחרת, ולכן אשמח אם תוכלי גם לתת לי הצעות מחיר שלכם לגבי התקנה.

תודה רבה!

תום

פורסם

אין ספק שמנסים לדחוק אותך לאחסן את האתר אצלהם (גילוי נאות: אני מספק שירות דומה ובהמשך ההודעה אף הצעתי לך לאחסון אצלי).

היתרונות שהם מציינים ממש מצחיקים (למעט הגיבוי היומי שעוד איכשהו באמת נשמע רציני, בתקווה שזה באמת קיים),

והמחיר שהם דורשים עבור האחסון יקר מאוד ואני בספק אם הוא מוצדק.

לגבי עלות ההתקנה, מה זאת השטות הזאת?

וגם אם נזרום עם זה - 840 ש"ח? 3 שעות עבודה?

לי זה נראה כמו רמאות ואפילו גנבה!

לא ראיתי את המערכת, אני לא יודע מה בדיוק צריך להתקין שם, אבל זה נשמע לי באמת הזוי.

בגודדי לא הייתי ממליץ לך לאחסן,

השרתים שלהם ממש איטיים לקהל הישראלי, חפש על זה קצת מידע ברשת אם אתה רוצה לאמת את הדברים.

אם אתה מעוניין בהצעה נוספת -

אתה מוזמן לעיין בחבילות האחסון שכאן: http://www.xperfection.net/index-hosting

פרטים ליצירת קשר ניתן למצוא בעמוד הראשי, כמו כן אתה יכול ליצור קשר באמצעות העמוד המיועד לכך.

פורסם

^^

בחיים לא שמעתי על חברת האחסון שלך, מה גם שהאתר שלך נראה חובבני למדי ואינו משרה תחושת ביטחון.

בנוגע לפותח הדיון, החבילות יקרות להחריד ונראה כי בוני האתר שלך מנסים להחזיק את המערכת שלך כשבוייה כדי לעשות עלייך קופה, מה גם, 840 ש"ח ל3 שעות עבודה = 280 ש"ח לשעה, סכום שנמצא הרבה מעל למה שמרוויחים בוני אתרים ברמות הגבוהות ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים