פורסם 2011 באפריל 214 שנים אחרי שסיימתי התקנה אני מגיע למסך שמבקש LOGIN ו PASS שסימנתי בזמן התקנה (למרות שלא רציתי וסימנתי אפשרות ללא) אחרי שהמערכת מתחילה לעבוד אני מגיע למסך כמו דוס , ושןם מכניס סיסמה ושם משתמש , ואני נשאר במסך הזה עם פקודות הפעלה ידנית בסה"כ רציתי מערכת הפעלה קלה למחשב ישן לילדים שיוכלו להפעיל אינטרנט וזהו....יש משהו שאפשר לרשום בשורת פקודה כדי להפוך למערכת הפעלה גרפית ?
פורסם 2011 באפריל 214 שנים התקנת X? מה בדיוק כתוב לך? (אין שום, אבל שום קשר לדוס פה)אתה יכול להפעיל X ידנית על startx?
פורסם 2011 באפריל 214 שנים מחבר השם של קובץ ה ISO שהתקנתי ממנו הוא ubuntu-10.10-desktop-i386רשום משהו על SUDO ואם אני רוצה להריץ כאדמין אני צריך לרשום את זה בהתחלה בשורת פקודה יש את המילה DESKTOP אבל אני במצב קונסול ולא גרפי כמו מערכת הפעלה רגילה
פורסם 2011 באפריל 214 שנים יתכן שבהתקנה ה "ללא" שאתה סימנת היה "ללא דסקטופ"תנסה את ההוראות :sudo init 5startxXתצלם מה הוא כותב בכל אחד מהמקרים ותעלה לכאן
פורסם 2011 באפריל 214 שנים מחבר קיבלתי מסך של MAINTENANCE COMMANDSעם כל האפשרויות של הפקודות של SUDOאני לא מבין מה עשיתי לא בסדר בהתקנה - בשום מקום לא נשאלתי שום דבר מעבר לשפה ודברים פשוטים/בסה"כ סימנתי התחל באופן אוטמטי כמו בתמונה כאן (אני סימנתי את האופציה הראשונה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 214 שנים זה נשמע כאילו הגעת ל shell של GRUB ולא למערכת ההפעלה בכלל.האם ההתקנה עברה בהצלחה?
פורסם 2011 באפריל 214 שנים מחבר ההתקנה עברה בהצלחה צירפתי תמונות (קצת מטושטש אבל זה מה שהצלחתי) [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 214 שנים או שלא הותקן X כמו שצריך או שX.org לא מזהה מסיבה כלשהי את החומרה הגראפית במחשב.מה עוד כתוב חוץ מfatal server error בפלט?אתה יכול לראות גם אם נרaמה הודעה בעזרת:tail /var/log/messages
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.