עבור לתוכן

הדמיית דפדפנים (לצורכי בדיקות)

Featured Replies

פורסם

היי רציתי לדעת אם יש דרך נורמאלית לדמות דפדפנים שונים מהמחשב שלי (בעיקר גרסאות ישנות יותר של IE) לצורכי debugging

תודה

פורסם

אתה יכול להתקין VMWARE (או Virtual Box), ובתוכו להתקין כל מערכת הפעלה ודפדפן שאתה רוצה.

פורסם

יש כבר כלי בדיקה כאלו בסביבות פיתוח עד IE6 (אוי הזוועה!) אאל"ט.

פורסם

ישנן 2 אפשרויות עיקריות:

1. התקנת הדפדפנים שברצונך לבדוק (לרוב מדובר בכ- 3-4 דפדפנים עיקריים אז זאת בהחלט אופציה שפוייה, יש גרסאות portable מצויינות).

2. שימוש בכלים חיצוניים בשביל זה, אתר לדוגמה: http://browsershots.org

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

איזה מאכזב... הייתי בטוח שיש איזה משהו שעושה את זה מובנה.

ראיתי משהו שניקרא IE TESTER אבל הוא עדיין בשלבי פיתוח ורשום שם על מספיק בעיות שזה מוריד את זה כרגע מהאפרשויות.

תודה בכל מיקרה

פורסם

אני די בטוח שיש אפשרות כזאת ב Adobe Dreamweaver

אתה יכול לבדוק באתר שלהם.

פורסם

Adobe Browserlab - מדמה ומשווה בין הרבה סוגים וגרסאות של דפדפנים

https://browserlab.adobe.com/

הייתה הרשמה חופשית עד לפני כחודש, אני חושב שכעת צריך רשיון ל-DW - (אבל יכול להיות שלא...)

פורסם
  • מחבר

ניראה ממש נחמד :) אני בודק עכשיו תודה רבה

פורסם

איזה מאכזב... הייתי בטוח שיש איזה משהו שעושה את זה מובנה.

ראיתי משהו שניקרא IE TESTER אבל הוא עדיין בשלבי פיתוח ורשום שם על מספיק בעיות שזה מוריד את זה כרגע מהאפרשויות.

תודה בכל מיקרה

מניסיון, לא הייתי משתמש בIETESTER הוא דיי גרוע ולא באמת "מרנדר" את הדף כמו שצריך.

כמו שהציעו אתה יכול להתקין VM, או להשתמש בגרסאות "ניידות".

הצעה נוספת היא להתקין את IE9 החדש ובתוכו יש לך אופציה לבחור את מנוע הרינדור הוא מציע את כל האחרונים למעט גרסה 6, כלומר IE7,IE8,IE9.

זאת האופציה המומלצת לצרכיך לפי מה שתיארת. (עריכה: עכשיו קראתי ואתה מעונין בגרסאות ישנות ,תשתמש בVM)

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אוקי התוכנה של אדובי רק מרנדרת לי עמוד ואי אפשר באמת לעשות איתו משהו כמו להכניס מידע וכ'ו, מה שאתה אומר על הIE9 נשמע ממש טוב ואם זה באמת אפשרי וכ"כ פשוט אני יוכל גם לוותר על IE6, גם ככה ברוב הדברים 6 ו7 מגיבים די אותו הדבר. איך אני משנה ל9 את המנוע רינדור?

פורסם

F12 ולאחר מכן יפתח חלון , בתפריט למעלה יהיה לך browser mode תשנה לרצוי.

דרך אגב זה קיים גם בIE8

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

6 ו 7 בכלל אבל בכלל לא מגיבים אותו הדבר.

פורסם

ie-tester וכאלה תמיד עשו בעיות בדברים הקטנים, אבל ברמה שזה מפריע ממש בכל את שבונים (לפחות אצלי שאני מנצל הרבה את הcss)

ההעברת גרסה בf12 של אאספלורר - פעם (בie8 שהעברתי למצב ie7) יצא הבדל, ולא הבנתי מה הלקוח רוצה ממני עד שהתקנתי ie7 אמיתי.

אולי סידרו את זה בie9 ואולי לא.. אבל זה היה מקרה נדיר.

לפי דעתי - להתקין virtualbox (הרבה יותר קל ופשוט מvmware) ועליו xpים עם ie7 ו8. אני בלינוקס אז יש לי עוד ווינדוס עם ie9, ועדיין יש לי את הxp עם הie6 - ברגע שבמחלקה שלי בצבא יעברו ל8 (אמור לקרות בקרוב) אני מוחק את ה6, כבר אף אחד לא משתמש בו ומלא אתרים כבר לא תומכים בו.

עכשיו האסטרטגיה שלי תהיה כנראה לבדוק הכל עם הf12 של ie9 ובסיום רק לוודא על הxpים שזה באמת נראה אותו דבר.

עד עכשיו לא ידעתי שבie9 יש גם 7 וגם 8. חשבתי שבכלל יעיפו את הפונקציה המיותרת הזאת :screwy:

פורסם

זו פונקציה ממש נוחה ולפי מה שזכור לי היא מרנדרת אחד לאחד.

בטח שינית רק את ה Engine Version ולא גם את ה Browser Mode.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים