פורסם 2011 באפריל 114 שנים אז הורדתי כמה סרטים מהתוכנה ואני רוצה לסדר אותם בתיקייה אחרת.הבעייה היא שאם אני מזיז אותם מהתיקיה הנוכחית אז uTorrent כבר לא מזהה אותם.איך לעדכן את התוכנה עם המיקום החדש?אם אני עובר כאן על איזשהוא חוק אז לנעול את הדיון במיידית.למרות שמדובר כאן רק על התמצאות בתוכנה-אז אולי זה גבולי
פורסם 2011 באפריל 114 שנים תמחק את הטורנט של ההורדה הזו ב-UTORRENT, ואז תוריד שוב את קובץ הורדת הטורנט מהאתר ותגדיר בו את המיקום החדש.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר אז אם כבר הורדתי אז זה אבוד כבר?,לא ניתן להעביר את הקובץ למקום אחר?.לא מבין איך המתכנתים של uTorrent לא חשבו על הדבר הזה ??? ואני לא רוצה להוריד תקבצים מחדש מדובר פה על כמה ג'יגות
פורסם 2011 באפריל 114 שנים לשנות את השמות של הקבצים אי אפשר (מבלי לוותר על הטורנט כמובן), אבל להעביר אותם ברור שאפשר.קליק ימני על הטורנט -> Set Download Location <- Advancedואז אם זה לא מתחיל לך בדיקה מחדש של הקבצים תלחץ Force Re-Check.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים WHAT THE FUCK יוזרים עם מאות תגובות ואתם מדברים על הנושא כאילו שלא ידוע לכם שזה אסור.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר תודה! באמת תהיתה איך לעזאזל אין את האפשרות הזו בתוכנה WHAT THE FUCK יוזרים עם מאות תגובות ואתם מדברים על הנושא כאילו שלא ידוע לכם שזה אסור. אפשר לנעול.לא חיפשתי תוכן להורדה כאן פשוט רק עזרה בתוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.