פורסם 2011 באפריל 114 שנים combofix / smintfrundfix כמו שרשמתי למעלה אני לא מכיר יותר טובות מהם בנושא הזה
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר הרצתי את שתיהן..אך הבעיה עדיין קיימת.עוד הצעות מעניינות?זה אחת הבעיות היותר מוזרות שנתקלתי בהן...
פורסם 2011 באפריל 114 שנים אוקי הדרך קצת ארוכה אבל אולי תשתלם בסוף תעלה את המחשב ב safe mode תבדוק אם זה קורה במידה ותקין ב safe mode תעלה את המחשב במצב רגיל כנס ל msconfig תסיר את הV מכל הsevices במידה ותקין תחזיר אחד אחד עד שתגלה את המקור לתקלה
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר טוב כפי שזה נראה בודדתי את הבעיה...אבל זה ממש מוזרכפי שזה נראה שאני מחבר את המודם בזק ישירות למחשב ומגדיר חייגן...הכל עובד תקין - יוטיוב,הורדות ,תמונות ווכו'אבל שאני מחבר דרך הראוטר br-6524n EDIMAX שלי ... זה כנראה יוצר את הבעיה איכשהועכשיו זה שזה עבד בלינוקס שהרצתי דרך הראוטר באופן תקין ..ממש מוזר ומצביע אולי על בעיה אחרת.מה גם שהגלישה במחשב השני בבית (אלחוטי) ובאייפון דרך הראוטר ..עובדת טוב.מישהו יודע אם יכול להיות מצב שראוטר עובד טוב אלחוטית אבל לא עם כבל רשת ?
פורסם 2011 באפריל 214 שנים WarezMen אתה בכלל מבין מה אתה כותב או סתם מדביק תשובות בתבניות? הבן אדם כתב בפירוש שמ live CD עם לינוקס הכל עובד בצורה תקינה.מה למדנו פה? אין בעיית חומרה וצריך להבין מה לא בסדר מבחינת תוכנה.אני שוב מזכיר שלא צריך להאשים כל בעיה כ Malware בצורה עיוורת וצריך להבין גם מה מטרת הכלים כמו combofix / smitfraudfix.נפתלי, בוא ננסה להבין מה הולך מבחינת תוכנה אצלך. תפתח packet sniffer ותראה מה מתרחש בזמן שיש בעיה (כמו טעינת תוכן מדפדפן למשל).
פורסם 2011 באפריל 314 שנים מחבר תודה לכל מי שניסה לעזור.. יבגני וWAREZMEN .הבעיה נפתרה כמו שכבר אמרתירק שהסיבה היא קצת שונהאחרי שכבר חשבתי שזה היה הראוטר..מסתברשזה בכלל היה הESET SMART SECURITY (תוכנה ארורה)הסרתי אותו ועכשיו והכל מתפקד כשורה.. גם עם הראוטר.כנראה איזשהו באג בעידכון האחרון שלו...רק אחרי שהסרתי אותו באופן מלא (כלומר לא רק DISABLE ) הבעיה חדלה מלהתקיים.אני מקווה שזה סוף פסוק.
פורסם 2011 באפריל 314 שנים דווקא נשמע הגיוני מאוד.הבעיה שברוב תוכנות האבטחה האלו כמעט בלתי אפשרי לכבות מנגונים שעובדים באופן אוטומאטי ברקע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.