פורסם 2011 במרץ 3014 שנים היי אני צריך קומפיילר לשפת C לא Visual studio למרות שהוא טוב יש לי איתו בעיה שאני לא יכול להריץ תוכנה שבניתי במחשב שלא מותקן עליו visual studioמסיבה שאני לא ממש מבין, כאשר מנסים להריץ את הקובץ EXE יש הודעה כלשהי ולא ניתן להריץ.בכל מקרה חיפשתי 3 שעות באינטרנט וכל מה שמצאתי לא התאים,ניסיתי להתקין תוסף ל NETBEANS ולא הצלחתי כנראהניסיתי את DEVCPP ולא עזר למה שאני צריך, התוכנה עולה נורא לאט אחרי הקימפול שלוניסיתי קומפיילרים אחרים מבוססים DOS כמו TURBO C אבל הוא לא תומך ב WINDOWS 7 64BIT ולכן התוכנה לא עולה.בקיצור.. יש למישהו עצה לתת?תודה לעוזרים
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים אם אתה לא יכול להריץ את התוכנה על מחשב שאין עליה VS אז אתה כנראה לא בונה את הפרוייקט שלך נכון.תאמר לנו מה אתה מנסה לעשות ואיך, ומה הודעות השגיאה.אתה יכול לנסות גם את Eclipse עם CDT.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר מה שאני מנסה לעשות זה תוכנה קטנה בסישהמשתמש יכול להכניס זמן בדקות והתוכנה מפעילה את הפקודה shutdown -s -t time time זה הזמן בשניות שהמשתמש הכניס.הקוד הוא הקוד הבא:#include <stdio.h>#include <stdlib.h>#include <string.h>#include <conio.h>void timer(){ int i=0, time=0, size=0, temp=0; char com[80]="shutdown -s -t ", charTime[80]={0}; printf("Enter time in minutes to shutdown computer: "); scanf("%d", &time); time=time*60; temp=time; while(temp>0) { i++; temp=temp/10; } for(;i>=0;i--) { charTime[i]=(time%10)+48; time=time/10; } strcat(com, charTime); system(com);}void main(){ int menu=0, flag=0; while(flag==0) { system("cls"); printf("******** PC Shutdown v1.4 ********\n\n\n"); printf("What would you like to do?\n\n"); printf("1. Shutdown computer\n"); printf("2. Shutdown computer bye timer\n"); printf("3. Cancel shutdown timer\n"); printf("4. Exit\n\n"); scanf("%d", &menu); switch(menu) { case 1: { flag=1; system("shutdown -p"); break; } case 2: { system("cls"); timer(); break; } case 3: { system("cls"); system("shutdown -a"); printf("PC Shutdown have been canceled!!\n\nPress any key to return to the menu...\n"); getch(); break; } case 4: { flag=1; break; } default: printf("Invalid Choise!!\n\n"); } } }ההודעה היא: "הפעלת היישום נכשלה מאחר שתוצרת היישום שגויה. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו."
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים קודם כל, שנה את ה-main כך שתחזיר int ולא void, ושים return 0 בסופה.חוץ מזה, איך אתה יוצר את הפרוייקט ואיך אתה מקמפל אותו בדיוק?
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר אני עושה תחת visual studio 2008 profesional file-> new -> projectבוחר ב- C++ -> WIN32ואז בוחר ב- win32 console applicationלאחר מיכן מגיע חלון ואני לוחץ על nextמסמן את empty project ולוחץ על finishאחרי שאני כותב את הקוד אני לוחץ על start without debuggingאז מה אתה אומר?מה אני יכול לעשות או לשנות כדי שזה יעבוד במחשב ללא VS?
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר עשיתי empty project והבעיה לא נפתרה...צילום ההודעה בקובץ מצורף[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים אצלי זה עובד. איזה פרוייקט יצרת בדיוק? C++ -> General -> Empty Project?מאיפה לקחת את test.exe? יש שם עוד קבצים?
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר טוב.. אז ככהיצרתי אותו בדיוק כמו שרשמת,בכל מקרה לקחתי את הקובץ מתוך התיקייה של הפרוייקט, זהו הקובץ המקומפל...אבל מצאתי סוג של פתרון.קודם כל אני יוצר אותו ל- frimework 3.0 ומטה, לאחר מיכן אני צריךלצרף לתיקייה של הקובץ את הקובץ msvcr100d.dll ואז התוכנה עובדת.אז אני חושב בנתיים להשאר עם הפתרון הזה.אלא אם כן יש לך פתרון טוב יותר אני מאוד ישמח...
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מה הקשר ל-net framework. בכלל? זה פרוייקט C, לא אמור להיות לו קשר לזה. איפה הגדרת את האופציה הזו?חוץ מזה, כפתור ימני על הפרוייקט ושם:Properties > Configuration Properties > C/C++ > Advanced > Compile as C Code
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר בקשר ל- frimework - צודק! בדקתי שוב ולא קשור...בקשר לקימפול כקובץ C זה גם לא עובד ושוב.. הקובץ DLL פותר את זה... יש עוד משהו שאני יכול לנסות?
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים אתה יכול לנסות את הפתרון שכאן:http://www.rhyous.com/2010/09/16/avoiding-the-msvcr100-dll-or-msvcr100d-dll/
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר או קיי.. נראה מעולה! אני ינסה... מה שאני עשיתי מופיע שם גם כן באפשרות השניה, אבל יש שם אפשרות טובה יותר שאני ינסה. נעדכן בהמשך, תודה רבה על העזרה! עדכון: ניסיתי לעבוד לפי המדריך וזה לא עזר... הדבר היחיד שעזר זה לשים את ה- dll באותו מקום עם ה- exe עדכון נוסף ואחרון: הצלחתי!! :yelclap: עשיתי שוב פעם מה שכתוב בקישור וזה עובד! כנראה שפעם קודמת שעשיתי, עשיתי משהו לא טוב אבל עכשיו הכל מצויין! תודה רבה על העזרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.