פורסם 2011 במרץ 3014 שנים שלוםאז ככהיש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי פנימי שקניתי מrsm edimax 7722lרכשתי אותו לפני שבועיים אז אני עדיין יכול להחליף אותו הוא לא עושה את העבודהיש לי ראוטר linksys wrt300nהחדר שלי מרוחק שני קירות וארוך מהראוטר אולי עשר מטר בקו ישר. והקליטה 40 אחוז אני מתוסכל האינטרנט עובד לאט. יש חוסר יציבות גדולה במהירויות.ניסיתי לשחק עם ההגדרות שלו הרבה ולא ממש הצלחתי לשפר את המצבמחשבים ניידים אחרים ופלאפונים מתחברים בקלות עם קליטה מלאה מאותה נקודה של המחשב. הוא יושב על הרצפה. בבקשה תעזרו ליאם אתם רואים ב rsm כרטיס רשת אחר שיכול לפתור לי את הבעיה אז זה יהיה מעולה כי אני אוכל להחליף את שלי ואולי רק להוסיף כסף. אם \במקום אחר אז אני ארכוש אותו אין בעיה.אני מוריד הרבה, ומזרים סרטים באינטרנט ככה שחשוב לי שזה יעבוד כמו שצריך. עובד בתקן Nתודה מראש
פורסם 2011 באפריל 414 שנים מחבר מה הולך לאף אחד אין רעיונותבבקשה תעזרו ליגם גרטיס רשת מח"ול בא בחשבון אין לי בעיה להזמין חוץ מזה אני טס לארה"ב בקרוב אני יוכל להזמין לשם
פורסם 2011 באפריל 414 שנים הבעיה עם כרטיסים פנימיים היא שהאנטנות שלהם מתחברות מאחורי המחשב. כתוצאה מכך הן ממוסכות והקליטה מאוד נפגעת. יש לך שתי אפשרויות:1. לקנות כבלים מאריכים לאנטנות כך שתוכל למקם אותן על השולחן וכמה שיותר גבוה.2. להחליף את הכרטיס ל-USB ולחבר אותו באמצעות כבל מאריך כך שהוא ימוקם מעל השולחן.
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר תודה שהגבת.אולי תוכל לעזור לי בזהקראתי פה שיש בעיה עם מאריכים מכיוון שיש קטע של זליגת אנגריה ככל שהכבל ארוך יותר. האם יש איזה אנטרנט עם מאריך שאת ה ממליץ עליה? אני לא ממש מבין בעניין
פורסם 2011 באפריל 514 שנים שימוש במאריכים יכול לפגום בעוצמת האות ולכן עדיף כרטיס מבוסס USB וכל מאריך USB. לחילופין, אתה יכול להשתמש במאריך לאנטנות כמו זה http://cgi.ebay.com/MIMO-Antenna-magnetic-Stand-3-pigtail-RP-SMA-/260753830150?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb623b106#ht_1465wt_1139
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.