פורסם 2011 במרץ 2814 שנים שלום רב,אני מנסה לבנות מערכת פשוטה בphp וsql שבה נתונים (למשל שמות של אנשים) יוצאו מהמסד ויודפסו למסך...לאחר שקראתי קצת בנושא כתבתי את הקוד הנ"ל:<?phpinclude 'config.php';$get_data = mysql_query(' SELECT * FROM testTABLE');$data_count = mysql_num_rows($get_data);if ($data_count>0){ while ($data = mysql_fetch_array($get_data)) { $id = $data ['id']; $Fname = $data ['fname']; $Lname = $data ['lname']; $names .= '<b>'.$Fname.'</b><br />'.$Lname.'<hr />'; }}else { $names = 'כרגע אין אנשים רשומים';}echo $names;?>עכשיו השאלה שלי היא כזו:כאשר אין שמות במסד אז מודפסת השורה בעברית שאומרת שאין אנשים רשומיםאבל אם יש אנשים רשומים אז מופיעים לי במקום השמות מלא סימני שאלה...-- לציין שכאשר אני מסתכל על המסד בphpmyadmin אז הכל מופיע שם בעברית... אין סימני שאלה ואין ג'יבריש...הטבלאות במסד הנתונים מקודדות utf8_bin וגם ניסיתי hebrew_binאשמח לעזרה/הכוונה בנושאתודה מראש,
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מחבר איפה להוסיף אותה? זה משנה איפה?ניסיתי להוסיף בתחילת הקובץ וגם לאחר קבלת הנתונים מsql ועדיין מופיעים סימני שאלה...
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים אחרי include 'config.php'; (או בתוכו, אחרי החיבור)מעבר לזה תוודא שהדפדפן שלך בכלל מכוון על utf8
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מחבר הדפדפן אכן מכוון על utf-8...עדיין זה לא עובד...אולי הבעיה קשורה לקידוד בphpmyadmin?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.