עבור לתוכן

SSD לקנות עכשיו?

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי מחשב חדש שאמור להגיע השבוע ואני מתלבט ברכישת SSD למערכת ההפעלה ולתוכנות. (90-60gb).

א.האם הCrucial 64GB RealSSD C300 SATA III עדיף על הכוננים האחרים בגלל ממשק הSata 3?

ב.ממה שקראתי בפורום ראיתי לא פעם תגובות שאומרות להמתין עם קניית הSSD כי ממש "עוד שניה"

יוצא הדור החדש. האם יש כבר תאריך להשקה או שזה דיבורים באויר?

פורסם

OCZ ואינטל כבר השיקו את הדורות החדשים שלהם (וכך עוד חברות), שמבוססים על בקרים מתקדמים ותומכים בSATA3.

אתה מוזמן לראות את הביקורות שעשינו על הדור הקיים, ולראות מחירים ולבחור, חדש או "ישן" בחירה שלך, שכן המחירים זהים+-, אבל אתה מקבל ביצועים טובים יותר בהתחשב בזה שהממשק בלוח האם שלך הוא SATA3.

פורסם
  • מחבר

רגע אז הדורות החדשים נתנים כבר לרכישה בארץ או צפויים להגיע בקרוב?

תוכל בבקשה לצרף לינק לדגמים החדשים של אינטל וOCZ (או לפחות את השם של הדגמים שבהם מדובר)?

פורסם

ההבדלים בביצועים בין הדורות מאוד משמעותים באופן יחסי.

את האינטל החדשים ראיתי כבר בחנויות בארץ.

http://www.intel.com/design/flash/nand/510series/overview.htm?wapkw=%28SSD+510%29

אאל"ט האינטלים החדשים יותר מהירים מהכוננים מהדור הקודם (של כל החברות) אבל הם עדיין איטיים ביחס לכוננים של החברות האחרות מהדור החדש (בדיוק כמו היחס ביצועים שהיה בדור הקודם).

אז לא הייתי ממליץ על קניית SSD של אינטל.

השאלה אם לקנות דור 2 מהיר או לחכות לדור 3 שיהיו בחנויות בקרוב (אולי קרוב מאוד אפילו).

לדעתי כדאי לחכות ולראות מה יהיה המצב.

אני מניח שגם אם המחיר לדור 3 לא יהיה משתלם בהתחלה, לפחות הוא יוריד קצת את המחיר של דור 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים