פורסם 2011 במרץ 2714 שנים שלוםחיפשתי ברשת ובפורום תוכנה להקלטת אודיו.אף תוכנה לא עבדה במחשב (ניסיתי איזה 4 תוכנות!)אני מניח שזה קשור לזה שיש לי WIN7אשמח להמלצות לתוכנת הקלטת וידאו שמתאימה לוינדוס 7.תודה תודהאסף
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים מחבר כן, ולא הלך... ניסיתי עכשיו גם את free hi q recorder גם כן לא עבד אני בסך הכל רוצה להקליט מוזיקה מהאינטרנט למחשב, ושאני יוכל לשמוע אותה בוינאמפ. ואני לא מתכוון לאתרים פשוטים כמו יוטיוב ומייספייס לדוגמה הבלוג הבא: http://www.albums.listenbeforeyoubuy.net/ איך אני יכול להאזין למוזיקה באתר הזה, וגם להקליט אותה למחשב כך שאוכל לשמוע אותה דרך הוינאמפ? תודה אסף
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מהודעתך הראשונה לא היה ברור שאתה מתכוון להקליט את מה שאתה שומע מהמחשב. לצורך מה שביקשת, יש את PCWin, יש את mp3 My mp3 ויש גם את i-Sound WMA Mp3 Recorder. שלושתן אמורות לעשות את העבודה. בהצלחה
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים אם תרצה גם לערוך את האודיו, ל-VirtualDJ יש אופציית הקלטה שבדוק עובדת על WIN7. כמובן, אתה יכול סתם להשתמש באופציית ההקלטה ולסגור עניין אבל בשביל זה יש תוכנות פשוטות הרבה יותר.
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מחבר מהודעתך הראשונה לא היה ברור שאתה מתכוון להקליט את מה שאתה שומע מהמחשב. לצורך מה שביקשת, יש את PCWin, יש את mp3 My mp3 ויש גם את i-Sound WMA Mp3 Recorder. שלושתן אמורות לעשות את העבודה. בהצלחה עובד תודה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.