sniper434 פורסם 2011 במרץ 28 Share פורסם 2011 במרץ 28 ממרח שוקולד וגבינה לבנה זה הקאה.למזלי בהתערבות שמתי הרבה חריף בשביל לשבור את הטעם לכל המילואימנקים פה שיוצא להם לטחון קצת שטח: טיגון שימורים של טונה עם נייר טואלט,ייצא לכם ממש מגעיל,כי החלק השרוף של הנייר נכנס לטונה וזה מסריח! ובנינו,עדיף כבר לאכול ממרח שוקולד צבאי עם לחם מאשר טונה מטוגנת.חייב לציין שהממרח שוקולוד הצבאי הוא הפתרון התזונתי המושלם! אני חושב שבתהליך הייצור מוסיפים לו חצץ וברגים.. ועכשיו להמלצת השף! 1.מלאווח עם שיכבה של חומוס וקטשופ אוסם.לגלגל ולדפוק ביס של החיים בלי שיזול מהצד השני.. 2.חביתה עם רוטב צ'ילי מתוק(כנ"ל),וקצת אורגנו.את הרוטב שמים על החביתה,כדי שלא יספג בצד השני של הפרוסה.. 3.דוריטוס חמוץ-חריף (השקית הירוקה) עם נקניק סלמי ורוטב צ'ילי או קטשופ.. אל תתביישו להשתמש "בתבלין פיצה" שאתם מקבלים במשלוח.תהיו יצירתיים נ.ב.. + פאק אני רעב קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gil28 פורסם 2011 במרץ 28 Share פורסם 2011 במרץ 28 וכמובן המנצחת, ללא ספק, בחורה שלמדה איתי הייתה שמה נסקפה (גרגירים) על פיצה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
guysevi פורסם 2011 במרץ 28 Share פורסם 2011 במרץ 28 נשמע לי בן זונה החביתה עם הרוטב צילי, איך אתה מכין את זה?פשוט שם קצת רוטב צילי על הלחם או מה?שובר לצלחת שתי ביצים ואז מוסיף קצת (הרבה) רוטב צ'ילי ואז מערבב ביחד ושופך למחבתעל הפרוסה אני מורח קצת מיונז קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Rammler1983 פורסם 2011 במרץ 28 מחבר Share פורסם 2011 במרץ 28 מהשילובים שקראת עד עכשיו יש כאלה שהם כבר בגדר סטיה... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
approx פורסם 2011 במרץ 29 Share פורסם 2011 במרץ 29 ^זה מתאים גם עם החריף חמוץ? כן אני אוכל גם חמוץ חריף וגם חריף ביחד מערבב הכל קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
imac פורסם 2011 במרץ 29 Share פורסם 2011 במרץ 29 מנה חמה פירה עם גבינה צהובהומישהו פה יגיד שזה לא טעים קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BigTools פורסם 2011 במרץ 29 Share פורסם 2011 במרץ 29 אני מוסיף לקפה של הבוקר שוט של ג'ק דניאלס. (או בלאק לייבל, מה שיש) ככה פותחים בוקר איכותי - לאכול חביתה עם קטשופ זה אולי טעים (לא טעמתי), אבל זה זה נראה חולני. נ.ב רעיון של חבר, להוסיף קצת טאבסקו לחביתה בשלב שטורפים את הביצה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
tootie פורסם 2011 במרץ 29 Share פורסם 2011 במרץ 29 אני חייב להגיד שהיום ניסיתי את החביתה עם צילי מתוק ויצא ממש טעים.אכלתי את זה עם פיתה והוספתי לזה אפילו עוד צ'ילי מתוק.ומה שמזור בזה שלא ממש טועמים את הרוטב שזה טוב, אז אל תפחדו לשים הרבה.וחביתה עם קטשופ זה לא חולני, זה בדיוק כמו פיתה עם חומוס זה הולך ביחד. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
YTZ פורסם 2011 במרץ 29 Share פורסם 2011 במרץ 29 קוטג' עם צילי (מתוק\חריף מה שבא לכם) וירקות חתוכים (עגבניות, תירס, פלפלים) ממש משפר את הטעם של הקוטג' גם חומוס עם מיונז + צ'ילי חריף יוצא טעים. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sheik Yerbouti פורסם 2011 במרץ 29 Share פורסם 2011 במרץ 29 שקדי מרק עם חלב קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ktbnus פורסם 2011 במרץ 29 Share פורסם 2011 במרץ 29 מלפפון חמוץ\מלוח ודבש. נשמע מוזר, אבל הטעם באמת יחודי. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.