פורסם 2011 במרץ 2814 שנים ממרח שוקולד וגבינה לבנה זה הקאה.למזלי בהתערבות שמתי הרבה חריף בשביל לשבור את הטעם לכל המילואימנקים פה שיוצא להם לטחון קצת שטח: טיגון שימורים של טונה עם נייר טואלט,ייצא לכם ממש מגעיל,כי החלק השרוף של הנייר נכנס לטונה וזה מסריח! ובנינו,עדיף כבר לאכול ממרח שוקולד צבאי עם לחם מאשר טונה מטוגנת.חייב לציין שהממרח שוקולוד הצבאי הוא הפתרון התזונתי המושלם! אני חושב שבתהליך הייצור מוסיפים לו חצץ וברגים.. ועכשיו להמלצת השף! 1.מלאווח עם שיכבה של חומוס וקטשופ אוסם.לגלגל ולדפוק ביס של החיים בלי שיזול מהצד השני.. 2.חביתה עם רוטב צ'ילי מתוק(כנ"ל),וקצת אורגנו.את הרוטב שמים על החביתה,כדי שלא יספג בצד השני של הפרוסה.. 3.דוריטוס חמוץ-חריף (השקית הירוקה) עם נקניק סלמי ורוטב צ'ילי או קטשופ.. אל תתביישו להשתמש "בתבלין פיצה" שאתם מקבלים במשלוח.תהיו יצירתיים נ.ב.. + פאק אני רעב
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים נשמע לי בן זונה החביתה עם הרוטב צילי, איך אתה מכין את זה?פשוט שם קצת רוטב צילי על הלחם או מה?שובר לצלחת שתי ביצים ואז מוסיף קצת (הרבה) רוטב צ'ילי ואז מערבב ביחד ושופך למחבתעל הפרוסה אני מורח קצת מיונז
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים ^זה מתאים גם עם החריף חמוץ? כן אני אוכל גם חמוץ חריף וגם חריף ביחד מערבב הכל
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים אני מוסיף לקפה של הבוקר שוט של ג'ק דניאלס. (או בלאק לייבל, מה שיש) ככה פותחים בוקר איכותי - לאכול חביתה עם קטשופ זה אולי טעים (לא טעמתי), אבל זה זה נראה חולני. נ.ב רעיון של חבר, להוסיף קצת טאבסקו לחביתה בשלב שטורפים את הביצה
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים אני חייב להגיד שהיום ניסיתי את החביתה עם צילי מתוק ויצא ממש טעים.אכלתי את זה עם פיתה והוספתי לזה אפילו עוד צ'ילי מתוק.ומה שמזור בזה שלא ממש טועמים את הרוטב שזה טוב, אז אל תפחדו לשים הרבה.וחביתה עם קטשופ זה לא חולני, זה בדיוק כמו פיתה עם חומוס זה הולך ביחד.
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים קוטג' עם צילי (מתוק\חריף מה שבא לכם) וירקות חתוכים (עגבניות, תירס, פלפלים) ממש משפר את הטעם של הקוטג' גם חומוס עם מיונז + צ'ילי חריף יוצא טעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.