עבור לתוכן

צירופי אוכל מוזרים

Featured Replies

פורסם

כשהייתי קטן הייתי אוכל אבוקדו עם חסה וסלמי. כשאני מסתכל על זה היום, נראה לי שהצירוף הזה מוזר אבל בכל זאת היה לי טעים.

צירוף מוזר אחר אצל אנשים הוא גבינה עם חומוס...

מה הצירוף המוזר שלכם?

• תגובות 40
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קבנוס ונוטלה ?

פורסם

חומוס בתוך גבינה צהובה מגולגלת?...

פורסם

פיצה עם אננס מעל.. מוזר אבל טעים#@

פורסם

דווקא אבוקדו, חסה וסלאמי נשמע סבבה (רק תחליף את הסלמי ברוסטביף ותוסיף טורטיה לעסק...)

פורסם

דיי מוכר אבל אי אפשר שלא לציין אותו פה:

אבטיח עם בולגרית :)

עוד שילוב שאני אישית לא חושב שהוא מוזר אבל כבר קיבלתי תגובות של "WTF" מאנשים..תחליטו אתם:

טונה עם גבינה לבנה(כמובן שלא זורם טוב בלי לחם כלשהוא)

פורסם

חביתה עם רוטב צילי מתוק-חריף

לחמניה עם חומוס/מיונז ונקניק וגבינה מותכת (ברי ודומיה)

פורסם

בצבא סיפרו לי על זה, זה היה נשמע לי מזעזע עד שניסיתי, והופתעתי מאוד לטובה - פרוסה עם שוקולד וגבינה לבנה.

עלול באמת להישמע נוראי, אבל השילוב גורם לשוקולד הצבאי להיות פחות חונק + זה עושה מין טעם כזה של וניל :) מומלץ!

פורסם

וואלה כל מה שאמרתם פה אני אוכל בכיף.. ולא בהכרח נראה לי מוזר, בעיקר האבוקודו עם סלמי וחסה.

אני בעקרון יכול לאכול הכל עם חומוס ;D

פורסם

לוף (לא מבושל) עם שוקולד

ולא אף פעם לא אכלתי את זה.. אבל היו אנשים שאכלו את זה בצבא :nixweiss:

פורסם

עוד שילוב שאני אישית לא חושב שהוא מוזר אבל כבר קיבלתי תגובות של "WTF" מאנשים..תחליטו אתם:

טונה עם גבינה לבנה(כמובן שלא זורם טוב בלי לחם כלשהוא)

רחוק מלהיות מוזר, במשפחה שלי אוכלים את כולם וזה ממש טעים. לחברה שלי זה גם כן נראה מוזר משום מה.

גם גבינה לבנה עם שוקולד זה טעים (למרות שאת זה באמת לא אכלתי מאז שהייתי ילד קטן).

עוד שילוב מוזר: גבינה לבנה עם אבקת שוקולית - גבינה בטעם שוקולד :P

פורסם

יש פה בהחלט שילובים מזעזעים, שמעתי על כאלה שאוכלים שוקולד עם חריף או פיצה עם אבוקדו שזה לדעתי ממש זוועה חח

אישית אני אוהב יותר מתוקים שמוזרים, למשל מתוק + מלוח , נגיד בייגלה או במבה עם קוביות שוקולד, או בייגלה ובמבה עם גלידה..

קרקרים מלוחים עם נוטלה גם הולך טוב.. מבחינת שתיה אני אוהב לפעמים לשלב נס קפה עם שוקו אבל לא נראלי שזה כלכך מוזר

מה שכן תה עם חלב נשמע לי רע ואחרי שניסיתי הבנתי למה חח

פורסם

במבה ושוקולד זה סביר (כמו חמאת בוטנים ושוקולד, שזה אחד השילובים הגאוניים שמישהו אי פעם המציא). אגב, יש מקומות בהם מוכרים שוקולד חריף.

פורסם
  • מחבר

שוקולד עם חריף אכלתי כבר... סבבה כזה

שוקולד עם תפוזים זה מגעיל תחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים