עבור לתוכן

Need For Speed Shift 2 Unleashed - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איך באמת המשחק הזה אם משחקים עם הגה של MOMO?

• תגובות 43
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא יודע, המשחק ניראה מעולה על ההגדרות הכי גבוהות, והוא ממש כיף והייתי אומר שזה משחק הנהיגה הכי טוב שקיים עד עכשיו.

פורסם

לא מבין איך הם נותנים למשחק כזה יותר מ 7. משחק נוראי!

- השליטה דיי עלובה, במיוחד בסיבובים, שיפור בהשוואה לראשון אבל ממש גרוע ולא מרגיש מציאותי בכלל.

- אין הרגשה של מהירות, אתה נוסע על 180 וזה מרגיש כמו 50 בלחץ. מאוד מקשה בכניסה לסיבובים כי אתה חושב שאתה נוסע לאט ואז אתה עף בסיבוב.

- המעבר בין הכביש לשטח מרגיש חלש מאוד, רחוק מהרמה של DIRT.

- הביצועים עלובים ביותר, פורט דיי חלש.

- אין שימוש בעכבר בתפריט ובחירה של הכפתורים בתפריט נוראית (U ו I בשביל לעבור בין התפריטים, שיפט בשביל לשמור הגדרות :screwy: ).

- 0 הבנה באיך לפתח משחק למחשב. אולי בקונסולות זה טיפה יותר טוב אבל קשה לי להאמין שחצי ממה שהזכרתי פה עובד בצורה יותר טובה בקונסולות.

פורסם

שחקתי קצת לא אהבתי עשיתי רייג קויט

טענתי F1 שחקתי כמה מרוצים הרגשתי טוב

פורסם

אהבתי, המשחק נראה ממש טוב בהגדרות הגבוהות, מעברים מהירים והנהיגה מהנה בהרבה יחסית למשחקים הקודמים של NFS

פורסם

ממש אכזבה.

בשיפט הראשון לא שיחקתי , התייחסתי אליו בסקפטיות ועכשיו אני גם מבין למה - אם זה שיפור אז הראשון היה צריך להיות בכלל בתת רמה חדשה שנפתחה רק בשבילו.

קודם כל מאוד התאכזבתי מהגרפיקה ... כבר התרגלתי לכך שאחרי UNDERGROUND אחוז השיפור בגרפיקה יורד באופן דרסטי ממשחק למשחק עד כדי כך שנראה כאילו היא בכלל לא מתקדמת לשום מקום במשחקים האחרונים .

אני לא יודע, אולי הם כן משתמשים בכל מיני ''טכנולוגיות חדשות'' ואולי יש שיפורים אדירים במה שהולך ''מאחורי הקלעים'', אבל המראה פשוט זוועתי!

אני חושב שכדאי להם לקחת כמה שיעורים מCRYTEK על איך לעשות גרפיקה יפה ולא כבדה ...

לגבי השליטה - תמיד אהבתי את סדרת NFS בגלל השליטה הקלילה, רק ללחוץ כל הזמן על הגז ולהנות מהאפקטים, אבל נהיגה ריאליסטית זה שינוי מרענן בהחלט עבור הסדרה וכן לא ציפיתי שהיא כל הזמן תשאר אותו הדבר ... אבל אם עושים משהו אז צריכים לעשות את זה טוב לא?! אז החברה שבנו אותו החליטו שלא - השליטה על הפנים , לא סבלתי ככה בגלל שליטה מDRIVER 3 .

כאן חלק יקפצו ויגידו - אתה פשוט לא יודע לנהוג, לך תחזור למשחקים שבהם האצבע נשארת מקובעת לחץ קדימה! - חברה אני משחק בDIRT 2 על הארדקור ונהנה מכל רגע (וגם מגיע ברוב התחרויות במקומות הראשונים) אני אוהב שליטה מאתגרת אבל השליטה של שיפט 2 פשוט לא טובה!

ואם זה פגע בחווית המשחק אז מה שהרס אותה זה כל הדיבורים והעלילה שהם ניסו לעשות , EA יכולים להתחרות במורה שלי בספרות בכל הקשור לחרטוט אומנותי.

אני לא יודע אם אני אדליק שוב את המשחק הזה... כנראה הוא פשוט שבועיים-שלושה על הדסקטופ ואז אני אמחק אותו...

התאכזבתי סופית מהסדרה.

פורסם

בהתחלה נכנסתי אהבתי מאוד את הפתיחה, התפריט מאוד דינמי ויפה ומרגיש כבר בתוך המשחק.

לדעתי הגרפיקה לא השתפרה כמעט, לי אישית קשה לראות הבדלים

או לפחות כאלה ממשיים, הנהיגה עם הגה מה שכן מרגישה הרבה יותר חדה וחיה מה שבסופו של דבר כן כיף במשחק.

אז אני רק יכול להגיד שהתגעגעתי! וכאחד שאהב את SHIFT הקודם אני בהחלט הולך לשחק גם בזה.

פורסם
  • מחבר

אנשים איך אתם יכולים להגיד שהמשחק גרוע ולא ראליסטי, כשלרובכם אפילו אין הגה.

פורסם

ניסיתי לנהוג עם מקלדת, זה פשוט רע.. המשחק HP2 היה כיף עם מקלדת אבל זה אפשר להגיד חייב עם הגה.

אני חייב גם לציין את התאונות לטובה, הרכב נמעך ונשרט בצורה מאוד יפה ואחרי התהפכות הרכב נראה מרוסק לגמרי

החלקים עפים לכל עבר ובאמת התפעלתי מהעיניין. הרכב בעיקר נראה יותר טוב מהמשחק הקודם, הוא נראה יותר ריאליסטי

בעיקר בחלקי הפח, בהשתקפות ובצורה שהאור נופל עליו.. שאר הדברים כמו המסלול באמת שלא הצלחתי לראות הבדל ..

אני רק מקווה ששיפרו את עיניין הדריפט שבמשחקים הקודמים היה נוראי ..

אני חייב להמשיך לשבח את המשחק,

השיפורים במשחק מוצגים בצורה מושקעת ורצינית, הפירוט של הדברים והמגוון אפשרויות לשיפור באמת מראה שמישהו עשה פה עבודה

רצינית וטובה, עד עכשיו לא יצא לי לראות משחק מחשב שנותן ומציג את הדברים בצורה כזאת, זה מרגיש שהם באמת הקשיבו והוסיפו דברים

מ אנדרגראונד רק בצורה יותר מקצועית למשחק הזה.. לדעתי היו צריכים לקרוא לו בשם אחר כי אי אפשר לשייך אותו בכלל לHP2 וזה הדבר

כנראה שעשה למשחק הזה הכי רע.

פורסם

וואלה ,בהתחלה כשהתחלתי לשחק במשחק די התאכזבתי מהשליטה (מקלדת ),כל פניה כמעט איבדתי שליטה באוטו - לא הבנתי מה נסגר עם המשחק ,ואז שמתי לב שהמשחק מבחינה גרפית מאט מאיט במיוחד בפניות אז הורדתי מאט מהגרפיקה ANTI- ALIAISING -OFF והשאר ב - HIGH , ועכשיו המשחק רץ חלק ומה שהכי חשוב פתאום גם השליטה בנהיגה קלה ,מהנה ומסיים מרוצים בנתיים תמיד מקום ראשון (בנוסף אני משחק בגיר ידני אשר משפר את ביצועים בשליטה ,נהיגה והנאה)

נ.ב -

- מבחינה גרפית איך בידיוק משפיע ה- TEXTURE FILTERING ???

- ומה עדיף מבחינה גרפית ANTI- ALIAISING -HIGH ושאר המאפיינים להנמיך או להפך(כמו שתיארתי הנ"ל) ?

פורסם

המשחק הזה פשוט נהדר ! אני ממש נהנה ממנו, בניגוד ל-shift 1, או בעצם כל משחק מכוניות אחר שהוא לא מבית codemasters.

כמכור לנהיגה מתא הנהג בלבד, shift 2 כבר התחיל אצלי ברגל ימין, ולמעשה התאהבתי בכל שאר האלמנטים ממירוץ למירוץ.

האמת בהתחלה הרגשתי כמו נכה לאחר שהגדרתי custom gamepad, לא שמתי לב להגדרות ה-dead zone המוזרות שלהם,

אבל אחרי שהגדרתי את כל ה-dead zones ל-0%, תענוג של משחק, השליטה איכותית בבסיסה.

אמנם מרגיז שהשליטה בתפריטים מוגבלת למקלדת ועכבר (העכבר כן עובד, למי שטען אחרת), אבל זה לא מה שיהרוס לי.

אגב זה ככה גם כשמגדירים שלט xbox ? כי אם לא, אפשר אולי להשתמש באמולטור הזה שמדמה כל gamepad לזה של xbox360.

alexc32, ה-texture filtering משפיע על חדות הטקסטורות למרחק.

פורסם

עלק סימולטור...

אני משחק בסימולטורים המובילים כבר מספר שנים ותאמינו לי זה ממש לא סימולטור, שליטה ממש לא מציאותית.

סך הכל נראה משחק חמוד למי שמחפש ARCADE אבל אני שרגיל לסימולטורים לא מסוגל לשחק בזה, לא הייתי אומר מילה אם הם היו מודים שזה ARCADE אבל הם טוענים שהם עשו פה סימולטור איכותי וזה חרטא.

פורסם

לי לא משנה איך קוראים לזה כל עוד זה מרגיש לי טוב. אבל סתם מתוך עניין, על איזה סימולטור איכותי ל-PC אתה יכול להמליץ ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים