עבור לתוכן

המלצה לבקר SATA על הלוח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

היות שגוף הקירור של הGTX 470 חוסם לי כרגע 2 יציאות SATA על הלוח (לאחר שדרוג כ.מסך).

אני מבקש המלצה לכרטיס PCIEX שיוכל לתת לי פתרון מהיר ומתאים לכך, אם אפשר לינק בבקשה, אין לי בעיה להזמין מEBAY/DX כל עוד מדובר במשהו בעל צ'יפ אמין ולא סתם זבל.

תודה מראש.

פורסם

יש באיביי ממש זולים של PCI-E x1, זה יהיה טוב בשביל שני פורטים של SATA. אין ממש צורך להיות ספציפי לגבי המוצר, כולם צריכים לעשות את העבודה, השאר כבר תלוי במוכר או בחנות.

פורסם
  • מחבר

http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180546638562 - הזמנתי את זה, אמור לעשות את העבודה, לא?

חוץ מזה, רציתי לדעת האם במידה שאתקין את הבקר הנ"ל, אני אחווה ירידת ביצועים עם הכרטיס מסך שיושב על הPCI-EX16?

בנוסף, האם ניתן להוסיף בקר נוסף עבור פורטים של USB3.0 ואותה שאלה על ירידת ביצועים...

תודה.

פורסם

התשובות לשתי השאלות שלך תלויות בלוח האם שלך.

בחלק מהלוחות תקבל רוחב פס מלא לכרטיס רגיל שמציע שני פורטים של USB 3.0 אבל בחלק מהלוחות לא תקבל רוחב פס מלא. לרוב זה לא משנה כי זה משמש לדיסקים קשיחים שבכל מקרה לא מנצלים את כל רוחב הפס של הממשק. כנ"ל לגבי ירידת ביצועים של כרטיס המסך, יש לוחות שבהם יש הגדרות לכך ב-BIOS אז אוכל להיות יותר ספציפי אם תספק את דגם הלוח שברשותך.

וכן, המוצר הזה יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

מדובר בלוח של ג'יגבייט - EP45-UD3LR.

אשמח לעזרה בעניין "רוחב הפס" על אפיק הPCI-E, הSATA יותר קריטי מהUSB 3.0.

פורסם

עכשיו כשאני חושב על זה, זה לא ממש משנה כי השבב הוא PCI-E שלא בגרסה 2.0 וככזה מאפשר רוחב פס של עד 2.5Gb/s.

לשאלתך זה לא משפיע על חיבורי PCI-E x16 של כרטיסי מסך במקרה של הלוח שלך.. אבל אם היית רוצה לדעת אז במקרה של הלוח שלך (ICH10) חיבורי ה-PCI-E x1 הם מדור ראשון, כלומר 2.5Gb/s ולכן גם כרטיס טוב יותר לא היה נותן לך רוחב פס גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

כלומר, ממה שאתה אומר שאני לא יכול תיאורטית להנות ממלוא רוחב הפס של SATA2 - 3GB/S או USB 3.0 - 5GB/S.

פורסם

לא אבל 250MB לשנייה יספיקו לשני דיסקים קשיחים כך שזו לא צריכה להיות בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים