עבור לתוכן

Lancool K62 vs CoolerMaster CM 690 Advanced II

איזה מבין השניים טוב יותר? מבחינת קירור, מקום, נוחות, וכו... 1,419 הצבעות

1. 1. איזה מבין השניים טוב יותר? מבחינת קירור, מקום, נוחות, וכו...

• Lancool K62
    • CoolerMaster CM 690 Advanced II

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש הרבה דיבורים על זה מי טוב יותר.. מעניין אותי מה אתם חושבים

פורסם

בעיקרון בהתלבטות בין שני אלה אין תשובה חד משמעית שניהם מארזים טובים , הייתי בוחר בעיקר לפי עיצוב , הצורך בחלון , ומספר הרכיבים שיכנסו למארז.

פורסם

מניסיון אישי עם ה-CM הוא מארז טוב, מרווח, בעל יכולות קירור טובות ועיצוב סולידי. הבעיה שלי איתו הוא השקט. הוא לא שקט מספיק לטעמי, כשהטלוזיה פועלת ברקע, אני שומע את האוורור שלו ולי אישית זה מציק. בלילה כשהמחשב פועל, זה בכלל מציק.

פורסם

ה- CM692 שלי שקט למדי. הבעיה שלי איתו זה שאין פילטרי אבק בדלתות (ואין שום דרך נוחה שאני רואה להתקין כאלו) ושאם מתקינים את הספק כך שישאב אוויר מלמטה, מחוץ למארז (מה שאני עשיתי), הפילטר שם נסתם מהר מאוד בסביבה מלאה אבק ושערות כמו שיש אצלי.

פורסם

מניסיון אישי עם ה-CM הוא מארז טוב, מרווח, בעל יכולות קירור טובות ועיצוב סולידי. הבעיה שלי איתו הוא השקט. הוא לא שקט מספיק לטעמי, כשהטלוזיה פועלת ברקע, אני שומע את האוורור שלו ולי אישית זה מציק. בלילה כשהמחשב פועל, זה בכלל מציק.

אתה בטוח?

לי יש את המארז CM 690 AD II אני לפעים תוהה אם המחשב דלוק מרוב שהוא שקט

הוא גם מרוחח ומעוצב טוב מאוד אין אף תלונה עליו.

פורסם

זו שאלה של מה אתה שם בפנים ואיך תיכננת את הסירקולציה.

פורסם

קוואטרו, איזה כרטיס מסך וקירור מעבד יש לך?

איסתרא-בלגינא , לא תכננתי את הסירקולציה ולא אני הרכבתי את המחשב, לא נראה לי שהחנות הרכיבה הכל חובבני.

פורסם

יש לי את הK62, מארז מדהים, אין מילה רעה אחת להגיד עליו.

פורסם

קוואטרו, איזה כרטיס מסך וקירור מעבד יש לך?

איסתרא-בלגינא , לא תכננתי את הסירקולציה ולא אני הרכבתי את המחשב, לא נראה לי שהחנות הרכיבה הכל חובבני.

מה אני יכול לומר? אני הרכבתי בעצמי, רק עם המאווררים שבאו עם המארז. את המאוורר העליון הזזתי קדימה, נראה לי מתאים יותר בהתחשב במיקום של גוף הקירור למעבד, השאר נשארו במקומם. המאוורר של המעבד הוא מעט שקט מזה שמגיע בקופסא, הספק שקט במיוחד וכרטיס המסך לא ממש שקט - ואני בקושי שומע את המחשב עובד. ולא, יש לי שמיעה מעולה.

אז או שהסטנדרטים שלך הרבה יותר גבוהים משלי, או ששמו לך רכיבים רועשים במיוחד, או שבכל זאת הצליחו לדפוק את הסירקולציה.

פורסם

נגיד בלילה כאשר הכל שקט ,אתה שומע אותו קצת ?מציק לך ?

איזה ספק יש לך ?

מה המפרט ?

פורסם

בלילה כשהכל שקט אני יכול לשמוע אותו, אבל הוא בהחלט לא רועש. מין גרגור שקט שנשמע כמו seek של דיסק שקט אבל בפועל מגיע מאחד המאווררים. ה- NAS שיושב במרחק של שני מטרים ממנו יותר רועש למרות שכל הרכיבים שלו, למעט הדיסקים, יותר שקטים (כי הוא צובר המון אבק ואני קצת מתעצל לנקות אותו :) ).

מפרט? אם אני זוכר נכון זה AMD 955, Freezer 64 Pro, Samsung HD103SJ, AMD 5830, Seasonic S12 650W.

המאוורר של כרטיס המסך יכול להרעיש בעומס, ב- idle הוא שקט כמו שאר הרכיבים.

פורסם

הבנתי גם אצלי אותו המצב ,רק שכאשר אני הולך לישון אז אני מכבה אותו למה הרעש החלש הזה מציק !

ואני ישן איזה 2.5 מטר ממנו(אין ל CM690 חח )יש לי מארז משובצר ה HEC 69 הישנים .

ה CM690 2 והLANCCOL 62 לדעתי באותה רמה ,למרות שמאוררי ה 140 מ"מ שיש בLANCOOL אמורים להדחוף יותר אוויר בפחות רעש !

אני לא יודע מה הייתי בוחר

פורסם

אתמול הרכבתי מחשב חדש עם CM 690 Advanced II

לדעתי הוא מארז מדהים

שיפור עצום לעומת ה-CM690 הרגיל

אתה מקבל איתו ממש הכל ויש גם הקפדה על הפרטים הקטנים כמו הצבע של הברגים שמתאים למארז

יחד איתו צריך ספק כח טוב עם כבלים ארוכים ואז אפשר להרכיב את הכבלים מאחורי לוח האם ולהשאיר את הפנים נקי ויפה.

שמתי בו אסרוק אקסטרים 4 והרכבתי מקדימה את הפאנל של USB 3, ממש מעולה הכל מתאים בול והוא משתלב נהדר עם המארז

לטעמי הוא שקט מאוד אבל אני לא דוגמא.

פורסם

ה-K62 שקט מאוד, המאווררים מורכבים עם גומיות ולא ברגים למניעת ויברציות. בכלל, מערכת ה-TOOL-LESS שלו מרשימה.

עם ה-690II אין לי ניסיון, אבל לדעתי ההכרעה צריכה לבוא על פי טעם אישי בעיצוב ומחיר.

פורסם

^^ מארז צריך לבחור לפי עיצוב צבע גודל שקט קשור למאווררים איכותיים למי שבאמת זה מציק יכול לרכוש מאווררים לחוד,

ספק שקט גוף קירור שקט אחרי הכל אים תקנה "מארז שקט" וגוף קירור רועש מה עשינו בזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים