עבור לתוכן

רשת ביתית בין win7 ל-XP

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם,

ברשותי ראוטר EDIMAX BR 6204Wg ומתאם אלחוטי DRUC-U2/Cohiba rev0/PRISM (לא בטוח מה השם הנכון) ושני מחשבים אחד עם Win 7 ultimate x64 ואחד עם XP.

אני מעוניין להתקין את הראוטר על המחשב עם XP ואת המתאם על מחשב עם וינדוס 7 הבעיה היא שלא הצלחתי בשום אופן להתקין את המתאם על המחשב עם וינ 7, ניסיתי את כל הדרייברים כולל הדיסק שיש ברשותי, אני מקבל שגיאה שחסר PRISMAP.dl, הורדתי, שמתי גם בתיקיית ההתקנה וגם ב-system32 ועדיין אותה שגיאה.

התקשרתי לבזק, מהם קניתי את הנתב לפני כמה שנים, והנציג טוען שהם מעולם לא מכרו EDIMAX ואין לו מושג על מה אני מדבר, למרות שעל המתאם רשום Bezeq ואני די סגור שרכשתי מהם את הנתב והמתאם. הנציג הציע שאולי רכשתי מבזק בינלאומי אבל אני בספק.

בסופו של דבר אני מעוניין להתקין win 7 על המחשב עם ה-XP אבל לא יכול לעשות זאת לפני שאהיה בטוח שהמתאם עובד על win 7.

בנוסף קראתי ברשת איפשהו שהיצרן הפסיק את התמיכה להמתאם הנ"ל, מישהו יכול לאשר?

מה ניתן לעשות?

תודה רבה לעונים.

פורסם

החברה הכריזה End-of-life על המתאם שלך עוד לפני שWindows 7 הייתה Beta.

האופציות שלך הן או XP, או לינוקס, או לקנות מתאם חדש.

פורסם
  • מחבר

היי wmsec, תודה על התגובה.

כל מתאם יעשה את העבודה? מה צריך לבדוק?

פורסם

בגלל שההבדל היום בין מתאם 11g ל11n עומד על כמה עשרות שקלים, הייתי ממליץ לך ללכת על הדגם הזה :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719113

ככה תוכל להיות בטוח שגם אם תשדרג את הנתב, תוכל להנות ממהירות יותר גבוהה שתקן 11n יכול להציע.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.

עוד שאלה קטנה:

ב-XP באחד הניסיונות הכושלים שלי להגדיר רשת ביתית, הגדרתי את כונן D כהתקן (בהתקנה הם רצו דיסק און קי, סתם לחצתי את D לראות מה הולך שם) שאמור לקלוט את ההגדרות ואז בעיקרון אני אמור לחבר אותו לנתב, עכשיו האייקון של D השתנה ונראה כמו דיסק און קי עם פסי קליטה ירוקים, אפשר להחזיר את המצב לקדמותו?

תודה

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי עם הבעיה הקודמת.

יש לי שאלה לגבי המתאם, החדרים יחסית רחוקים (בקצוות הבית) ואחד החדרים הוא גם ממ"ד, עוצמת השידור תלויה בנתב בלבד או שלמתאם יש יד בכך?

איזה שילוב של נתב+מתאם מומלץ בימינו?

תודה

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מעוניין לקנות מתאם USB / כרטיס רשת אלחוטי הישן של בזק בשם wistron DRUC-U2 802.11g usb2 adapter

צרו איתי קשר ל- 052-7718634, 052-5024260 אלן

כמה אתה מוכן לשלם עבורו?

פורסם

כן

פורסם

כמה אתה מוכן לשלם עבורו?

קודם כל התנצלויותיי לך!

פשוט אני פה חדש ולא יודע איך כל זה עובד, כלומר הפורום, עקב זה נכנסתי קצת לפניקה וללחץ.

סלח לי עם פגעתי בך בכלשהו רגע.

הסכום שאני מעוניין לשלם הוא עד 30-40 ש"ח. עם אתה מעוניין לתת לי אותו במחיר כזה - תצור איתי קשר במייל או בטלפון שצוינו למעלה

Please צור איתי קשר ישיר בכל אופן!

פורסם

יש סיבה לדעת שאר הפורום שהוא כל כך לחוץ על הכרטיס הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים