פורסם 2011 במרץ 2514 שנים Rebecca Black - Friday (OFFICIAL VIDEO)פשוט השיר הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי...במיוחד המילים העמוקות..YESTERDAY WAS THURSDAYTODAY IS FRIDAY, וואו... טירוף
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים מחבר זה יותר טוב לדעתי באמת שאני לא מבין איך אפשר לכתוב שיר כל כך גרוע, שלא לדבר על הקליפ ועל הקול שלה... פשוט כל כך גרוע שאין מילים
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים זה יותר טוב לדעתי באמת שאני לא מבין איך אפשר לכתוב שיר כל כך גרוע, שלא לדבר על הקליפ ועל הקול שלה... פשוט כל כך גרוע שאין מילים
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים מחבר ראיתם כמה דיסלייקס יש?חחח, המון אבל לא מספיקבאמת שזה הדבר הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי,הכל שם פשוט רע, גם המילים גם הקליפ, גם חברים שלה שבני 12 ונוהגיםגם הניגר באמצע שלא קשור לכלום, זה פשוט כל כך גרוע שאני לא מבין מאיפה זה הגיענראה לי צריך כישרון בשביל לעשות קליפ כל כך גרועמה שיותר גרוע זה כמות הצפיות... אתמול זה היה על 48 מליון בערך וזה כבר עבר את ה50... זה פשוט לא בסדר
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים מדהים איך אפשר לכתוב להיט כזה אדיר עם 5 מילים בלבד מכל 600,000 המילים שיש במילון אוקספורד - Friday Fun Partying Fun Fun.רואים שמישהו הקשיב ורשם הערות בכיתת האמן של גיספין.האמת שגיספין הוא אלכסנדר פן לעומת הזבל המזוקק הזה...
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים דווקא שיר טוב : תתאבד! Do it now! http://en.wikipedia.org/wiki/Rebecca_Black היא בת 13. איך בדיוק החברים שלה נוהגים?!
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים אומנם 860 אלף דיס לייקס, ובכל זאת, 53 מליון צפיות זו הצלחה מטאורית..ואיך לעזאזל היא בת 13? בטוח תעודת לידה מזוייפת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.