פורסם 2011 במרץ 2514 שנים מחבר נסיון שורות חדשות ללא הדגשה שורה שורה שורה נאדה הכל משובש. אז זה רק אצלי ? מהבוקר ? ככה סתם ? במקרה הכינותי גבוי אתמול. אז אני אשחזר לאתמול ונראה.
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים מחבר רגיל תחתונה הדגשה רגילה ללאזה ממחשב אחר עם IE 8 בזמן שאני משחזר במחשב השני.בזבוז זמן השיחזור הזה.
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים מחבר משוחזר לאתמול כשהכל היה בסדר הדגשה תחתונה שורה חדשה ללא הדגשה שורה חדשה הדגשה רגילה חב"לז היקר שלי. וכך אותו הדבר נראה בעריכה[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים מחבר IE - זה מה שיש לי. מ 6 ועד 9 . לא אתקין דפדפן אחר רק בשביל לנסות. משהו עשיתם/שיניתם בפונטים למרות שאתם טוענים שלא.
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים בודק מה קורה אצלי.מנסה להוריד שורה..האמת האתר נראה ופועל משונה היום.ככה נראה ה-TZתמונה:לאן נעלם מפרט המחשב ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים איפה נעלמה התווית האדומה של פותח הדיון?לאן נעלם מפרט המחשב ?מדובר על מערכת פורומים אחרת לחלוטין גם אם במבט ראשון היא נראית דומה.
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים היה בסדר גמור עד עכשיו.למה לתקן משהו תקין ?מעצבן הסרגל החדש בסוף העמוד.אפילו שאפשר לסגור אותו ונישאר רק ריבוע קטן.מי כל פעם מצליח לשכנע אותך לעשות "שיפורים " לאתר ?
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים מחבר היה בסדר גמור עד עכשיו.למה לתקן משהו תקין ?מעצבן הסרגל החדש בסוף העמוד.אפילו שאפשר לסגור אותו ונישאר רק ריבוע קטן.מי כל פעם מצליח לשכנע אותך לעשות "שיפורים " לאתר ? מחזק !
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים מחבר ובנוסף כל ריענון נגמר בתצוגה שונה. מי זה הנכון ומי הלא נכון ?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.